ισχύει ότι τα κνιτοπρόβατα μισούν περισσότερο τους πασόκους από τους νεοδημοκράτες;
ισχύει ότι τα κνιτοπρόβατα μισούν περισσότερο τους πασόκους από τους νεοδημοκράτες;
οχι, μισουν περισσοτερο τους εαακιτες και τους συρριζες.
ΕDIT:
δε μπορούσα:
ομοιότητα σωσίας
![]()
Last edited by sabbattack; 25-08-2009 at 03:33.
καλά ναι, αλλά για την δεξιά πτέρυγα ρωτάω
δημοκρατικός συγκεντρωτισμός λέγετε ΒΛΑΚΑ και αν δεν υπήρχε αυτό θα ήμασταν ένα απλό μπάχαλο σαν και του λόγου σας!
παμε μωρη αλφακαπα
καλά σας θωπεύει τις ροδαλές οπές ο ο φιξερ στις αμερικές ....
στο πολιτικό σκέλος της κουβέντας , δεν το πάτε αλλού? σε άλλο σημείο ?
ή μήπως υπάρχει περίπτωση κάποιος να αλλάξει γνώμη στον άλλο? ο πόλεμος προσβολών είναι το ER που αγαπάμε , αλλά εγώ γουστάρω που κάποιος που είναι "e-γνωστός" μου έχει μια καλή ευκαιρία στην ζωή του.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
(είπε ο h.)
Εσεις αναρχοαυτονομα βλαμμενα βγαλτε το σκασμο να πουμε.Πασοκ-ΝΔ ειναι το ιδιο απλα εγω προσωπικα σιχαινομαι πιο πολυ τα πασοκια γιατι ειναι πολυ πιο διπροσωπα.
Η. αγορι μου απο το να απαντας συνεχεια με προσβολες στα ποστς μου δεν κερδιζεις τιποτα ρε γαμωτο μου,ουτε καν να με τσαντισεις εστω και λιγο.Απλα κοιταω αυτη τη φωτογραφια την καραφλουτσικη(δεν προσβαλλω κανεναν) και γελαω.
Μια ερωτηση:Ρε παιδια τοσες φορες με εχετε αποκαλεσει προβατο.Ο τσοπανος μου ποιος ειναι δηλαδη τελος παντων να καταλαβω ολοι εσεις οι κατα ταλα ελευθεροι που εσας πολιτικα δε σας επηρεαζει κανενας παρα διαμορφωνετε αποψη για ΟΛΑ(μα ολα) μεσα απο βαθια επεξεργασια στο τεραστιο μυαλο σας
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι