Page 164 of 301 FirstFirst ... 64114154162163164165166174214264 ... LastLast
Results 2,446 to 2,460 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Μορμενγιλ, το κλασσικό κόλπο είναι να πάρεις μια εξάμηνη εγκαίρως πριν τη σειρά που θες να αποφύγεις, την οποία, αφού εγκριθεί, θα κόψεις λίγο πριν μπει η σειρά που λέγαμε. Εύκολο?
    Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν προλαβαίνεις να κάνεις τη μόντα αυτή, τη στιγμή που το ημερολόγιο σημαδεύει την 30η 7ου του 9.
    Πάντως η καλύτερη ΕΣΣΟ είναι όντως η Δ (γλυκός Νοέμβρης), οπότε και με διάφορες άδειες που θα κρατήσεις θα μπορέσεις να χαρείς το καλοκαιράκι και αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως, αν είναι να λιποθυμάς με το παραμικρό, αυτοκτόνα, δεν φταίνε οι υπόλοιποι που πήγαν να κάνουν μια αξιοπρεπή θητεία και να τελειώνουν με τη μαλακία, να λιώνουν στην υπηρεσία επειδή εσύ είσαι ΛΟΥΛΟΥ. Αναβολή επ'αόριστον. Everybody wins.
    Resistance is useless

Senior Member freak brother's Avatar

το καλυτερο σωμα νομιζω στον στρατο ειναι το υλικου πολεμου... εμας στην Λεσβο τους γαμαγανε και τους διαβιβαστες και το υγειονομικο... και ασκησεις και απο ολα... τεσπα τα παντα ειναι θεμα διοικητη.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

The Patient H.'s Avatar

Στην τελική στην Θήβα όλα τα άτομα που έχουν πάει και ξέρω (και είναι παααρα πολλοί) έχουν περάσει τόσο καλά που ούτε ζέστες ούτε κρύα τους είχανε απασχολήσει. Μια χαρά θα είσαι ως τα τέλη του Σεπτέμβρη. Από εκεί και μετά ετοιμάσου αν δεν έχεις βύσμα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

3/9 σκαραμαγκας λοιπον
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Quote Originally Posted by H. View Post
    Στην τελική στην Θήβα όλα τα άτομα που έχουν πάει και ξέρω (και είναι παααρα πολλοί) έχουν περάσει τόσο καλά που ούτε ζέστες ούτε κρύα τους είχανε απασχολήσει. Μια χαρά θα είσαι ως τα τέλη του Σεπτέμβρη. Από εκεί και μετά ετοιμάσου αν δεν έχεις βύσμα.
    Όντως, κατασκήνωση η Θήβα, αλλά το πυροβολικό έχει μονάδες που είναι πούτσα

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

3erei kaneis ti paizei me emas tous teleutaious dwdekamhnous (305) an paroume anavolh stous 9 mhnes? 8a epistrepsoume gia 3 mhnes argotera h 8a pai3ei apolush?
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

epidi exo ton kolito mou se aytin tin fournia, ayto pou ksero einai oti tous kopsane ena mina kai tha kanoun 11mino
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Κολλητέ, ενημερώσου και ανασκεύασε.

Για 305 σειρά ακούγεται έντονα ότι θα ανακοινωθεί δωράκι έκπληξη από ΓΙΕΣ, μόλις ξεκουμπιστούν οι τριακόσοι τέσσεροι.

Δε προλαβαίνω, ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!111!1
    Resistance is useless

Λοιπόν, επειδή είμαι τα πρωϊνά σε γραφείο στρατολογίας που ασχολείται με αυτά, σε ενημερώνω:
    Ναι, ισχύει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ότι άμα πάρεις αναβολή, όταν ξαναμπείς θα έχεις 3 μήνες λιγότερους, ΑΛΛΑ:
    Επειδή υπάρχει ο φόβος/κίνδυνος να πάρει πολύς κόσμος από 305 αναβολή, και να αδειάσουν πολλά στρατόπεδα με το που απολυθεί η 304, συζητιέται μήπως βγεί καμμιά εγκύκλιος η δεν ξέρω τι που να ακυρώνει το -3 μήνες μετά (δηλαδή να ισχύει ότι ίσχυε για τη σειρά σου) ή και να σας κόψουν 2 βδομάδες στο τέλος, δλδ να απολυθείτε οκτώβρη μπας και δελεάσουν κόσμο να μην πάρει αναβολή.
    Όπως και να'χει, ζυγίζεις τα υπέρ, τα κατά (και το ρίσκο) και διαλέγεις.

The Patient H.'s Avatar

Επειδή κι εγώ ένας εκ των τελευταίων τον μοικανών της 305 είμαι, κι επειδή σειρούλες μου πολλάκις το είχαν σκεφτεί αυτό με την αναβολή, απλά να πω ότι η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Το κανονικό υπόλοιπο δηλαδή με βάση την ΕΣΣΟ που μπήκαν θα όφειλαν, οπότε και δε μπήκε στον κόπο κανείς.

Και τότε γιατί όσοι μπήκαν 306 εξ αναβολής χάνουν ένα μήνα και απολύονται νωρίτερα; Γι'αυτούς γιατί δεν ισχύει ό,τι ίσχυε με τη σειρά τους και τους πιάνει το νέο μέτρο (δηλαδή τα δεδομένα της 306);
    Μαλακίες είπαν στις σειρούλες σου για να μην πάρουν αναβολή.
    Όπως είπα και παραπάνω, μέχρι στιγμής ισχύει.

The Patient H.'s Avatar

Anyway, μου φαίνεται λογικό όπως το θέτεις, απλά θεωρώ ολίγον τι μαλακία να αφήσεις πίσω τη ζωή σου 6 μήνες που είναι η ελάχιστη αναβολή για να κερδίσεις 3. Στην τελική 3 μήνες μέσα δεν είναι και τίποτα ε..

τι λες ρε!!! 3 μηνες απαλεψιας λιγοτεροι... ασε που γλιτωνεις και τον τελευταιο μηνα της ΥΠΕΡ-ΑΠΑΛΕΨΙΑΣ.. αλλα εσυ εκανες 9μηνο .. που να καταλαβεις
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

The Patient H.'s Avatar

9 μήνες I1 = 24 μήνες του Ι4 όμως.

στην μοναδα μου εκανα μαγειρια , υπηρεσια , αποθηκες καθε μερα με μεσο ορο εξοδου 1/7 ...και με πηγε και 1/17 μεσα... αγγαρειομαχος το μονο που δεν εκανα ειναι σκοπιες , μεχρι και βολες εκανα οποτε. α επισης εκανα και αοπλα περιπολα με το ρακαλ στην πλατη