Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 152

Thread: Τι θα γίνει ρε μαλάκες με τον άνθρωπο;

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by Custom User View Post
    Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Βασικά δεν εξέτασε κανείς πως έγιναν τα πράγματα και γενικά είναι πολύ απλό: όποιος δεν είναι με τον ηλιόπουλο είναι με τους μπάτσους και το κράτος που χτυπούσαν τον δεκέμβρη. Λάβετε, φάγετε.
    αυτό. πιο επικίνδυνο είναι να παίζεις τον μετριοπαθή σε τέτοιες περιπτώσεις (σα τον ανεπανάληπτο μπλίτζερ που στο τόπικ του δεκέμβρη ήθελε να είναι σίγουρος για το 'πώς σκοτώθηκε ο αλητάκος' προτού 'πάρει θέση στο όλο θέμα') παρά ιδεαλιστής και 'όπως και νά χει μαζί του είμαστε'. επικίνδυνος ο φανατισμός ναι αλλά τα σύμβολα κρατάνε μεγάλη δύναμη ακόμα, τα ανθρώπινα σύμβολα ακόμα μεγαλύτερη, και στην εμπόλεμη κατάσταση (ποιά εμπόλεμη κατάσταση λολ) χρησιμοποιείς ό,τι όπλο μπορείς και φυσικά δεν παίζεις καθαρά.
    Νάου άη γκετ ιτ.

Σαν την αριστερά γενικότερα (και όχι μόνο), που θα κατηγορίσει τα μεγάλα κόμματα ότι ψάχνουν οπαδούς μέσω του λαϊκισμού, αλλά όταν ο λαϊκισμός δίνει και σ' αυτήν οπαδούς τότε τον εφαρμόζουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Ιτ ωλ μεηκς σενς.

ωραία και τώρα που το πήρες είσαι με τον ηλιόπουλο ή με τους μπάτσους?
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

lcsgp FIXXXER's Avatar

Pos tha ginei na min ton apokaleite Thodori les kai itan batzanakis sas?

δήθεν asimoulis's Avatar

δηλαδή τώρα είσαι στο μήλο?
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

lcsgp FIXXXER's Avatar

Nai, kuriolektika vlepo to Empire State kathos to panepistimio einai apenanti akrivos kai i vivliothiki sti gonia.

δήθεν asimoulis's Avatar

μη σκαλώνεις όλη την ώρα στη βιβλιοθήκη πάνε γνώρισε μαύρους που κάνουν νταλαβέρια.

τέλος το οφ τόπικ σόρρυ.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    αμα ηθελε λευτερια ας πηγαινε να ζησει σε καμια σπηλια να καλλιεργει χορτα αλλιως ας συμβιβαστει με το αστικο δικαιο αν και εφοσων εκανε οτι εκανε.
    Εμετός.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

δήθεν asimoulis's Avatar

post pic

Senior Member rage for order's Avatar

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    αμα ηθελε λευτερια ας πηγαινε να ζησει σε καμια σπηλια να καλλιεργει χορτα αλλιως ας συμβιβαστει με το αστικο δικαιο αν και εφοσων εκανε οτι εκανε.
    Εμετός.
    αφου ρε φιλαρακι δεν του αρεσει η κοινωνια που ζει και το 70% των ανθρωπων γουσταρουν το μερος που ζουν και το αποδεικνυουν ψηφιζοντας επι σειρα ετων αυτους που τους γαμανε την ζωη... αυτο δεν αλλαζει , ο ανθρωπος αυτος εκπροσωπει μια μικροσκοπικη μειοψηφια που νομιζει οτι κανει κατι... καλα κανει , μπραβο του , αλλα οσοι πολεμουν για κατι ειναι ετοιμοι να υποστουν και τις συνεπειες ε βλεπε πχ r.a.f κιαυτοι καναν απεργεια πεινας και μαλιστα πεθανε και ενα μελος αλλα δεν βγηκαν να πουν οτι ειναι αθωοι , το αναποδο ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

"Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου επί της οδού Ακαδημίας, κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης εις βάρος απλού κόσμου που παρακολουθούσε τα όσα διαδραματίζονταν έξω από τη Νομική σχολή."

Long story short, τρομοκράτης κι αυτός, δεκαεφτά νοέμβρης.

Τώρα όσον αφορά στην απάντηση στη συζήτηση που προσπαθείς ν' αρχίσεις, φυσικά και δεν έχεις τα φόντα να απαιτείς από το κράτος "να απελευθερώσει τους συλληφθέντες της εξέγερσης γιατί η εξέγερση είναι δίκαιη". Τι δίκαιη ρε μπόζο, στον πόλεμο απαιτεί η μια πλευρά από την άλλη να ελευθερώσει τους αιχμαλώτους της γιατί "ξέρεις, εσείς είστε οι επεκτατιστές";

Πλην όμως, και επειδή ανήκω κατά έναν τρόπο στη μία πλευρά, δεν έχω καμία αντίρρηση στο να χρησιμοποιούνται βρώμικα (τι πάει να πει βρώμικα αλήθεια) και μη μέσα ώστε να καταφέρνει η δίκη μου πλευρά να "αποσπά" τους αιχμαλώτους της, συμπεριλαμβανομένων και των ψεύτικων (;!) τεκμηρίων αθωότητας! Πρόσθεσε σε αυτά και τις μύριες όσες ψευδομαρτυρίες μπάτσων, τις ρουφιανιές και τις παρανομίες του κράτους και θα δεις ότι πρόκειται για διεκδίκηση ομήρων εν τέλει, με άλλους όρους, σε άλλες καταστάσεις.

Έχουμε πόλεμο μωρό μου.

Υ.Γ.: Αν από τα παραπάνω συμπέρανες "Αχά, ώστε όλοι ίδιοι είστε!" και το γράψεις σου δηλώνω προκαταβολικά ότι δε θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω.
    Last edited by Dythor; 21-08-2009 at 16:49.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member freak brother's Avatar

εγω σε τι διαφωνησα ακριβως? επισης ακομα πιστευω οτι η εξεγερση εξυπηρετουσε και αλλους λογους ... γιαυτο και οι παρακρατικοι που σκανε παντα σε ολες τις πορειες κλπ , δλδ τα γνωστα.. τεσπα δεν θελω να βγω και δεξιο απλα κανω τον δικηγορο του διαολου ... γιατι ειμαι υποψηφιος για την ομαδα του...

τωρα βλεπω μπειγουοτς!
    Last edited by freak brother; 21-08-2009 at 16:48.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Δράκος ikonoklast's Avatar

Vic Ford Prefect's Avatar

San Francisco λοιπόν. Όλοι εκεί.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Vic Ford Prefect's Avatar

Ζητώ συγγνώμη, ήμουν απαράδεκτος, δεν κάνουν πλάκα με αυτά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος