Ναι, μπορείς να καταγγείλεις τους πασόκους ανεξάρτητα αλλά αν συμφωνείτε να κατεβείτε με τα ίδια αιτήματα φυσικά και πρέπει να γίνει, στο όνομα των αιτημάτων. Το αν η συνολική στάση τους ήταν υπέρ ή κατά του πολέμου είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί εκτός. Αυτό που λες είναι η φοβία του κάθε κομματικού ή πολιτικού χώρου ότι οι παραδίπλα "θα καπελώσουν τους Αγώνες μας", που ναι, είναι μικροπολιτική. Με χρυσαυγίτες αμφιβάλλω αν θα βρεθώ μαζί σε κάποια διαμαρτυρία γιατί δεν έχουμε κοινούς στόχους. Αν κάποιος στόχος συμπίπτει (που δεν πρόκειται), ναι, δε θα κάτσω να σκάσω αν στα δέκα μέτρα είναι μια παρέα καρατζαφερικών, έγω ξέρω γιατί είμαι εκεί, αν θέλουν κι αυτοί το ίδιο τόσο το καλύτερο για μένα, σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότεροι που διεκδικούν το ίδιο πράγμα. Αν αρχίσω να ξεδιαλέγω με ποιον θέλω να κατέβω στο δρόμο θα μείνω μόνος μου, γιατί με το συμπάθειο, όλοι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο μαλάκες είστε! Δε θα λύσω τις διαφορές μου με τους χρυσαυγίτες σε ένα υποθετικό συλλαλητήριο με κοινά αιτήματα, θα είναι εμφανείς πχ σε ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.
Εννοείται πως δεν θα απολογηθείς σε μένα, κουβέντα κάνουμε.