Page 9 of 54 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 807

Thread: Τουτού.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Που λέτε, σε λίγο καιρό θα πάρω καιγω το δικό μου αυτοκίνητο και τα ενδεχόμενα είναι 3 :
    1. να πάρω κάποιο φτηνό μεταχειρισμένο (γύρω στις 5.000 €) και να το κρατήσω καναδυο χρόνια
    2. να πάρω κάποιο φτηνό καινούριο (γύρω στις 10.000 €) και να το κρατήσω όσο αντέξει.
    3. να χρεωθώ για 5-6 χρόνια και να πάρω το μόνο αυτοκίνητο στον κόσμο που μου αρέσει πραγματικά βλ. mini cooper.

η τρίτη επιλογή είναι και η λιγότερο πιθανή, μέχρι χθες είχα καταλήξει στην πρώτη, βλέποντας σήμερα τιμές μεταχειρισμένων άρχισα να σκέφτομαι τη δεύτερη, δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία "με άλλα 2 χιλιάρικα παίρνω αυτό" κτλ, γιαυτό ρώτησα για το aygo, αξίζει το δεκαχίλιαρο;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Μας δουλεύεις ρε φίλε; Ένα χρόνο τώρα το ίδιο πράγμα λες.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Ε ένα χρόνο τώρα δεν έχω πάρει αυτοκίνητο.

Απλό είναι.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Που λέτε, σε λίγο καιρό θα πάρω καιγω το δικό μου αυτοκίνητο
    Τέλος πάντων, εγώ θα σου έλεγα καινούριο. Όχι απαραίτητα AYGO, εγώ θα πάρω ένα Punto ας πούμε το οποίο είναι μεγάλη αγάπη. Επίσης έχε στο νου σου ότι από Σεπτέμβρη ίσως λίγο πιο μετά θα περάσει το εξής:
    Όσο πιο παλιό είναι ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνει, γι'αυτό και καλά παρακινούν κόσμο με επιδοτήσεις να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο και ν' αγοράσει καινούριο. Αν έχεις ήδη καμιά παλιατζούρα στείλτη γι'απόσυρση κι εσύ και θα πάρεις καμιά επιδότηση γύρω στα (με την ελπίδα) 1500 ευρώ που δεν θα σε χαλάσει καθόλου.

edit: Α, επίσης έχε στο νου σου την παράμετρο που είπα αν θες να πάρεις μεταχειρισμένο ότι τα τέλη θα είναι ακριβότερα. Αν κι αυτό δεν σε πολυνοιάζει για τα 2 χρόνια που λες οτι θες να το κρατήσ..wait. Ποιός μαλάκας αγοράζει αυτοκίνητο για ΔΥΟ χρόνια;

Μη πάρεις πούντο. Είναι σιχαμερό αμάξι και δεν έχω πετύχει πούντο που να μη βγάζει προβλήματα.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΙΑΤ.

FIAT 127 - PUNTO97 - PUNTO09 ή 10, Η ΔΙΑΔΟΧΗ.

Ήταν όλα τους υπέροχα.

The Patient H.'s Avatar

Απλά το θέμα είναι ότι το τωρινό punto έχει ένα θεματάκι με το design του (τουλάχιστον για μένα). Η απόσυρση θα ισχύει από το νέο έτος και με το 1400αράκι θα αρπάξεις χίλια ευρώ (ευτυχώς δεν θα είναι μόνο για μείωση προς αγοράς άλλου αυτοκινήτου αλλά θα μπορείς να τα πάρεις και cash).

