με χαλαει λιγο ο μεσι γιατι δεν ειναι αριστερο χαφ
με χαλαει λιγο ο μεσι γιατι δεν ειναι αριστερο χαφ
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
εμενα ο μεσι μ'αρεσει αλλα δεν θελω τον κριστιανο ροναλντο
Νομίζω και αυτός που το έγραψε γέλασε μετά
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
5 mil για Blanco απορρίφθηκαν , και δεν μιλάω για τις μαλακίες που έγραφαν οι φυλλάδες οκ? πίστεψέ με , έχω πολύ πιο αξιόπιστες πηγές από αυτά τα σκατά.
Επίσης μην ξεχνάς ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όλα έχουν την τιμή τους , αλλά 1 mil + τον Μάτζιο (που εγώ τον θέλω στην ομάδα μου) είναι γελοίο και μόνο σαν πρόταση.
Πόσο μάλλον για έναν άμεσο αντίπαλο.
Και για να σου δώσω και τη φάκα , κάποιος ενδιάμεσος (δεν ανήκει διοικητικά σε καμία από τις 2 ομάδες ) μια χαρά βλέπει την τράμπα Τζιμπουρ - Ματζιου ... το οποίο θα γίνει αν δώσει ο Παναθηναϊκός και 1 μιλ. αλλιώς QQ.
Last edited by KoiliaSamprela; 29-08-2009 at 14:29.
mantzio kai 1M gia ton tzimpour leei...
amesos antipalos leei....
sovara tora, ta pisteveis ayta?
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
εδώ συμβιβάστηκαν με 900χιλ για τον κατσουράνη, καταλαβαίνεις τι ανάγκη παίζει.
Rock or Nothing
Πληροφοριακά ο κατσουράνης είναι δηλωμένος παναθηναικος απο τότε που έπαιζε στην παναχαική.θυμάμαι ακόμη γλοιώδη ερώτηση δημοσιογράφου μετά την νίκη της παναχαικής επι του παο με γκολ του κατσουράνη την σεζόν 1999-2000 επι κυράστα: "Κώστα αν δεν ήσουν παναθηναικος, θα έβαζες και δευτερο γκολ στον ΠΑΟ σήμερα;"
Γιατι στραβωσε ο Γκαλετι ;
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Απ'ότι γράφουν, όταν ο Γκαλέτι κλασσικά έκανε τον τραυματία στην προετοιμασία ο Κετσπάγια στράβωσε και μετά αν θυμάμαι καλά δεν τον ξεκίνησε σε 1-2 ματς.
μάλλον δεν ξέρεις πόσο χρονών είμαι.
Φυσικά και ξέρω ότι ήταν και είναι παναθηναϊκός , όπως και ο Γιαννακόπουλος , αλλά πέρα από τις οπαδικές τους προτιμήσεις και οι δύο τίμησαν στο ακέραιο τα παχυλά συμβόλαιά τους.
Αυτά φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με το τι έκανε μετά στην ΑΕΚ, σε σχέση με τα 5 μιλιόνια λέω.
αποκλείεται να μην διάβασες το από πάνω μήνυμα .....
Αλλά αν θες να εθελότυφλης είναι δικό σου θέμα και δεν σε πιέζω.
όταν έφυγε να πάει Πορτογαλία και του λέει ο Ντέμης , κοίτα ρε μαλάκα μην έρθεις του χρόνου σε καμιά άλλη ομάδα και μας γαμήσουν και τους 2, μια χαρά ορκιζότανε , ΚΑΙ υπέγραφε για την ρήτρα και έλεγε εγώ θέλω να κάνω καριέρα έξω , και μην μου κόψεις την τύχη και άλλα παρόμοια.
δηλαδή τι σόι πουστιά σας έπαιξε ο κατσουράνης; επειδή πέρασε απο το αεκακι θα έπρεπε να για την υπόλοιπη καριέρα του να παίζει εκτός ελλάδας, κι αν ποτέ έρχοταν στην ελλάδα να ξαναέρθει ντε και καλά στην αεκ? Κι όλα αυτά βάσει ενός εγγράφου που ούτε η επίσημη αεκ δεν αναγνωρίζει ως νομικά ισχυρό, έχοντας παρέλθει και 3 χρόνια απο τότε που υπεγράφη;