έλα τώρα, κάνετε οι περισσότεροι σα να πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν 18χρονοι ξέρω γω. Παιδιά (στους νουμπάδες αναφέρομαι) μην παίρνετε στα σοβαρά οποιονδήποτε με παραπάνω από 2000 πόστ εδώ πέρα! Τέλοσπάντων, μια χαρά λογικό μου φαίνεται να έρχεται κάποιος εν έτει 2009 και να έχει μία τέτοια άποψη για το δίσκο, σκεφτείτε απλά ποια είναι τα ακούσματα τους πλέον και ποια είχαμε εμείς το 1999 που το ακούσαμε όταν βγήκε, χωρίς ίντερνετ, με μοναδική πηγή ενημέρωσης τα δεκάρια του χάμερ και τα ριβιού από παντού που το είχαν βγάλει το μέλλον της μουσικής και τα λοιπά, τα έχω ξαναπεί. Προσωπικά όταν το είχα ακούσει δεν είχα ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο σαν αυτό ξανά, και ήταν ένα σοκ όπως και να το κάνουμε. Για πολλούς από εμάς άλλωστε ήταν η πρώτη επαφή με πιο πειραματικά και πειραγμένα πράγματα, έτσι? Anyway, πέρα από όλα τα συναισθηματικά και τα στυλιστικά συνεχίζει να είναι ένας σημαντικός δίσκος πιστεύω, εσύ φίλε που δε το γούσταρες και παραπονιέσαι για έλλειψη ρεφραίν καλά θα κάνεις να δώσεις περισσότερη βάση και να αρχίσεις να ακούς και πιο δύσκολα πράγματα. Έχει δουλεμένη δομή το άλμπουμ (κυρίως στο "μέσα" meaning τους ήχους που κρύβονται πίσω κλπ) και επιβραβεύει την προσοχή.