Page 6 of 77 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1144

Thread: Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Λοιπόν

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό δεξί μπακ για να γίνουμε υπερπλήρεις
    μετά όμως αυτοαναιρείσαι με αυτό:

τέρμα: γκαλίνοβιτς, τζόρβας, καρνέζης
    σέντερ μπακ: μπιάρσμιρ, σαριέγκι, βύντρα, καντέ, μελίσσης
    δεξί μπακ: μουν, μαχλελής
    αριστερό μπακ: σπυρόπουλος, δάρλας
    αμυντικά χαφ: σιμάο, κατσουράνης, σίλβα, μάτος?
    χαφ: λέτο, χριστοδουλόπουλος, καραγκούνης, γκάμπριελ, νίνης
    επιθετικοί: σαλπιγγίδης, σισέ, πετρόπουλος, ρουκάβινα
    Κοίτα τα σέντερ μπακ σου. Όχι αλήθεια, κοίτα: Έχεις έναν μπιαρσμιρ που τον πήρατε για καλό και ίσως να είναι κιόλας το παιδί μιας και δεν τον έχουμε δει καλά στη φυσική του θέση. Απο εκεί και μετά έχεις σαριεγκι, βυντραλίνιο, ουαντού, κοστίζω-όσο-ο-Μέλμπεργκ-ενώ-δεν-κάνω-ούτε-τα-μισά. Στο, δε, αριστερό μπακ έχεις ένα Σπυρόπουλο που είναι όντως φιλότιμος παίχτης και ένα Δάρλα που οκ, τον είδες εχθές.

Άμα θες πιάνουμε και τα τέρματα μιας και όπως ξέρουμε - και εμπεδώσαμε σήμερα και εχθές! - κανείς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και σε δύσκολες φάσεις φροντίζουν να περνάει η μπάλα από δίπλα τους για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και πριμ στο σκόρερ.

Και μετά σας φταίει ο Κλαριτζής.
    θες να αρχίσω να σου παρθέτω ρόστερ με μπλένταρ κόλα βασικό, με βόκολο, με νασιόπουλο, με κουτσουρέ, με σιμπνιέφσκι - για να μην πάω πιο παλιά - τα οποία έπαιξαν πολύ καλύτερη μπάλλα?

σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει? στην ανάγκη σέντερ μπακ παίζει και ο κατσουρ με επιτυχία. ή ελεύθερος μπροστά από τα δύο μπακ για πιο συντηρητικά ματς.
    ο τζόρβας με ΟΦΗ έβγαλε μάτια πρόπερσι. είναι και βάζελος. την πονάει την ομάδα.
    Rock or Nothing

πόσο δίκιο...

Οπου φτωχός και η μοίρα του

SportDay / Βαϊμάκης Κώστας

Οταν κυνηγάς το θαύμα και σου κάθεται αυτογκόλ στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου, είναι σαν να κυνηγάς τη Μόνικα και να σου σκίζεται το παντελόνι μόλις πας να της μιλήσεις.

Ηταν χαλαρή η Ατλέτικο; Πιο χαλαρή κι από τα μπούτια και τις κοιλιές στις μεταμεσονύχτιες διαφημίσεις για μηχανήματα γυμναστικής του τηλεμάρκετινγκ. Ηταν άτυχος ο Παναθηναϊκός; Πιο άτυχος και από τον πυρόπληκτο που βλέπει τη φωτιά να πλησιάζει και το πυροσβεστικό εκείνη τη στιγμή να φεύγει για ανεφοδιασμό. Μούντζωσε κανείς τον Λουκά Βύντρα; Με χέρια και με πόδια: από 11 παίκτες ΑΥΤΟΣ έπρεπε να βάλει αυτογκόλ και να χάσει την ευκαιρία στο 45';

Λες κι έγινε για να έχουν αντικείμενο οι «Βυντρολόγοι» της εξέδρας να του τα χώνουν από το πρώτο λάθος κοντρόλ στο ζέσταμα. Ελειπε ο Καραγκούνης από την 11άδα; Περισσότερο κι απ’ ότι ο Μάρτης τη Σαρακοστή. Για να κρατήσει μπάλα, να εκτελέσει καλά τα στημένα από δεξιά, να δοκιμάσει μια κάθετη μπαλιά, να εμψυχώσει και τους υπόλοιπους. Μέχρι εδώ όλα σωστά. Εκτός από τον προπονητή και τις εμπνεύσεις του.

Εξω ο Σπυρόπουλος, επειδή είναι «παλιόπαιδο» και αντιμιλάει. Μέσα ο Δάρλας, επειδή ο Τεν Κάτε μπορεί να έχει την «πλήρη ευθύνη των μεταγραφών και των παικτών που δεν υπολογίζονται», αλλά στην περίπτωση του Δάρλα που δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει έκανε κοκοκό (όχι ότι έχω τίποτα με τον Δάρλα, μια χαρά έπαιξε τηρουμένων των αναλογιών και των ετών που είχε να παίξει βασικός πριν από το ματς της Κρήτης). Εξω ο Σιμάο, με τον οποίο «ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα». Γιατί, μαμά;

Μη ρωτάς το γιατί, παιδί μου, δεν θα σου αρέσει η απάντηση. Εξω κι ο Σαλπιγγίδης ―προφανώς ο κόουτς έκρινε ότι εφόσον δεν σκόραρε με τον Εργοτέλη είναι ντεφορμέ… Κι ο Γκάμπριελ που πήρε τη θέση του και είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς εδώ κι εβδομάδες, ήταν «φορμέ»; Εξω κι ο Χριστοδουλόπουλος, με τον οποίο είχαμε αγκαλίτσες μετά την αντικατάστασή του στο Παγκρήτιο ―μάλλον μούσκεψε τον κόουτς με τον ιδρώτα του― μέσα ο Νίνης. Με τον κίνδυνο να απαξιωθεί ο Σωτηράκης μέσα σε ένα ημίχρονο, όπως ο Μάτος στο ΟΑΚΑ.

Αν κάποιος μου πει ότι αυτό λέγεται «rotation», εγώ θα του απαντήσω ότι λέγεται «ρίχνω τα χαρτιά και βγάζω 11άδα». Και παρ' όλο που μου πάει σχετικά καλά το παιχνίδι, κάνω και μερικές αλχημείες μετά το 20λεπτο, ανακατεύω την τράπουλα κι ασχημαίνω το πρόσωπο της ομάδας. Η είσοδος του Σαλπιγγίδη στις αρχές του β' ημιχρόνου δεν διόρθωσε την ανορθογραφία, απλώς μουντζούρωσε περισσότερο ένα ήδη λερωμένο χαρτί.

Το σουτ του Νίνη πριν από το αυτογκόλ του Βύντρα, η χαμένη ευκαιρία του Σισέ, η κεφαλιά του Βύντρα, ήταν απλά τρεις στιγμές του πρώτου ημιχρόνου (γιατί στο δεύτερο υπάρχει μόνο το σουτ του Λάζαρου μετά το 2-0 και το σουτ του Λέτο λίγο νωρίτερα, δηλαδή σχεδόν τίποτα) που θα μπορούσαν να τονώσουν το ηθικό της ομάδας και του κόσμου και να του δώσουν πόντους αξιοπρέπειας –όχι την πρόκριση, ας μη γελιόμαστε. Το 2-3 του ΟΑΚΑ άφηνε μόνο μαθηματικές ελπίδες και όχι ρεαλιστικές.

