Άσχετο, το θερινό σινεμά όπου το είδα στο Πόρτο Ράφτη βρίσκεται ακριβώς κολλητά στο τεράστιο ζαχαροπλαστείο Γαλυφιανάκης. Τρομεροί λουκουμάδες btw.
Δεν μισώ όλες τις χολιγουντιανές και χαζοαμερικάνικες κωμωδίες ανεξαιρέτως. Αντίθετα έχει τύχει πολλές φορές να περάσω καλά με μία απ' αυτές.
Η συγκεκριμένη σίγουρα δεν ανήκε στις τελευταίες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γελάτε με αυτές τις παπαριές. Πουθενά μα πουθενά δεν διέκρινα πηγαίο χιούμορ με εξαίρεση τις σκηνές με τον Κινέζο.
Last edited by Dythor; 05-08-2009 at 13:43.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
έπος ήτανε.
στην τίγρη.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
to eida edwsa vash kai pethana einai theoi epo
o ellhnas o xontros mousias htan?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν άντεξα και την είδα κι εγώ τελικά σε screener.
Ό,τι ακριβώς περίμενα. Μιάμιση ώρα αβίαστης καφρίλας, εύκολου και μη επιτηδευμένου γέλιου, χωρίς να βασανίζεται εγκεφαλικά ο θεατής ούτε κατά διάνοιαν. Μια κλασσική ανάλαφρη Χολιγουντιανή κωμωδία δηλαδή με ένα όμως πολύ όμορφα "στρωμένο" σενάριο. Μου άρεσε πολύ.
Γενικά η ταινία δεν προτείνεται για την ελίτ του φόρο.
πλάκα είχε, περισσότερο γιατι οι υπόλοιπες αμερικανοχαζοκωμωδίες τα τελευταία δέκα χρόνια είναι για πέταμα παρά γιατί αυτή ήταν κάτι το τόσο εξαιρετικό. πέρασε η ώρα, διασκεδάσαμε, καλά ήταν.
επίσης πολύ μαρέσει όταν λέει κάποιος ένα αστείο και γελάει αυτός στον οποίο το λέει, ον κάμερα. αντί να είναι ένα μάτσο μαλάκες και να πετάνε ατάκες στον θεατη, εννοώ.
το'δα
overrated κατα την αποψη μου
και το καστ ψιλοχαλι ειδικα αυτος με το ενα δοντι και ο Νταγκ μη σας πω οτι ουτε ο Ζακ μαρεσε, μονο η μουτσατσου αξιζε