Page 168 of 301 FirstFirst ... 68118158166167168169170178218268 ... LastLast
Results 2,506 to 2,520 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

The Patient H.'s Avatar

Στην Θήβα λοιπόν αφού μπείτε και φάτε το πρόγευμα και την πορτοκαλαδίτσα σας (και πείτε τι ωραία που είναι εδώ, τι καλοί άνθρωποι), το πρώτο που θα σας ρωτήσουνε (τουλάχιστον 3 φορές κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας) είναι αν έχετε κινητό (και φυσικά αφού πείτε ναι θα σας ζητήσουνε να το δούνε). Αν έχεις με κάμερα άνετα το έχεις πάνω σου ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΣΕΠΗ και παρουσιάζεις την παλιατζούρα που έχεις πάρει γι' αυτό τον σκοπό μαζί σου

Μετά σε μια αίθουσα γίνεται το ψαχτήρι των αποσκευών ως εξής: δυο τύποι κάθονται από πάνω σου και σε παρακολουθούν να κάνεις μόνος σου άνω κάτω τις τσάντες σου για να βλέπουν τι έχεις μέσα. Κόβονται: μαχαίρια (ακόμα και φαγητού), ψαλίδια (ακόμα και νυχιών), αλκοόλ και παντώς είδους φάρμακα.

Επειδή όμως το τελευταίο καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι είναι ηλίθιο, τα πιο γνωστά φάρμακα τα αφήνουν (τύπου ασπιρίνες, ντεπόν μααλόξ κτλ). Από αυτά που λες το σιμέκο κατά πάσα πιθανότητα θα στο αφήσουν αλλά τα ντουσπαταλίν και πριμπεράν, παρόλο που είναι γελοία φάρμακα, επειδή και μόνο δεν τα γνωρίζουν (δεν υπάρχει γιατρός σε αυτήν τη διαδικασία), παίζει να στα κατάσχουνε. Καλύτερα έχε τα διακριτικά, σχεδόν κρυμένα κάπου στην τσάντα (η πάνω σου ακόμα καλύτερα) κι αν τα βρούνε εξήγησε ότι είναι για το στομάχι και ότι είναι αστεία φάρμακα κτλ. Υπόψιν αν στα πάρουνε, είναι πολύ δύσκολο να τα πάρεις πίσω ακόμα και αφού σε δούνε οι γιατροί. Hope that helps.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

2rh moira b pyrobolarxia anaferei apo to anarrwthrio oti exoun matwsei ta @@ mou ap to 3ysimo

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

The Patient H.'s Avatar

Πω κι εγώ εκεί ήμουνα. Χαιρετίσματα στον Τασούλη αν είναι ακόμα εκεί και στον Κων/ρο.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member freak brother's Avatar

ατσα και ιντερνετ το πυροβολικο! εμεις αυλωνα ειχαμε 20 πισι με isdn συνδεση!! δλδ δεν ειχαμε ιντερνετ ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Quote Originally Posted by MoRmEnGiL View Post
    2rh moira b pyrobolarxia anaferei apo to anarrwthrio oti exoun matwsei ta @@ mou ap to 3ysimo

Basilisk έχετε? Baneblade? Shadowsword?
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    ατσα και ιντερνετ το πυροβολικο! εμεις αυλωνα ειχαμε 20 πισι με isdn συνδεση!! δλδ δεν ειχαμε ιντερνετ ..
    mpa, apo to kin egine to post

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

royally fucked animae's Avatar

Για πείτε όσοι έχετε πάει ναυτικό πως περνάς κινητό μέσα κλπ.
    Μπαίνω παλάσκα, αλλά απ ότι έχω καταλάβει, μετά απο 1-2-3 μέρες θα μας πάνε Πόρο. Με μούσι έχετε υπόψην σας αν έχει παίξει κανα πρόβλημα?
    Kill the wise one!

Senior Member freak brother's Avatar

απο οτι ξερω απο τους φιλους μου που πηγαν ναυτικο... δεν ψαχνουν για κινητα.. αφου οι μισοι μεσα εχουν λαπτοπ και παιζουν προ... , με τα κινητα θα ασχολουνται? μουσι προβλεπεται.. βασικα ολα προβλεπονται στο ναυτικο , αφου εκει οι αξιωματικοι φοβουνται περισσοτερο απο τι τα ναυτακια ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    βασικα ολα προβλεπονται στο ναυτικο , αφου εκει οι αξιωματικοι φοβουνται περισσοτερο απο τι τα ναυτακια ..
    Nαι κάτι έχω ακούσει, αλλά δυστυχώς δεν είμαι αυτής της κατηγορίας.
    Kill the wise one!

Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό με έχουν φάει κοριοί, αλλά το ποτήρι ξεχέιλισε σήμερα που πήραν τα σκάγια και λίγο τη μάπα μου.
    Ακούω λύσεις, γιατροσόφια, συμβουλές κλπ

Oompa loompa Roswell47's Avatar

κατσικοκούραδα

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Βγάλσιμο έξω, τίναγμα σκεπάσματα/στρώμα, λιάσιμο στρώματος, πετρέλαιο στο κρεβάτι και φωτιά.

Επίσης κοιμάστε στα αρχαία σκεπάσματα μωρέ; Σεντονάκι δικό σου απλωμένο από πάνω και είσαι άρχοντας.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Απλώνω δικό μου σεντόνι από πάνω προφανώς. Αλλά τα γαμημένα είναι ninja.
    Τα υπόλοιπαπου είπες τα γνωρίζω, εννοώ όμως τι κάνουμε ΑΦΟΥ την πάθουμε..

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Απλώνω δικό μου σεντόνι από πάνω προφανώς. Αλλά τα γαμημένα είναι ninja.
    Τα υπόλοιπαπου είπες τα γνωρίζω, εννοώ όμως τι κάνουμε ΑΦΟΥ την πάθουμε..
    Τα ιατρεία των μονάδων συνήθως έχουν φάρμακα/αλοιφές για το πρήξιμο, μιας και είναι τόοσ συχνό πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, πιέστε τον διοικητή σας για απολύμανση, γιατί διαφορετικά δε γλυτώνετε από τους κοριούς όσα στρώματα κι αν κάψετε.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Η απολύμανση είναι το καλύτερο αλλά στο στρατό δεν το είδα όσο ήμουν μέσα.

Στο λόχο μου όταν είχαμε τινγκάρει στους κοριούς, βγάλαμε όλα τα κρεβάτια έξω, πασάλειμα με πετρέλαιο και κάψιμο με δαδί. Μπορεί να μη πεθαίνουν αλλά το πετρέλαιο τους διώχνει. Όλα τα καλύματα αφαιρέθηκαν από τα στρώματα, τίναγμα και ψέκασμα.

Βέβαια ο θάλαμος μύριζε πετρέλαιο για λίγες μέρες μετά αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε κοριούς.

Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως αυτοί οι γαμημένοι επέλεγαν να τσιμπάνε συγκεκριμένα άτομα πιο πολύ. 2 απο αυτούς είχαν γίνει κατακόκκινοι από πάνω μέχρι κάτω, εννοείται έφυγαν για γιατρό με τη μία.

Τα σπρέυ που πωλούνται δεν τους σκοτώνουν αλλά συνήθως τους διώχνουν, οπότε και να φύγουν από το κρεβάτι σου, κάπου εκεί κοντά θα βόσκουν πάλι.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!