ΥΓ. 1: Η αποβολή του Σισέ είναι δύο πράγματα ταυτόχρονα: αφενός η συνέχεια των νεύρων που κουβαλά από το πρώτο ματς της Πράγας, που είχε γλιτώσει με κίτρινη (όταν δεν σε πάνε τα πόδια σου και μαζί και το ματς, αυτά συμβαίνουν) και αφετέρου η στάση ενός αλλοπρόσαλλου διαιτητή που ξέχασε προφανώς την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στο δωματιάκι του και αποφάσισε στο δεύτερο να τις δώσει αναδρομικά (παρέα με μια κόκκινη) –και όλες σε παίκτες του Παναθηναϊκού, εξαντλώντας την αυστηρότητά του. Πρόεδρε, λες το «παρασκήνιο» να μας κυνηγά κι εκτός συνόρων;

ΥΓ. 2: Κι εσύ, ρε Μάριο, ένα ρημαδιασμένο από τα 5 συνολικά δεν μπορούσες να βγάλεις; Ετσι, δειγματοληπτικά! Δεν φταις εσύ φυσικά για τον αποκλεισμό, αλλά τον Αγκουέρο τον έκανες ακόμα πιο μάγκα απ' ό,τι είναι: όρθιος το έφαγες στο ΟΑΚΑ, σου τρύπησε τα χέρια στο «Βιθέντε Καλντερόν». Αν ήταν να έχουμε έναν που θα κάνει απλά τα τυπικά και τα προβλεπόμενα, κρατάγαμε και τον Πέτρο τον Εμπέντε.
    Rock or Nothing

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει?
    Τσκ τσκ, για ξαναδες το ποστ μου. Λέω πως ο σπυρό δεν "με χαλάει" αλλά είναι μόνος του εκεί μιας και ο Δάρλας δεν είναι το ίδιο καλός σαν αντικαταστάτης. Για τον μπίαρσμιρ τι κακό είπα; Ο Σαριέγκι παλεύει και φιλότιμος και δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά εμένα να μου δώσεις μια μπάλα θα του μοιράζω σακούλες.

Δηλαδή οκ, τώρα που το ξαναβλέπω, αναφέρθηκα με θετικά σχόλια σε όποιους κατα εμένα το αξίζουν και η απάντηση σου είναι αν με χαλάνε αυτοί. Όλους τους άλλους που έκραξα λες και δεν τους είδες.

Στη τελική θέλω να δείξω πως δεν είστε "υπερπλήρεις" με ένα δεξί μπακ. Σίγουρα κλείνετε ένα σημαντικό κενό αλλά έχετε και άλλα τόσα προβλήματα.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Α σόρρυ, τώρα παρατήρησα ότι είναι μόνο για βάζελους
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    σε χαλάει ο σπυρό δηλαδή? ο gayρος πήρε πρωτάθλημα με τον ντομί!!! ή ο μπιάρσμιρ δεν έχει δυνατότητες? ο σαριέγκι δεν παλεύει?
    Τσκ τσκ, για ξαναδες το ποστ μου. Λέω πως ο σπυρό δεν "με χαλάει" αλλά είναι μόνος του εκεί μιας και ο Δάρλας δεν είναι το ίδιο καλός σαν αντικαταστάτης. Για τον μπίαρσμιρ τι κακό είπα; Ο Σαριέγκι παλεύει και φιλότιμος και δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά εμένα να μου δώσεις μια μπάλα θα του μοιράζω σακούλες.

Δηλαδή οκ, τώρα που το ξαναβλέπω, αναφέρθηκα με θετικά σχόλια σε όποιους κατα εμένα το αξίζουν και η απάντηση σου είναι αν με χαλάνε αυτοί. Όλους τους άλλους που έκραξα λες και δεν τους είδες.

Στη τελική θέλω να δείξω πως δεν είστε "υπερπλήρεις" με ένα δεξί μπακ. Σίγουρα κλείνετε ένα σημαντικό κενό αλλά έχετε και άλλα τόσα προβλήματα.

