Mε αυτά τα θεματάκια (Σπυρόπουλος) και ένα ας πουμε κακό αποτέλεσμα στην Κρήτη και με δεδομένη την μη πρόκριση στο Τσου - Λου γιατί πιστεύω ότι ο Τεν Τεν την άλλη βδομάδα μάλλον θα έχει πρόβλημα ανεργίας;
Mε αυτά τα θεματάκια (Σπυρόπουλος) και ένα ας πουμε κακό αποτέλεσμα στην Κρήτη και με δεδομένη την μη πρόκριση στο Τσου - Λου γιατί πιστεύω ότι ο Τεν Τεν την άλλη βδομάδα μάλλον θα έχει πρόβλημα ανεργίας;
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Γι αυτά τα θέματα έχει ευθύνη ο Τεν Κάτε, όχι για τον αποκλεισμό (σχεδόν σίγουρα) από το CL. Οι επιλογές τού βγήκαν όλες και οι αλλαγές το ίδιο, δε φταίει αν η ομάδα δεν έχει καλύτερο δεξί μπακ από τον Μουν. Αν όμως δεν έχει μάθει να κάνει κριτική με τρόπο που να μην τα παίρνει ένας από τους καλούς και φιλότιμους παίκτες της ομάδας (και ας μην έκανε το καλύτερο του παιχνίδι) μετά από τόσους μήνες, δε βλέπω δύσκολο να πάρει πόδι. Όποιος έρθει πάντως, την ίδια ομάδα θα παραλάβει, με τα ίδια κενά. Ακόμα και οι αγαπημένοι της Παναθηναικής αντιπολίτευσης να έμεναν (πχ Ίβανσιτς) η ομάδα παραμένει με ελλείψεις πίσω.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
αν ειναι να τον φανε και ολα αυτα, δεν καθονται να χασουν κι απ τον Εργοτελη για να γινει πιο γρηγορα? [/χο χο χο]
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Το φετινό δεν έχει προηγούμενο... Δηλαδή τι θέλετε, να ξαναγυρίσει ο Τζίγγερ και ο Βέλιτς και να έχουμε παιχταράδες σα το Μίτου και τον Ζουτάουτας? Και προπονηταράδες σα τον Μπάκε? Είχατε δει ποτέ Σισέ με τη προηγούμενη διοίκηση? Ρε σεις ακόμα Αύγουστος είναι...
Στο θέμα Σπυρόπουλου, ο ΤΚ έχει 100% δίκιο. Κάνει χοντρή μαλακία στο 3ο γκολ ο Σπυρο και δουλειά του προπονητή είναι να του το επισημάνει. Ποδοσφαιρική ομάδα είναι, όχι κολλέγιο για του μιλάει στον πληθυντικό ο προπονητής... Αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου. Σιγά το θέμα.
Από την ημέρα του 3-1 με τη Σπάρτα, έχουν λυσσάξει όλοι και το παραμικρό το γιγαντώνουν. Κάθε μέρα γκρίνια, μιζέρια και πόλεμος. Δεν παίζει ο Μάτος? Ο καραγκιόζης ο ΤΚ τον έθαψε. Παίζει ο Μάτος? Ε μας πως να βρει ρυθμό. Βάζει τον Ζιλμπέρτο χαφ? Ανύπαρκτος, περιπατητής κλπ. Τον βάζει στόπερ? Λείπει ο Ζιλμπέρτο από τα χαφ... Εδώ διαστρέβλωσαν 10000% τη δήλωση Κατσουράνη για να φτιάξουν κλίμα και βγήκε ο Κατσουρ και τους έκανε ρόμπα... Ουφ.
Και εντάξει οι δημοσιοκάφροι τη "δουλειά" τους κάνουν. Αλλά να τα αναπαράγει η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών είναι τραγικό... Σκασμός λοιπόν από όλους μας (κάτι Δομάζοι πχ).
Last edited by warlord mkII; 21-08-2009 at 11:52.
δηλαδη τωρα θα ειμαι εμπαθης αλλα :
Ο Βραζιλιάνος μέσος στην κουβέντα που είχε με τον Αντωνίου ζήτησε να μάθει αν τελικά θα τον αφήσει η ομάδα να φύγει. Προχθές δεν πήρε απάντηση, αλλά χθες οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τεν Κάτε άναψε οριστικά το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου.
ας πουμε οτι ισχυει, μιλαμε για τον Ματος.
δηλαδη βαζει ενα παικτη στο ματς με ατλετικο που τον εχει παραγκωνισει ο ιδιος και στα καπακια την αλλη μερα αναβει πρασινο φως να φυγει.
ε μπορει να λετε οτι ειναι μεγαλη προπονηταρα, αλλα εγω λεω οτι παιρνει ναρκωτικα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, δε νομίζω ότι περιμένει να χρειαστεί ξανά τόσα αμυντικά χαφ ταυτόχρονα.![]()
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
αμα εγινε τετοια μανουρα με τον σπυρο , τον μουν επρεπε να τον πυροβολισει ... και τεσπα προπονητης ειναι καλα εκανε και εκραξε τον παιχτη...αλλα οταν δεν εχεις μπακ απ οθτε δεξια ουτε αριστερα... γαμας την ομαδα ετσι.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Συνοπτικά: ο Τεν Κάτε έκανε (αυστηρές όντως) παρατηρήσεις στο Σπυρόπουλο για το ματς, ο Σπυρόπουλος είπε ότι όντως έκανε λάθη αλλά πιστεύει ότι συνολικά είχε καλή απόδοση και μετά ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, πήγε ο Σπυρόπουλος με απειλητικό ύφος και είπε του Τεν Κάτε "δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι, θέλω να με σέβεσαι". E και μετά ο Κάτε άρχισε τα fuck off κλπ![]()
ayta pros ta exw ta ebgale o goumas fadazomai.
lucky guess ... ο Αλεξανδρος?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry