αυτο που με φτιαχνει περισσοτερο ειναι τα rated bgs και το heroic shadowfang keep
με τρομαζει λιγο το flyin mount στο azeroth(bye bye world pvp για τα καλα) και οι απαιτησεις σε hardware
Μετά την αποτυχημένη απόπειρα στο wotlk να κάνουν τον hunter more warrior like, στο cataclysm θα δοκιμάσουν να τον κάνουν more rogue like ε.
Άλλη μια αλλαγή που ζητούσαν οι hunters από το 2005.
"ammo becomes an item not a consumable" αυτό είχε ανακοινωθεί και για το wotlk το θυμάσαι![]()
Μπα δε φταίει η vga. Μάλλον ο cpu. Είναι κάπως cpu-bound το game. Θέλει και πολύ ram αλλά από αυτή έχεις. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις το Vsync.
Last edited by cloud; 22-08-2009 at 13:22.
Πάντως χθες άκουσα τη πιο ευφάνταστη μέθοδο ενός guildmate για world pvp σε pve server.To world pvp ψόφησε εδώ και χρόνια ρε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα δουλεύει το mount παντού στο azeroth όμως. Και δε νομίζω να ανέβουν οι απαιτήσεις στο hardware σημαντικά.
Το παρακάνετε με τα ati driversΑν δεν κάνω λάθος το WoW είναι πιο πολύ CPU παιχνίδι και ο παλιός του πια κώδικας δεν είναι και ότι καλύτερο. Γνωστό παράδειγμα το Dalaran στο οποίο με Phenom2 3core, 4GB ram 1066, HD4890 και όλα στο full (πλην shadows) πιάνω 27 fps περίπου. Άλλα παιχνίδια θα τα έτρεχε με ΑΑ,ΑΦ και δε θα έπεφτε κάτω από 60.
Τι εννοείς warrior-like; Το MS effect;
Επίσης ο hunter ήταν έτσι με focus στη WoW Beta και οι hunters τότε το ζητούσαν γιατί τους άρεσε να έχουν resource που δεν τελειώνει (Hunters, τι περιμένεις..), όχι για θέμα balance. Τότε δεν ξέρανε καν τι είναι balance
Βασικά το Cataclysm για να γίνει έχει πολλή παραπάνω δουλειά από πχ το WotLK. Ίδια τιμή λοιπόν.
Μάλλον είναι κάτι σαν archetype του EQ. Φαντάσου να διαλέγεις ένα γενικό passive specialty από ένα νέο tree. Πως ήταν το Leatherworking που γινόσουν Dragonscale, Elemental ή Tribal; Το ίδιο, για το class όμως.εδιτ, όποιος κατάλαβε ακριβώς τι παίζει με το Path of the Titans ας εξηγήσει γιατί έχω μπερδευτεί
Ον τόπικ, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Από τη μια μου αρέσει που ξαναφτιάχνουν όλο το παλιό κόσμο από την άλλη πάλι με λάβες μπλέξαμεΔεν έχει νέα talents που για εμένα είναι από τα ωραία κομμάτια ενός νέου exp / pre-exp patch, οπότε απλά θα πάρεις 5 νέα points. Τουλάχιστον τα νέα Water Effects φαίνονται ωραία.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δε θα με χαλούσε![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
αν και κλειστό το account εδώ και πολύ καιρό , βλέπω να το ψωνίζω το expansion , απλά και μόνο για το "why not" ... αλλά πότε? είδα καλά για Q3 2010 ? δηλαδή αρχές 2011?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
1 expansion / 18 months ήταν το ideal.
http://www.wow.com/2009/04/28/lowere...-ghostcrawler/
18-24 δια στόματος Ghostcrawler τον περασμένο Απρίλιο. I win.