Page 11 of 54 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 807

Thread: Τουτού.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Ruthless, οι εκπτώσεις ισχύουν ακόμα. Την Τρίτη ήμουν στην Peugeot για έναν φίλο μου που θέλει να πάρει αμάξι και του είπε ότι ακόμα είναι στα μείον, όχι για πολύ βέβαια.
    Είναι όσα μπήκαν και περιμένουν στο τελωνείο από τις αρχές του μήνα, χωρίς να έχουν φτάσει στις αντιπροσωπείες.

Και καλά έδωσε διορία ως τον Οκτώμβρη η κυβέρνηση στους εμπόρους να τα ξεπουλήσουν, κάνοντας τα στραβά μάτια στις τιμές που θα βάζουν οι έμποροι.

Για να πεις θα παραγγείλεις καινούριο αμάξι τώρα, όπως το θες εσύ, δεν γλιτώνεις τίποτα. Μόνο αν θες κάτι που υπάρχει ήδη και σε περιμένει πρακτικά.

EDIT: Άσχετο, αλλά γενικά μιλώντας, lol@γαλλικά αμάξια

Έπρεπε να το πω.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Εγώ ακόμη το Φιεστα λιβανίζω, φτάνει ~14500 το 1,6 όμως και είναι τρομέρη η εξέλιξη του σε σχέση με το προηγούμενο..

@ Ruthless: Όσον αφορά τη φτιάξη με δημοπρασίες και κατασχέσεις κλπ επειδή μέσω φίλων τραπεζικών ψιλοενημερώθηκα ΑΠΛΑ για τον απλό λαουτζίκο ΔΕΝ γίνεται..
    Ότι βγαίνει σε δημοπρασίες (και μιλάμε πραγματικά για ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΕΣ) γίνεται μόκο και πάει μιλητό από τον έναν στον άλλο, οπότε μόνο αν έχεις κονε και μάλιστα υψηλά κονέ μπορεί να γίνει η φτιάξη..

@Amnesiac: Φυσικά πάρε Toyota αν και θα σου έλεγα Yaris έστω και μεταχειρισμένο να έχεις λίγο άπλα σε σχέση με το αυγό!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Senior Member Nothingface's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Βγαίνει σε 2 εκδόσεις, melato και sfixto.
    Επιλέγεις ότι προτιμάς.

αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Entrancempirium οι τράπεζες δεν ξεκίνησαν ακόμα. Περί ΟΔΔΥ ναι, είναι κοροϊδία και όλα πάνε στο μιλητό τώρα. Αλλά μόλις αρχίσουν και οι τράπεζες θα βρεθούν καλές ευκαιρίες. Οι ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΕΣ δεν θα βρεθούν, μαζί σου, θα έχουν εξαφανιστεί από μαντράδες/τραπεζικούς(κάθε τραπεζικός θα βρει πολύ καλό μεταχειρισμένο αμάξι με αυτόν τον τρόπο). Αλλά και πάλι όταν λένε πως δεν έχουν χώρο πλέον να τα συγκεντρώνουν τα αμάξια οι τράπεζες από τις μαζικές κατασχέσεις, καταλαβαίνεις ότι έχει να γίνει πανηγύρι και η αγορά μεταχειρισμένου πλέον θα αξίζει, γιατί λόγω ανταγωνισμού οι τιμές θα κατρακυλήσουν. Θα προτιμήσουν να τα σκοτώσουν για μερικά χιλιάρικα παρά να μισθώνουν επιπλέον χώρους φύλαξής τους.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Quote Originally Posted by H. View Post
    Ruthless, οι εκπτώσεις ισχύουν ακόμα. Την Τρίτη ήμουν στην Peugeot για έναν φίλο μου που θέλει να πάρει αμάξι και του είπε ότι ακόμα είναι στα μείον, όχι για πολύ βέβαια.
    Είναι όσα μπήκαν και περιμένουν στο τελωνείο από τις αρχές του μήνα, χωρίς να έχουν φτάσει στις αντιπροσωπείες.

Και καλά έδωσε διορία ως τον Οκτώμβρη η κυβέρνηση στους εμπόρους να τα ξεπουλήσουν, κάνοντας τα στραβά μάτια στις τιμές που θα βάζουν οι έμποροι.

Για να πεις θα παραγγείλεις καινούριο αμάξι τώρα, όπως το θες εσύ, δεν γλιτώνεις τίποτα. Μόνο αν θες κάτι που υπάρχει ήδη και σε περιμένει πρακτικά.

EDIT: Άσχετο, αλλά γενικά μιλώντας, lol@γαλλικά αμάξια

Έπρεπε να το πω.
    Εχμ, κι εγώ για να παραγγείλω αμάξι ακριβώς όπως το ήθελα, ακόμα και πριν ενάμιση μήνα έπρεπε να πάω σε παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρεία χάνοντας την οποιαδήποτε έκπτωση (και καλά) τέλους ταξινόμησης. Δεν είναι δηλαδή κάτι το καινούργιο, είμαι σίγουρος ότι και πριν 2 μήνες και κάτι έτσι ήταν. Άσχετα που όπως κι εγώ πολύ καλά ξέρω, θεσμοθετημένα, οι εκπτώσεις θα ήταν ως τις 4 περίπου Αυγούστου.

Επίσης ο Γάλλος και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ο Ιταλός έχουν βελτιωθεί τα άπειρα στα αμάξια ακόμα και σε σχέση με την εντύπωση που είχαμε γι' αυτά μέχρι και πριν μια πενταετία ακόμα. Δοξα τον θεό (που λέει ο λόγος) σιδερένιο το δικό μου, το μόνο που δε μου άρεσε είναι ο κάπως "ξερός" επιλογέας ταχυτήτων.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Dragonlord αν μπορείς πες μας σε τι κατάσταση βρίσκονται τα αρχίδια σου από τη στιγμή που πήρες το 500αράκι, μη κοιτάζω άδικα για μικρό αμάξι.

Αυτό το αυγό το έχω βάλει για τα καλά στο μάτι, διαβάζω και θετικά σχόλια γενικά, δεν ξέρω βέβαια αν θα πάω για αγορά καινούριου αυτοκινήτου, αλλά τα έχω πάρει άσχημα με τις τιμές και τις χρηματοδοτήσεις των μεταχειρισμένων, δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να δώσω 7.000 για μεταχειρισμένο αμάξι ή 10-11 για καινούριο "χειρότερο".
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Τα αγαπώ τα πόλο και το αρχικό (και ιδανικό) σενάριο ήταν να πάρω το πόλο της μάνας μου σε ξεφτίλα τιμή αλλά λόγω κακού τάιμινγκ κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει και είμαι συναισθηματικά δεμένος με εκείνο για να αγοράσω άλλο πόλο. Καταλαβαίνεις.

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

εγω τα αδερφακια aygo, c1, 107 δεν 8α τα επαιρνα παντως.
    με το οριο τιμης που θετεις Hyundai i10 δαγκωτο
    man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Dragonlord αν μπορείς πες μας σε τι κατάσταση βρίσκονται τα αρχίδια σου από τη στιγμή που πήρες το 500αράκι, μη κοιτάζω άδικα για μικρό αμάξι.

Αυτό το αυγό το έχω βάλει για τα καλά στο μάτι, διαβάζω και θετικά σχόλια γενικά, δεν ξέρω βέβαια αν θα πάω για αγορά καινούριου αυτοκινήτου, αλλά τα έχω πάρει άσχημα με τις τιμές και τις χρηματοδοτήσεις των μεταχειρισμένων, δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να δώσω 7.000 για μεταχειρισμένο αμάξι ή 10-11 για καινούριο "χειρότερο".
    Τα αρχίδια μου είναι υπέροχα, σε χαιρετούν! Βέβαια εγώ προνόησα και το πήρα αυτόματο ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο, για να μην πιέζονται όταν πατάω συμπλέκτη+φρένο (νοτ). Βασικά σε ένα βαθμό το έχω όντως μετανιώσει λίγο που πήρα τόσο μικρό αμάξι, όχι τόσο από πλευράς χώρων (που είναι και αυτό ένα θέμα, ειδικά όταν κάποιος αναγκάζεται να κάτσει πίσω) αλλά κυρίως λόγω ταξιδιών στην εθνική, όπου το μικρό αμάξι είναι αναγκαστικά πιο άκαμπτο και σε λακούβες με 120 χαω τον πίνεις λίγο.
    Όσο για τις τιμές, καταρχάς κακώς κοιτάς σε μαντράδες, είναι εξ ορισμού φουσκωμένες οι τιμές. Από ιδιώτες παίζουν μια χαρά ευκαιρίες, δηλαδή και το πόλο του ξαδερφού μου που σου λέω ότι θα δώσει κάπου στα 2-2μιση, πες ότι στα επόμενα 3 χρόνια σού βγάζει και 1500 ευρώ ζημιές, και πάλι στα 4 είσαι. Γενικά πλέον είμαι της άποψης ότι καινούργιο αξίζει μόνο αν είναι το αμάξι που θα σου καλύψει τις ανάγκες για αρκετά χρόνια. Όταν πάρεις οικογενειακό, μαζί σου, πάρε καινούργιο. Τώρα που θες ένα αμαξάκι να κάνεις τη δουλειά σου είναι βλακεία να δώσεις 10.000 για αυγό τη στιγμή που μπορείς να πάρεις γιάρις 3-4 ετών με 7000. Συν ότι, αν αποφασίσεις να το ξαναπουλήσεις σε 2 χρόνια, δε θα χάσεις και τόσα πολλά. Ψάξε σε κανα www.car.gr αγγελία από ιδιώτη, έχει αρκετό πράμα. Απλώς πήγαινέ το σε δικό σου τεχνικό να σιγουρευτείς ότι είναι οκ. Στην τελική το κρατάς ένα-δυο χρόνια και παίρνεις τότε κάτι καλύτερο καινούργιο. Γενικά, κάτι σε μέγεθος πόλο είναι ιδανικό για τις ανάγκες σου, μικρότερο δε θα σου πρότεινα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Επίσης, το πρώτο πόλο που πέτυχα χαζεύοντας στο car.gr, http://www.car.gr/classifieds/cars/view/255709/ 3800 συζητήσιμη από μάντρα και με δόσεις, τι άλλο να σου κάνει. Άμα το ψάξεις θα βρεις γαμώ τα αμαξάκια με 4-5000, καλύτερο από καινούργιο αυγό. Ο μόνος λόγος να πάρεις καινούργιο στη φάση που είσαι είναι αν σκοπεύεις να το κρατήσεις 5ετία και βάλε και να ξέρεις ότι θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου γι'αυτή την 5ετία, που κατά πάσα πιθανότητα το αυγό δεν.
    υγ: επίσης πλέον δε θα σκεφτόμουν καν να μην πάρω αυτόματο, ειδικά για πόλη.

Από αγγελίες φοβάμαι να πάρω αυτοκίνητο για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω γνωστούς τεχνικούς να το ελέγξουν κτλ

Έχω ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ έναν οικογενειακό φίλο πούναι διευθυντής σε μια φολξβάγκεν να μου βρει ένα καλό μεταχειριζμένο με 6-7 χιλιάδες, ε του πούστη, αν με κοροϊδέψει κι αυτός θα χάσω κάθε πίστη στο ανθρώπινο είδος.

Αλλιώς θα πάω για το αυγό. Είναι λίγο πιο ακριβό από το c1 αλλά απότι μούπαν τα τουότα έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα έχω πάρει οπότε θα σταματήσω να σας πρήζω.

6 έχουν. Ο διευθυντής θα μπορεί να σε κατευθύνει σε έμπιστο τεχνικό που θα ελέγξει αμάξι από αγγελία. Από μάντρες γενικά (όχι από το γνωστό εννοώ) είναι ίσως και πιο επίφοβα, γιατί πχ κλασική τακτική είναι να αλλάζουν το δείκτη των χιλιομέτρων, κάτι που ιδιώτης δύσκολα θα κάτσει να κάνει.
    έντιτ, σηκώνουμε και κανα κινητό ε

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

σκάσε 50ρικακι σε μαστοράτζα και θα στα πει όλα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Tags for this Thread