χαχαχαχχα
ελα ρε βγενοπουλε αμπραμοβιτς
μην μασατε ρε θα καθαρισει ο τζιγκερ![]()
χαχαχαχχα
ελα ρε βγενοπουλε αμπραμοβιτς
μην μασατε ρε θα καθαρισει ο τζιγκερ![]()
Ο άλλος λέει "κομήτης" και δεν έκανε τίποτα. ποιος προκάλεσε το πρώτο γερό πλήγμα στους βαρδηνογιάννηδες; εγώ; ποιος έτρωγε λάσπη για μήνες και μόλις υποχωρησε η οικογένεια, τον ανακύρηξαν σωτήρα και ηγέτη ώστε ουσιαστικά να χρεωθεί το "αποτυχημένο πείραμα της πολυμετοχικότητας";
Ανακοινώνει πως δε θα συμμετέχει πια ενεργά όταν έτσι κι αλλιώς δεν είχε λόγο στο ΔΣ και πως κρατάει τις μετοχές του. Ποια η διαφορά δλδ; Το ότι δε θα βγάζει ανακοινώσεις; Καλύτερα, γιατί μερικές ήταν άστοχες. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ενισχύει τον Πατέρα και η "αποχώρηση" του αποτελεί αντάλλαγμα στην παραίτηση τζίγγερ. Αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά (; ) κουμάντο κάνουν Πατέρας και Γιαννακόπουλοι. Καθόλου άσχημα αν είναι όντως έτσι.
καλα μεσα σε ενα χρονο το πειραμα με την πολυμετοχικοτητα απευχε επειδη η βαζελα δεν πηρε το πρωταθλημα?
μάλλον επειδή τρώγονται μεταξύ τους
Rock or Nothing
Ο Βγενόπουλος ήταν ο μόνος που έλεγε ότι πρέπει να μπουν λεφτά για μεταγραφές ε. Οι υπόλοιποι μιλούσαν (και μιλάνε) για κινήσεις ουσίας και όχι εντυπώσεων, το οποίο όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Εκτός κι αν τα 20 εκ. μπάτζετ θεωρείται γαμώ τα μπάτζετ για τους όλοι_μαζί_ισχυρότεροι_απτόν_Αμπράμοβιτς. Ο Τζίγκερ έβαζε 10-15 μόνος του ξέρωγω.
Α ξέχασα, δεν είμαι βάζελος εγώ. Σόρρυ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Chris boss χάνεις τα λόγια σου.
Μερικών το μυαλό έχει φυράνει από τα σκατά που τους ταίζει ο νταβάς τους, ο πρώην υπόδικος, άδικα μιλάς λοιπόν.
Πάει, έφυγε ο Βγενόπουλος, μαλάκες βάζελοι σας κοροιδεύουν, να τι πάθαται και τέτοια.....
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Προφανώς είμαι με κρισμπος.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ακούω στα ράδια ότι η πλειοψηφία των οπαδών έχει χαλαστεί με τον κλαριτζή. μήπως ήρθε η ώρα για δραστικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ πριν χαθεί η χρονιά?
Rock or Nothing
Ελα μωρε υπερβολικε και εσυ.Σε 3 θεσεις θες αλλαγες.
Мама Люба давай, давай, давай
όποιος και να έρθει θα έχεις τα ίδια κενά. να μου το θυμηθείς... είναι θέμα νοοτροπίας, όχι υλικού. το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένα καλό δεξί μπακ για να γίνουμε υπερπλήρεις. πάρε μία μία τις θέσεις:
τέρμα: γκαλίνοβιτς, τζόρβας, καρνέζης
σέντερ μπακ: μπιάρσμιρ, σαριέγκι, βύντρα, καντέ, μελίσσης
δεξί μπακ: μουν, μαχλελής
αριστερό μπακ: σπυρόπουλος, δάρλας
αμυντικά χαφ: σιμάο, κατσουράνης, σίλβα, μάτος?
χαφ: λέτο, χριστοδουλόπουλος, καραγκούνης, γκάμπριελ, νίνης
επιθετικοί: σαλπιγγίδης, σισέ, πετρόπουλος, ρουκάβινα
βάλε κι αυτούς που δεν έχουν φύγει ακόμη...
Rock or Nothing
Κοιτα,αν υποθεσουμε οτι φετος απο τη μεση και μπροστα παιζουμε συμπαθητικα,το ολο προβλημα εντοπιζεται στα μετοπισθεν.
Κανεις μια αποβυντροποιηση της ομαδας,στελνεις το Γκαλι-Γκαλι να πουλαει κουλουρια και τον Μπραις στο παγκο γιατι εχει συμπαθητικη φατσα.Ο βασκος θα καλυψει καποια κενα,εξαλλου μπροστα στον Λουκας ειναι Κλαουντιο Τζεντιλε.Εχουμε λοιπον 3 αλλαγες σε νευραλγικες θεσεις που σε ανεβαζουν επιπεδο.Τωρα περι νοοτροπιας που λες και εσυ,συμφωνω,αλλα αυτο θα ερθει με τον καιρο και τα θετικα αποτελεσματα.Δε θα γινεις Μπαρτσελονα σε μια βδομαδα.
![]()
Мама Люба давай, давай, давай
επιμένω ότι με άλλο προπονητή - επιπέδου σέρτζιο - και τους ίδιους παίκτες χτυπάς 4άδα στο europa. με τον κλαριτζή δεν έχουμε ελπίδα.
Rock or Nothing
Λοιπόν
μετά όμως αυτοαναιρείσαι με αυτό:
Κοίτα τα σέντερ μπακ σου. Όχι αλήθεια, κοίτα: Έχεις έναν μπιαρσμιρ που τον πήρατε για καλό και ίσως να είναι κιόλας το παιδί μιας και δεν τον έχουμε δει καλά στη φυσική του θέση. Απο εκεί και μετά έχεις σαριεγκι, βυντραλίνιο, ουαντού, κοστίζω-όσο-ο-Μέλμπεργκ-ενώ-δεν-κάνω-ούτε-τα-μισά. Στο, δε, αριστερό μπακ έχεις ένα Σπυρόπουλο που είναι όντως φιλότιμος παίχτης και ένα Δάρλα που οκ, τον είδες εχθές.
Άμα θες πιάνουμε και τα τέρματα μιας και όπως ξέρουμε - και εμπεδώσαμε σήμερα και εχθές! - κανείς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και σε δύσκολες φάσεις φροντίζουν να περνάει η μπάλα από δίπλα τους για να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και πριμ στο σκόρερ.
Και μετά σας φταίει ο Κλαριτζής.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
σαν ουδετερος εγω λεω να αρχισει να δινει ευκαιριες στον τζορβα να χουμε κ σοβαρο τερμα στο μουντιαλ.
My name is Blond.
James Blond.
Συμφωνώ, κι εγώ θα τον ήθελα βασικό.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club