εγω στα πα , οτι εχει μετριες εως χαλια παραλιες , και οτι το διαλισκαρι ειναι μεγαλο κλασσιμο , και μεις εκει κατασκηνωσαμε ... και το βραδυ βαραγαν τα ρικια την σκηνη σκοταδια και ακουγοταν και το ρευμα που βαραγε την κολωνα ... σπουκιιιιι
εγω στα πα , οτι εχει μετριες εως χαλια παραλιες , και οτι το διαλισκαρι ειναι μεγαλο κλασσιμο , και μεις εκει κατασκηνωσαμε ... και το βραδυ βαραγαν τα ρικια την σκηνη σκοταδια και ακουγοταν και το ρευμα που βαραγε την κολωνα ... σπουκιιιιι
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Έχει κανένα παιδάκι αποδώ καταγωγή από Φλώρινα, να μου πει αν έχει τίποτα να δω στην πόλη κι αν αξίζει να κάνω σάιτσήινγκ ή να φύγω κατευθείαν;
Τιπεςγιατανεύραμουρεαρχίδι;Originally Posted by idernet
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Μόλις γύρισα από 3-ήμερο Μάνη και "κραιπαλιακό" 10-ήμερο Ίο (κάβλα όπως πάντα).
Έχω καεί εντελώς.
Ποιός πάει δουλειά μεθαύριο![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
λέμε φακ οφ στη σαντορίνη και ψήνουμε λευκάδα για 15 σεπτέμβρη.
πείτε μου απλά ότι θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και τότες και δεν θα το δαγκώνουμε από το κρύο.
i need feminime venoms in order to function with the system.
και γιατί δεν μίλησες? ήμαν ρόμπας ή κομπλέ?
λολ, αλλάζει προορισμός τότες.
θέλω ζεστά νερά. το σεπτέμβρη. μιλήστε καλοί μου ερίτες.
αποκλείουμε τη γαύδο κ ας είναι λάβα.
simeris gyrisame apo mikro tour sto nomo xaniwn
xailait to kedrodasos
special meros gia eleythero
Iκαρία-Σάμος υπέροχα νησιά αν έχεις μεταφορικό να τα γυρίσεις. Η μεν ικαρία κερδίζει στον ωραίοτατο κόμο, η δε σάμος στα φανταστικά φυσικά τοπία.
Επίσης, μόλις γύρισα απο φιλιππαίους (γρεβενά) και την 7η πανελλήνια γιορτή μανιταριού (ινφο http://www.manitari.gr/) και ήταν ΑΠΙΘΑΝΑ απλά. Συστήνω τη φάση ανεπιφύλακτα για του χρόνου, εμείς πάλι εκεί θα'μαστε.
Κάναμε και μια βόλτα στη Πίνδο και τον εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα. Ευκολά το ωραιότερο δάσος που έχω δεί στην ελλάδα, καθώς και η πιο γαμημένα πανέμορφη διαδρομή, κι ας είναι κουραστική λόγω χαρκορ χωματόδρομων. Κάναμε και μια βουτιά στο Αρκουδόρεμα καθώς και τον Βενέτικο. Γενικά ασύλληπτα πανέμορφη η βόρεια ελλάδα. Θ'ανεβάσω φώτος κάποια στιγμή.
Last edited by Drumsick; 24-08-2009 at 04:15.
persi den petixa karavi ti mera pou feyga apo sougia
feto masisame me ton aera mipws ksemeinoume ekei giati oi meres itane liges
as kopei toulaxiston to spastiko "KALO XEIMWNA"
olo kai kana 2 mpanakia akoma tha genoune
τα φυλλα πεφτουν και βρεχει ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙ
Σύντομα και στην πόλη μας/σας.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ GO AWAY ΜΠΟΥΥΥ.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;