Είναι πολύ ωραίο το aygo, εννοείται καλύτερα να το πάρεις αν μιλάμε για toyota σε σχέση με το ακριβότερο yaris το οποίο σου προσφέρει μια πανάθλια οπτική προς τα πίσω. Τα πέρασα τα της αγοράς αυτοκινήτου πρόσφατα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Χμ. Λοιπόν, καταρχάς σε καινούργιο θα έλεγα να κοιτάξεις hyundai i10, μπορεί να χάνει σε PRESTIGE αλλά κερδίζεις και σε χώρους και σε κατανάλωση, σίγουρα δηλαδή θα κάνεις ταξίδι πιο άνετα από ό,τι με το αυγό. Επίσης θα έλεγα να κοιτάξεις τα "αδερφάκια" του αυγού, δηλαδή citroen c1 και peugeot 107. Είναι τα ίδια αυτοκίνητα, έχουν αναπτυχθεί από κοινού και αλλάζουν μόνο το σουλούπι, ο εξοπλισμός και η τιμή. Αν θυμάμαι καλά είναι φτηνότερα, αν και παίζει να σε απασχολεί η εγγύηση που νομίζω η τογιότα δίνει μεγαλύτερη. Το μίνι ξέχνα το, εκτός του ότι θα κοιμάσαι με το άγχος μη στο γδάρει κανείς, θα πληρώνεις και τα κέρατά σου σε σέρβις (και ανταλλακτικά αν πάθει κάτι) επειδή είναι ΜΠΕΜΒΕ. Τα ίδια και με σμαρτ που σκεφτόσουν. Τέσπα, εγώ θα έλεγα και πάλι να πάρεις ένα γιάρις μεταχειρισμένο που είναι πολύ αξιόπιστα και που από μέγεθος/χώρους θα σε βολέψει περισσότερο για ταξίδια, που θα κάνεις συχνά. Μην το υποτιμάς, κι εγώ πήρα το 500αράκι με τη λογική ότι θα το χρησιμοποιώ κυρίως πόλη αλλά στα ταξίδια το μικρό αμάξωμα είναι άβολο, άσε που δύσκολα παίρνεις 2 ακόμα φίλους με πράγματα. Γενικά το αυγό πάντως δε με εμπνέει ιδιαίτερα, η πόρτα του είναι τσόφλι, το χιουντάι είναι σαφώς πιο "αυτοκίνητο" - και είναι επίσης αξιόπιστο. Γενικά θα έλεγα να δώσεις όσα λιγότερα μπορείς, με δεδομένο ότι δε θα είναι σαράβαλο να σου βγάλει βλάβες, γιατί τα χρέη δεν είναι ωραίο πράμα, δηλαδή κι εγώ το έχω κατευχαριστηθεί το αμάξι αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι με 5-6000 και να κάνω εξίσου καλά τη δουλειά μου και να το έχω ξεχρεώσει ενάμιση χρόνο πριν κάπως μούρχεται.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    OK θα το πάρω τότε.

Φεηφεηλς πες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

THRASHER Razor's Avatar

αμα θετε ποσταρω και φωτογραφια Η. που γυαλιζει το καινουριο του πεζο ΚΑΜΠΡΙΟ
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Επίσης έχε στο νου σου ότι από Σεπτέμβρη ίσως λίγο πιο μετά θα περάσει το εξής:
    Όσο πιο παλιό είναι ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνει, γι'αυτό και καλά παρακινούν κόσμο με επιδοτήσεις να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο και ν' αγοράσει καινούριο. Αν έχεις ήδη καμιά παλιατζούρα στείλτη γι'απόσυρση κι εσύ και θα πάρεις καμιά επιδότηση γύρω στα (με την ελπίδα) 1500 ευρώ που δεν θα σε χαλάσει καθόλου.
    Αυτό έχει περάσει ήδη. Μέχρι πενταετία έχουν μια μικρή έκπτωση σε σχέση με τα περσινά, από 5-10 χρόνια είναι 50 ευρώ παραπάνω και από 10 και πάνω 100 ευρώ. Ε, 50 ευρώ το χρόνο δεν είναι λόγος για να δώσεις 5000 παραπάνω για καινούργιο, όπως και να το κάνουμε.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

εγώ θα πρότεινα daihatsu cuore με κατανάλωση μικρότερη κι από πενηντάρι. στα 8000-9000 γιούρο.
    γιατί αγαπάμε το περιβάλλον
    Rock or Nothing

Α, επίσης ενδιαφέρον αμαξάκι για καινούργιο: http://www.autobild.gr/index.php?cat...9&page_id=2720

The Patient H.'s Avatar

Ούτε για αστείο όμως.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

πέρασα την φάση σου πριν 8-10 μήνες , ήμουν για λίγο πιο μεγάλο από το αυγό , και την έψαχνα για yaris , ήταν πολύ μικρό μέσα σε σχέση με αυτό που πείρα , δηλαδή opel corsa.

Ο βασικότερος λόγος που το προτίμησα ήταν ότι είχα και πριν corsa και μετά από 11 χρόνια (με το κανονικό του σερβις) δεν έλεγε να πάθει τίποτα πέρα από τις φυσιολογικές φθορές (π.χ τρύπησε το ψυγείο , που αν αντί για νερό έβαζα παραφλου , δεν θα πάθαινε τίποτα).

όλα πια τα αμάξια έχουν σοβαρή εγγύηση , αλλά επίσης και μεταχειρισμένο 3ετίας αξίζει να το ψάξεις.

ΠΑΡΕ ΚΟΡΣΑ ΕΧΕΙ ΣΧΑΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Tags for this Thread