Page 15 of 29 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 435

Thread: Η γωνιά του Candiru και όποιος αντέξει

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Χμ ξέρω ελάχιστα πράγματα για τον Τρεμόπουλο οπότε δε θα αρχίσω να τον κατηγορώ για υποθετικά πράγματα.

Αλλά το "δεν ξέρω αν θα είχε ασχοληθεί με την οικολογία αν ήθελε να βγάλει λεφτά" είναι ίδιο με το "αν ήθελα να βγάλω λεφτά θα έπαιζα ποπ και όχι μέταλ" που διαβάζαμε παλιά στα χάμμερς από βλάκες τύπου Iced Earth. Μια χαρά λεφτά μπορείς να βγάλεις και απτα δυο αν θες/μπορείς.

Τώρα αν είσαι γνωστός οικολόγος και μέσα σε όλα πουλάς και κανα βιβλίο, κανα βότανο, καμια βιολογική μελιτζάνα, δίνεις καμιά διάλεξη σε σεμινάρια κτλ μια χαρά θα το βγάζεις το μεροκάματο σου. (Για να μη θιχτεί ο Καντίρου επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα)

Και μόνο το ότι έγινε Ευρωβουλευτής δηλαδή φτάνει και περισσεύει για να κρίνουμε το αν η ενασχόληση με την οικολογία μπορεί να "πουλήσει".
    Ναι, μόνο που κανα φράγκο μόνο μερικοί iced earth έβγαλαν από το metal (και αμφιβάλλω και γι'αυτούς, μάλλον η δισκογραφική τους έβγαλε), οπότε στο 99% των περιπτώσεων ισχύει κι αυτό. Τέσπα, απλώς λέω ότι δε χρειάζονται σχόλια του τύπου "πάνω από τα λεφτά θα βάλει το Ήθος και τις Ιδέες", γιατί, χμου, παίζει κι αυτό. Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι, και μπορεί να γίνουν και ευρωβουλευτές για να υποστηρίξουν τις ιδέες τους κι όχι για να βγάλουν φράγκα. Γενικά δε μ'αρέσει η ισοπέδωση, νομίζω ότι συνήθως οδηγεί μετά από 20 χρόνια σε λογική τύπου "ε αφού όλοι σκατά είναι ας ψηφίσω πασόκ να έχω κι έναν άνθρωπο στο δήμο/νομαρχία/βουλή αν χρειαστεί".
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

The Patient H.'s Avatar

Ε λοιπόν Dragon ο άνθρωπος αυτός που περιγράφεις ΔΕΝ είναι ο Τρεμόπουλος.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Μπορεί, μπορεί. Απλά κι ο αμνήζιακ είπε ότι ξέρει ελάχιστα γι'αυτόν. Για πες εσύ που ξέρεις.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Ε λοιπόν Dragon ο άνθρωπος αυτός που περιγράφεις ΔΕΝ είναι ο Τρεμόπουλος.
    εσύ τον ξέρεις; Εγώ που τον ξέρω προσωπικά χρόνια μπορώ να σου εγγυηθώ ότι το κάνει (προς το παρόν!!!) για τις ιδέες του. Αν κάποια στιγμή λοξοδρομήσει θα είμαι από τους πρώτους που θα τον φτύσουν
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

εσυ καντιρε βαζεις υποψηφιοτητα;
    Vielen Dank für alles was mal war

όχι

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

γιατι;
    Vielen Dank für alles was mal war

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    γιατι;
    θα αποκτήσω πολλές υποχρεώσεις και θα με χάσετε από την παρέα σας

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

εχει ηδη βαλει υποψηφιοτητα

The Patient H.'s Avatar

Έχω μιλήσει ήδη παλιότερα για τον παλιάτσο της πόλης μου προτού γίνει θέμα γι' αυτόν εδώ. Χωρίς λοιπόν να έχω την χάρη της αυθεντίας περί της περσόνας του λόγω πολυετούς προσωπικής φιλίας που έχει ο Καντιρού να επαναλάβω.

Πρόκειται για άτομο μηδαμινών πεποιθήσεων, το οποίο, μη ενστερνιζόμενο την περικλυώμενη αφάνειά του στην πολιτική ζωή του τόπου μου (γιατί καλώς ή κακώς από τοπικό επίπεδο ξεκίνησε να στήνει την ελεγεία του), επιδόθηκε στο τέχνασμα του κυνηγιού γνωστής ηθοποιού (η, συγχωρεμένη πλέον, Νατάσσα Γερασιμίδου, την οποία, χα! Κάντίρού, την ήξερα εγώ προσωπικά).

