Έχω μιλήσει ήδη παλιότερα για τον παλιάτσο της πόλης μου προτού γίνει θέμα γι' αυτόν εδώ. Χωρίς λοιπόν να έχω την χάρη της αυθεντίας περί της περσόνας του λόγω πολυετούς προσωπικής φιλίας που έχει ο Καντιρού να επαναλάβω.
Πρόκειται για άτομο μηδαμινών πεποιθήσεων, το οποίο, μη ενστερνιζόμενο την περικλυώμενη αφάνειά του στην πολιτική ζωή του τόπου μου (γιατί καλώς ή κακώς από τοπικό επίπεδο ξεκίνησε να στήνει την ελεγεία του), επιδόθηκε στο τέχνασμα του κυνηγιού γνωστής ηθοποιού (η, συγχωρεμένη πλέον, Νατάσσα Γερασιμίδου, την οποία, χα! Κάντίρού, την ήξερα εγώ προσωπικά).
Το catch ήταν το εξής: σε αποχαρακτηρισμένα από δασικές εκτάσεις οικόπεδα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ιδιόκτητα από προηγούμενα γενιά, η Γερασιμίδου είχε χτίσει οικία, νόμιμη, είτε το θέλουν οι "οικολόγοι" του Τρεμόπουλου είτε όχι. Με αφορμή λοιπόν την αυξανόμενη κάλυψη της φθίνουσας πορείας της υγείας της από τα ΜΜΕ, ο εν λόγω attention whore μαζί με μια δεκάδα υπόλοιπους Τρεμοκαντιρόπουλους (αυτούς που σήμερα ο ανυποψίαστος λαός τους τιμάει με την ψήφο τους στο όνομα της οικολογίας χωρίς να γνωρίζει τα τοπικά γεγονότα), ξεκίνησαν "αγώνα υπέρ της φύσης και του τοπίου της Θεσσαλονίκης" με τσίρκα σε λευκό πύργο και άλλα μη γνωστά και "να, εδώ είμαστε!" σημεία της πόλης.
Ο δε αγώνας τους ήταν απόλυτα πολιτισμένος με συνεχή υβρεολόγια και παντελή έλλειψη σεβασμού στην υγεία ενός ανθρώπου που ήταν κοινό μυστικό στην πόλη ότι αργοπέθαινε.
Από εκεί και πέρα, ο προσωπικός φίλος του Κάντίρού, έγινε ντίβα της πόλης με κωμικές παραστάσεις σε επίπεδα Νομαρχίας για αρχή και με το κόμμα του αργότερα.
Αναμένω απάντηση Καντιρού με τις γνωστές διασταυρωμένες πηγές του στον Ιστό κτλ. Μόνο που εγώ δεν θα συνεχίσω άλλο εδώ.