μα μια 11άδα καλή χρειάζεσαι + 8-10 καλά μπακ - απ (όχι απαραίτητα το ίδιο καλούς με την 1η επιλογή - π.χ. σπυρό - δάρλας)
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Ρέιβεν παραλληρείς. Πλέον δε σε ενδιαφέρει τι κάνει ο Τεν Κάτε, πάντα θα βρίσκεις κάτι κακό. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία, γιατί απλα θα κρυφτεί πόσο κακό έκανε στην ομάδα, γιατί ο ΠΑΟ δεν έτρωγε σίδερα με την Ατλέτικο. Από την άλλη, το ότι έτρωγε σίδερα με Ίντερ και Βέρντερ δεν έχει σημασία γιατί χάναμε στο πρωτάθλημα! Προτιμάς παπουτσεληδες και ομάδες που παίζουν για το μισό μηδέν για να έχεις δικαιολογία όταν χάνεις ένα ακόμα πρωτάθλημα; Κολληματίας ή όχι ο Τεν Κάτε προσπαθεί να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να μην σερνόμαστε όπως επί Πεσέιρο.

Εγώ γούσταρα τον Μουνιόθ πάντως.
    για τα περσινά μάλλον ξεχνάς το 0-2 με ίντερ και το τσάμπα 2-2 με βέρντερ εντός. όπως και την ταπεινωτική ήττα από τους ανύπαρκτους. τεσπά, περάσαμε κ αυτά έγινα γαργάρα.

για τα φετινά κάνεις λάθος. δε με νοιάζει που αποκλειστήκαμε από την ατλέτικο (η οποία να σημειώσω δεν είναι ούτε ρεάλ ούτε μπάρτσα). με πειράζει ο τρόπος που φτάσαμε στον αποκλεισμό. το ότι οι παίκτες δεν αποδίδουν τα μέγιστα είναι ΚΑΙ θέμα προπονητή. (π.χ. ο βλάοβιτς επί αναστασιάδη έπαιζε το πουλί του ενώ επί κυράστα έβαλε γκολάρες).

επίσης, φυσικά και μετράει το πρωτάθλημα (και το ότι δεν το πήραμε πέρσυ), αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στη λογική του gayρου "και το μάη θα είναι ωραία". το μάη θα είναι ωραία μόνο με πρωτάθλημα ΚΑΙ καλή ομάδα με μέλλον ΚΑΙ πορεία στην ευρώπη πόυ θα επιστεγάσει την ποιότητά σου ως ομάδα.
    Rock or Nothing

Senior Member warlord mkII's Avatar

Και όπως πάντα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ο ΤΚ είναι ένας μέτριος προπονητής με κάποιες αρετές και πολύ χτυπητές αδυναμίες. Η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά η άμυνα συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα είναι πολύ πιο κάτω. Επίσης κάθε ένας από τα αμυντικά χαφ μας έχει συγκεκριμένα πολύ καλά στοιχεία αλλά κανείς τους δεν έχει έστω καλά στοιχεία σε όλα όσα απαιτούνται για τη θέση, με αποτέλεσμα η ομάδα να δυσκολεύεται. Γι' αυτό και τα μπακ κανουν συνεχεια γιομες.
    Επίσης ο Καραγκουνης είναι χρησιμος μόνο σε ματς με ομαδες τυπου Ατλετικο και υπο προϋποθεσεις σαν 2ο αμ χαφ στα ματς του ελλ πρωταθληματος. Για να βολευουμε τον Καρα, χαραμίζουμε τον Νίνη και τον Λάζαρο που ξερουν καλύτερη μπαλα...
    Για Γκάμπριελ και Μουν κλπ δεν εχω να πω τιποτα.

Συμπερασματικά, η ομάδα είναι καλούτσικη, για το ελληνικο πρωταθλημα είναι καλη, μπορει να το παρει και σχετικα ευκολα, αρκει να ξεπεραστουν καποια κολληματα και να βγαλουν το σκασμο τα τσιρακια του Βαρδινογιαννη που κανουν τη τριχα τριχια.

επίσης, φυσικά και μετράει το πρωτάθλημα (και το ότι δεν το πήραμε πέρσυ), αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στη λογική του gayρου "και το μάη θα είναι ωραία". το μάη θα είναι ωραία μόνο με πρωτάθλημα ΚΑΙ καλή ομάδα με μέλλον ΚΑΙ πορεία στην ευρώπη πόυ θα επιστεγάσει την ποιότητά σου ως ομάδα.
    Raven δυστυχως μιλας για ενα περασμενο μεγαλειο. Ο τωρινος ΠΑΟ ειναι ενας ξεπεσμενος πριγκιπας. Πρωτα πρεπει να συμμαζεψει το σπιτι του και μετα να φτιαξει μεγαρο. Εμενα η προσπαθεια που κανει η παρουσα διοικηση μου δινει ελπιδα, παρ ολα τα λαθη της. Σε 2 χρονια πιστευω οτι θα μπορουμε να απαιτουμε φουλ πακετο. Τωρα πρεπει 1. να στρωσει η ομαδα (εδω είναι ολο το μπερδεμα, αφου καποιοι απο αυτους που εχεις σε κρατανε πισω) και να παιζει καλη μπαλα, 2. να παρουμε πρωταθλημα, 3. να παιχτει το πρωταθλημα στα ισα.

stazei mel Mel Gibson's Avatar

Thumbs up

Τζόρβας στη θέση του Γκαλίνοβιτς

Οι κακές εμφανίσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Τεν Κάτε, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Κροάτη γκολκίπερ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του "τριφυλλιού" με την Ατλέτικο στην Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχει αντίδραση σαν εκείνη με τον Σπυρόπουλο.

Είναι στο χέρι του Τζόρβα πλέον να αποδείξει πως έχει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.
    My name is Blond.
    James Blond.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Mάτος στην Κορίνθιανς δανεικός
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

του χρόνου που δε θα έχουμε το βλάκα στον πάγκο, επιστρέφει
    Rock or Nothing

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

του χρόνου που δε θα έχουμε το βλάκα στον πάγκο, επιστρέφει
    όλο και κάποιον άλλο "βλάκα" θα έχουμε και του χρόνου
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

για τα περσινά μάλλον ξεχνάς το 0-2 με ίντερ και το τσάμπα 2-2 με βέρντερ εντός. όπως και την ταπεινωτική ήττα από τους ανύπαρκτους. τεσπά, περάσαμε κ αυτά έγινα γαργάρα.
    Ίου ρε μλκ, τι λες. Η Ίντερ ήταν σε καλούτσικη μέρα και νίκησε, παίζουν και οι άλλοι μπάλα. Με τη Βέρντερ μια χαρά παίξαμε και έβαλε ο άλλος γκολ με το χέρι για να έρθει το 2-2. Ο ΠΑΟ μπορεί να έχει φέρει μεγάλα αποτελέσματα στο παρελθόν, αλλά από πότε μια ήττα από την Ίντερ είναι ντροπή για τον σύλλογο;
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Επίσης ο Καραγκουνης είναι χρησιμος μόνο σε ματς με ομαδες τυπου Ατλετικο και υπο προϋποθεσεις σαν 2ο αμ χαφ στα ματς του ελλ πρωταθληματος. Για να βολευουμε τον Καρα, χαραμίζουμε τον Νίνη και τον Λάζαρο που ξερουν καλύτερη μπαλα...
    Είδαμε ότι δεν έγινε αυτό στο μόνο δείγμα που έχουμε φέτος, το ματς με τον Εργοτέλη.

Senior Member warlord mkII's Avatar

Τι δεν εγινε ρε Οντονιαν? Ο Καρα εσπασε τα νευρα του Σισε με τις γιομες και τα προ 20ετιας γιουρουσια. Ειπαμε είναι τριφυλλαρα, δινει και το αιμα του για την ομαδα αλλα νταξ ειναι απο αλλη εποχη. Προσπαθει η ομαδα να παιξει γρηγορα και ο Καρα τριπλαρει τον εαυτο του και κανει γυροβολιες και καμιναδες. Χιλιες φορες Λαζαρος και Νινης.

Χμ.

Με τον Εργοτέλη ο Καρά έπαιξε αμυντικό χαφ και μπροστά του ήταν ο Λάζαρος.

Τι δεν καταλαβαίνεις;