Το catch ήταν το εξής: σε αποχαρακτηρισμένα από δασικές εκτάσεις οικόπεδα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ιδιόκτητα από προηγούμενα γενιά, η Γερασιμίδου είχε χτίσει οικία, νόμιμη, είτε το θέλουν οι "οικολόγοι" του Τρεμόπουλου είτε όχι. Με αφορμή λοιπόν την αυξανόμενη κάλυψη της φθίνουσας πορείας της υγείας της από τα ΜΜΕ, ο εν λόγω attention whore μαζί με μια δεκάδα υπόλοιπους Τρεμοκαντιρόπουλους (αυτούς που σήμερα ο ανυποψίαστος λαός τους τιμάει με την ψήφο τους στο όνομα της οικολογίας χωρίς να γνωρίζει τα τοπικά γεγονότα), ξεκίνησαν "αγώνα υπέρ της φύσης και του τοπίου της Θεσσαλονίκης" με τσίρκα σε λευκό πύργο και άλλα μη γνωστά και "να, εδώ είμαστε!" σημεία της πόλης.

Ο δε αγώνας τους ήταν απόλυτα πολιτισμένος με συνεχή υβρεολόγια και παντελή έλλειψη σεβασμού στην υγεία ενός ανθρώπου που ήταν κοινό μυστικό στην πόλη ότι αργοπέθαινε.

Από εκεί και πέρα, ο προσωπικός φίλος του Κάντίρού, έγινε ντίβα της πόλης με κωμικές παραστάσεις σε επίπεδα Νομαρχίας για αρχή και με το κόμμα του αργότερα.

Αναμένω απάντηση Καντιρού με τις γνωστές διασταυρωμένες πηγές του στον Ιστό κτλ. Μόνο που εγώ δεν θα συνεχίσω άλλο εδώ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Χμ έμαθα πρόσφατα τη συγκεκριμένη υπόθεση από κείμενα στο νετ και δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο. Αλλά ο Τρεμόπουλος τι συμφέρον είχε από την όλη ιστορία, αν όπως λες είχε άδικο;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Ε προφανές είναι, δημοσιότητα με το άλλοθι της οικολογίας.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

δεν ήταν μόνο ο Τρεμόπουλος σε αυτούς τους αγώνες, αυτός και ένας ακόμα ήταν το πολιτικά πρόσωπα στα οποία επικεντρωνόταν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Σε όλη τη φάση με το Σειχ Σου και την Γερασιμίδου ήταν μια πρωτοβουλία Πολιτών όπου ανάμεσά τους ήταν μεγαλοδικηγόροι και καθηγητές πανεπιστημίου του συνταγματικού δικαίου (Παπαγιάννης & Μανιτάκης τα πιο γνωστά ονόματα), οι οποίοι ουσιαστικά βάλαν φρένο στις επιβουλές για το δάσος και γίναν δεκτες από όλα τα ανώτατα δικαστήρια. Ο Τρεμόπουλος ήταν ό,τι ήταν και η Γερασιμίδου: Θεατρίνοι στο θέαμα των ΜΜΕ και ουσιαστικά οι εικονικοί εκρπόσωποι ή η αιχμή του δόρατος της Κοινωνίας των πολιτών και των ιδιωτικών συμφερόντων που επιβουλεύονταν το Σέιχ Σου αντίστοιχα.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Ε προφανές είναι, δημοσιότητα με το άλλοθι της οικολογίας.
    Ναι όμως από τη στιγμή που η Γερασιμίδου είχε καρκίνο και άρα τη συμπάθεια του κόσμου ήταν αρνητική δημοσιότητα για τον ίδιο, θα μπορούσε να βρει κάποια άλλη αφορμή για οικολογικό ακτιβισμό και κάποιον πιο αντιπαθή στον κόσμο (αν όντως δεν πίστευε ότι έχει δίκιο και το έκανε μόνο για δημοσιότητα όπως λέτε). Δεν ξέρω, δε μου κολλάει.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Ναι, αυτό που λέω είναι ότι συνδίασε τη δημοσιότητα της τύπισσας και έβαλε αντίβαρο ας πούμε στην κατάσταση της υγείας της το οικολογικό του πρόταγμα. Προφανώς ούτε εγώ ξέρω αν λειτουργούν έτσι τα πράγματα και το τι παίζει, απλά σου εξηγώ τι νομίζω ότι εννοεί ο H.
    Last edited by Dythor; 06-08-2009 at 11:16.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.