Α, είναι ΚΑΙ πουστράκι.
http://www.youtube.com/watch?v=zjbuH...layer_embedded
πρωτα δες αυτο προβατο μετα διαβασε στο ριζοσπαστη το λαθος τηλεφωνημα ενος φονια και μετα παρε και μερικες ασπιρινες γιατι απο την πολλη σκεψη θα σε πιασει πονοκεφαλος
τα υπολοιπα τα γραφω στις αρχιδαρες μου μαζι με εσενα
Mπραβο ρε attila βιντεακια στο γιουτιουμπ,αποσπασματα αποκομμενα,ομορφιες.Λες και κατηγορησαμε εμεις ποτε τα παιδια που κατεβηκαν στο δρομο.Και εσυ μου βαζεις ενα βιντεακι που στηριζει τους συνασπισμενους και πεταει τις δηλωσεις του καριολη του δημαρχου και το εξωφυλλο της αυριανης.
Ημουν παρων το δεκεμβρη φιλαρακι,οποτε αστο.
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
για το Δεκέμβρη του 2008 μιλάμε, νιώσε
Εχμ ναι και γω γι αυτον μιλαω νιωσε
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
μπεεεε σε ειρωνεύομαι έλεος-λολ.
προφανώς και ήσουν εκεί τον Δεκέμβρη.
Spoiler
Ποιος στηριζει το κρατος ρε παπαρι,εγω που κανω κινητοποιησεις περιφρουρημενες και οραγανωμενες η τα δικα σου τα φυντανια που εμφανιζονται ολως τυχαιως σε τετοιες περιπτωσεις και καψαν ολη την αθηνα προκαλωντας τρτομο παντου?Και μετα απο 1 μηνα που εξαφανιστηκατα μας ελεγαν ανθρωποι οτι καλα κανει η κυβερνηση και περναει τρομονομους και αυξανει τους μπατσους για να αισθανομαστε πιο ασφαλεις.Ου να μου χαθειτε λεω εγω
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Boris το ξερεις οτι σε συμπαθω,αλλα το επιχειρημα σου ειναι εντελως ακυρο.
Θυμιζει κατι μαρτυριες ανθρωπων την περιοδο του εμφυλιου που λεγανε "Ευτυχως ηρθε ο ΕΔΕΣ να κυνηγησει τους ανταρτες".
Мама Люба давай, давай, давай
Ειναι ακυρο να πεις οτι τα σπασιματα του δεκεμβρη,στα οποια μεσα ειχε κατεβει καθε καρυδιας καρυδι,απο χουλιγκανς μεχρι ασφαλιτες,και τα οποια πηραν συντονισμενα τετοια κατευθυνση και αυτο μπορει να το δει κανεις,δεν προκαλεσαν τρομο στον κοσμο?Και οτι δεν ηταν βουτυρο στο ψωμι των ΜΜΕ για να δειξουν οτι ειμαστε σε κατασταση οπου "απειλειται η ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ"?
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
OK ναι το Δεκέμβρη οι πορείες του ΚΚΕ συντάραξαν την κοινωνία, άλλαξαν συνειδήσεις, προκάλεσαν ρήξη με το κράτος και το κεφάλαιο. να ζήσουμε να σας θυμόμαστε.
όταν παίρνεις ατάκες δημοσιογράφων του ΑΝΤ1 να τις βάζεις σε quote και με το όνομα τους. λίγος σεβασμός δε βλάπτεικαι καψαν ολη την αθηνα προκαλωντας τρτομο παντου
Ναι θα συμφωνησω οτι τα καψιματα και ολα αυτα δεν ηταν και τοσο εκτεταμενα.Τα ΜΜΕ τα φουσκωσανε λες και καιγοτανε μεχρι και το τελευταιο σπιτι.Το θεμα ειναι επαναλαμβανω οτι ηταν βουτυρο στο ψωμι για να προκληθει τρομος.Και το κανατε,ειτε ανηκεις στην κατηγορια προβατο,ειτε στην κατηγορια βαλτος.Και οχι η ρηξη και η ανατροπη δεν ερχονται σε ενα ξαφνικο ξεσπασμα του ενος μηνος,και ουτε το περιμενουμε απο τους φοιτητες ανθρωπε μου και τους μαθητες αλλα απο τους εργαζομενους.Και αν θες να δουμε ποιος στηριζει τους μπατσους μπορω και γω να αρχισω να πεταω βιντεο με ναυτεργατες μεταλλεργατες και λοιπα αλλανια να λιανιζουνε μπατσους και δη πληρους εξαρτησης.
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
αν θες να δούμε ποιος στηρίζει τους μπάτσους στα δύσκολα πάρε τηλέφωνο τον φονιά που λέγαμε πριν.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου βγηκε ο φραπες απο τη μυτη σοβαρα
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
είναι ο τριακοστός σήμερα;
Last edited by Phantom Duck; 26-08-2009 at 14:47.