Θα παίξει ρε, ο Ίβανσιτς που λέγαμε ότι δεν έπαιξε καθόλου, είχε 15 συμμετοχές. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, θα πάρει ευκαιρίες και αν παίξει καλά θα μείνει βασικός. Υπάρχει χώρος στο 10.
Θα παίξει ρε, ο Ίβανσιτς που λέγαμε ότι δεν έπαιξε καθόλου, είχε 15 συμμετοχές. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, θα πάρει ευκαιρίες και αν παίξει καλά θα μείνει βασικός. Υπάρχει χώρος στο 10.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
μακάρι να παίξουν τα πιτσιρίκια γιατί από τα ονόματα δε βλέπουμε χαΐρι...
να φύγουν! να πάνε αλλού!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
0
μόνο σαριέγκι τίμησε το ψωμί που τρώει... άντε και ο λέτο του πρώτου και ο σάλπι ότι πρόλαβε. ο μουν ξανά-μανά ανύπαρκτος. μέχρι κι ο γκάμπριελ όταν γύρισε δεξί μπακ φάνηκε λίγο. τι να πεις όμως... επιμένω ότι υλικό υπάρχει και είναι θέμα προπονητή.
Rock or Nothing
για τον γκαλινοβιτς γιατι δεν μιλαγε κανενας τοσο καιρο?
μμ, λαθος για μενα.
ο Γκαλινοβιτς ειναι κλασσικοτατη περιπτωση τερματος που αμα ξεκινησει στραβα το ματς μπορει να τρωει και τσιχλοφουσκες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Δεν φάγαμε και πολλά γκολ από γκέλες του, αλλά αυτό δεν είναι αποτέλεσμα ικανότητας ιδιαίτερης, αλλά ελληνικού πρωταθλήματος. Πιάνει τα νορμάλ, τρώει τα δύσκολα.
Edit: Έχει γίνει πολύ φασαρία για το πόσο άθλιος ήταν και καλά ο ΠΑΟ στα δυο παιχνίδια κλπ από τον τύπο. Μεγάλη βλακεία κατά τη γνώμη μου, το μόνο που έγινε είναι να φανεί η διαφορά δυναμικότητας. Αν υπάρχουν Φορλάν στο ελληνικό πρωτάθλημα, εγώ δεν τους έχω δει. Ομάδες επιπέδου Ατλέτικο, που ξέρουν ότι πρέπει να παίξουν για να σε νικήσουν αλλά μπορούν να το κάνουν κιόλας και έχουν και κίνητρο είναι σχεδόν απίθανο να τις πάρει ελληνική ομάδα. Σαφώς πιο εύκολο να κάνεις διπλό στην Ίντερ πχ στη διάρκεια των ομίλων.
Τέτοιο πόλεμο από παντού είχαμε καιρό να δούμε. (c)
Last edited by Odonian; 26-08-2009 at 15:43.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
πεστα
ΜΟΥΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ![]()
τρομερος πολεμος. καθαρα ακατανοητος.
στηριζουμε Οδονιαν και -ΦΥΣΙΚΑ- Τεν Κατε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ρεεεε δε νομίζω ότι κράζει κανείς για το αποτέλεσμα ή για τον αποκλεισμό ή για τις δυο ήττες..
Η όλη γκρίνια έγκειται σε σκαλώματα του Τεν Τεν που καταντάνε εκνευριστικά και σε βάζουν στο τριπάκι να αναρωτιέσαι πόσα κιλά ναρκωτικά παίρνει μερικές φορές..
Είμαι υπέρμαχος της φιλοσοφίας του, τον θεωρώ από τους πολύ καλούς προπονητές στο να διαβάσει αντίπαλο και να τον κλειδώσει (φάνηκε πέρυσι στο Τσου Λου) αλλά φανερά εγωιστή και κομπλεξικό. όπως επίσης και τραγικό σε μεταγραφικό σχεδιασμό.. Γιατί νομίζω ότι είνξαι και δικό του θέμα οι μεταγραφές και όχι μόνο του Μr Daddy ή του Αντωνίου..
Επομένως το κόλλημα με το δεξί μπακ είναι αδιανόητο λες και ο Μoon έδειξε κάτι το τόσο φοβερό για να τον στηρίξει τόσο πολύ φέτος..
Άκυρος φυσικά για τη συμπεριφορά προς ποδοσφαιριστές που νομίζω όλοι μας θα ήθελαν να τους βλέπουν στην ομάδα.. Ματος και Ιβανσιτς π.χ.
Για μένα εντελώς μα εντελώς άκυρος στο θέμα Δαρλάς - Σπυρόπουλος - τιμωρία Σπυρό - καψόνι σε παίρνω στη Μαδρίτη αλλά θα παίξει ο άκυρος που μου τον φορτώσανε τελευταία στιγμή και θα αυτοαναιρεθώ κιόλας λέγοντας ότι ήταν και πολύ καλός πραγμα που φυσικά είναι αστείο..
Εμφανές ότι ο Cisse θα πάει άκλαφτος εντελώς χωρίς μπαλαδόρο από πίσω του να του σπρώχνει κάθετες, ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι γιαυτό, ο Νίνης ίσως από το υπάρχον ροστερ μπορεί και ίσως ο οικοδόμος.. Ο Ιβ ούτε κατα διάνοια δοκιμάστηκε σε αυτό το ρόλο..
Έχω την εντύπωση ότι ίσως αν οι τσαντίλες και οι τσακωμοί και οι εμπάθειες και τα σκαλώματα συνεχιστούν μάλλον η αλλαγή Τεν Τεν είναι επιβεβλημένη γιατι για πρώτη φορά φέτος πιστεύω ότι έχουμε αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ σε σχέση με το γαύρο όσον αφορά την κατάκτηση πρωταθλήματος..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
οτι ειπε ο απο πανω..συμφωνω σε ολα σχεδον
αττιλα για τον γκαλινοβιτς και εγω και καποιοι ακομα πρεπει να ειχαμε πει οτι το μονο που κανει ειναι να πιανει τα βασικα...δυσκολη αποκρουση δε νομιζω να θυμαται κανεις....
για αυτο ας δοκιμασει σε κανα ματς πρωταθληματος κανεναν απο τους αλλους γκολκιπερς μπας και δειξει κατι καλυτερο..