Να σου ζήσει μαν! Να είναι πάντα υγειής και χαρούμενη.![]()
Να σου ζήσει μαν! Να είναι πάντα υγειής και χαρούμενη.![]()
Last edited by HAVOC; 07-08-2009 at 20:47.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Να σου ζήσει η κόρη Vic![]()
Brotherhood Without Banners
Πως διάολο καταφέρνετε να βρείτε ζωή. Γαμώ τις φάσεις, να ζήκσει.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν ξέρω φρικ.. το μυστήριο συνεχίζεται πάντως..
Σε άλλα νέα είδα σκύλο να χέζει και στα καπάκια να γυρνάει και να γλύφει τα κουράδια του..
Πείτε μου ότι δεν το συνηθίζουν αυτό οι σκύλοι και ότι μόνο ο συγκεκριμένος είναι διεστραμμένος σιχαμένος κοπρολάγνος ανώμαλος μπάσταρδος που προσβάλει το είδος του..![]()
Ντενίζ, πόσο είσαι.
kai oxi mono ta dika tous.
to skilisio salio einai antisiptiko omws. nature provides!
Last edited by cancer; 08-08-2009 at 19:53.
Γι'αυτο αγαπαμε ανθρωπες που εχουν τετοια παιδια. Μεγαλειο.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
στο στρατοπεδο στην θηβα ειχαμε σκυλο που ετρωγε τα σκατα του.
τον ειχα τρελανει στην κλωτσια![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
H βαρεμάρα και η σαπίλα έχουν πιάσει δυσθεώρητα ύψη..
Βγαίνεις.. βαριέσαι..
Μένεις μέσα.. βαριέσαι..
αφφφφφ..
Edit: βαριέμαι τόσο που σκέφτομαι σοβαρά να ξυρίσω το κεφάλι μου..![]()
Last edited by Deniz; 08-08-2009 at 22:58.
wp to exw pa8ei k egw auto k telika to 3irisa.
stin arxi 3enerosa, alla meta mou aerese k to kratisa gia kamposo diastima.
satan was a lez
πολλά σκυλιά τρώνε σκατά, είτε ό,τι βρουν είτε τα δικά τους. Ο λόγος είναι πως το σκατό γενικά είναι τίνγκα στις πρωτεΐνες και οι σκύλοι το ξέρουν
Deniz μην τρελαίνεσαι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες..... σκύλων.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!