εντάξει , έχετε δίκιο
χαρούμενοι?
η απορία μου είναι η εξής , αν το έγγραφο δεν έχει ισχύει τα 900 γιατί τα δώσατε?
Επίσης ας μην υπόγραφε για 5 χρόνια αυτό το "χαρτί"
και επειδή είστε αμφότεροι κολλημένοι , το κόβω εδώ και σιωπηρά θεωρώ ότι έχετε δίκιο
/clap
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οοοοοοοχι, με έπεισες. ο κατσουράνης έφυγε 3 χρόνια στο εξωτερικό για να γυρίσει ύπουλα στο βάζελο, χωρίς το αεκακι να πάρει δεκάρα
Rock or Nothing
oi dikoi mas paixtes agapane thn AEK (h8ele na gurisei ellada, h vazela eixe lefta, apla ta pragmata, an ta edine h AEK profanws kai 8a gurize se emas), oi dikoi sas phgainoun kai ginontai melh
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
poios mwro mou poios
the game is the game
H ..METAGRAFI DEN EGINE, NAI ITAN LATHOS. ALLA......
![]()
before i pine away
χαχαχαχ 20ος λέει...
Η κατάταξη τον μήνα Αύγουστο (ούτε καν μιας χρονιάς ρε παιδί μου), η οποία βγαίνει βέβαια με τα αποτελέσματα με τα καφενεία που έχει παίξει ο γαυρος ως τώρα, είναι άξια για πρωτοσέλιδο.
Και ο βασικός τίτλος για να ξέρουμε ποιος θα φταίει αν ο λεοναρντος δεν την παλέψει αριστερό χαφ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ρεκορ 30 ετιας ο γαυρος με τις 4 σερι νικες στην ευρωπη χωρις να δεχτει γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
μόνο εμείς αυτά![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
ΛΟΛ.
μπαη δε γουεη αν ο Ολυμπιακος καταφερε να ψησει την Ουεφα να τιμωρησει το Σισε για ματς που δεν επαιζε ο ιδιος ο Οσφπ, στηριζουμε ανετα ε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
χαχαχαχα έπος
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Μποτινέλι, Μπόμπο, πρόταση στον Τσίλντρες απο Χόκς.Μεταγραφές, Λέτο, Κεσπάγια, Ευελικτο ρόστερ, Ουσία και Θέαμα.Ευτυχώς που δεν υπήρξε άλλο "Έκτρωμα". Στον Πρωταθλητή κάνουν ρεπορτάζ...
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !