"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ρε μαλακα που πας? εδω εχουμε αλλους και αλλους και δεν μας πειραζει. ειμαστε και ανεξιθρησκοι και με τα μπαοκια.
1) e4, c5
2) Νf3
στηρίζουμε minmin.μείνε. μονο το γλωσικό ιδίωμα του "Φιλαθλού" (της εφημερίδας ντε) να περιορίσεις κάπως
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Εγω απ'την αλλη δε στηριζω κανεναν .Μπορει να'μαι περιεργος αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποιος θελει να αποχωρησει το κανει θεμα, ανοιγει καινουριο thread και ξεκινα την κλαψα.Προφανως θελει παρακαλια και τετοια.Χωρις παρεξηγηση ,αφου δεν τον ξερω καν τον minmin, αλλα οποιος ειναι να την κανει στο καλο και εις ανωτερα.
Γιατι ειμαι τρου![]()
Last edited by lebowski; 31-07-2009 at 13:00.
αν αποχωρησεις χωρις ποστ αποχωρησης, δε θεωρειται τετοιο.
Ολα κι ολα, πρεπει να κραταμε τα στανταρντς.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
και μην γίνεις πουλητάρι και εξαφανιζόλ τώρα.
Μινμιν, σιγα μωρε που παρεξηγηθηκες κιολα να πουμε απο αυτα τα ποστ. Μηπως δεν εισαι ηαρ ματιριαλ και δεν αντεχεις? Ασε που κι εμενα μου ειχες πει βλακειες για Porcupine Tree επειδη κολλησες στην σαικεντελικ περιοδο τους και αγνοεις τα αριστουργηματικα τραγουδια που εχουν βγαλει τα τελευταια 10 χρονια.
Στηριζω Μουρεσαν γιατι δεν τον εχω δει ποτε να ποσταρει προκλητικα, κι αν ακουει 109 μπαντες το δευτερολεπτο σταρχιδια σας κιολας θα επρεπε να ειναι, κατα τα αλλα μην τσακωνεστε, αγαπατε αλληλους γαμω την παναγια του Loader κτλ. Οι Maiden εχουν σταματησει να μας γαμανε εδω και πανω απο δεκαετια, αλλα αγαπαμε ακομα κολλημενους που απο το μινι flame συγκρατησαν το ποσο μας γαμανε οι maiden.
Mitsmann οι Μaiden ειναι μια απο τις πιο σιχαμενες μπαντες εβερ.Εγω γιατι θα επρεπε να κανω θρεντ αποχωρησης?Επειδη καναμε ενα ας το πουμε φλειμ?Δεν εισαι καλλα.Θα με ανεχτειτε οσο γουσταρω εγω μουνακια.Τωρα για το μινμιν νομιζω πως υπερβαλλει
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
oι maiden χύνουν post/stoner/οτιδήποτε_δισκογραφίες_οποιασδήποτε_μπάντας.
όμορφα κ ωραία.
αντικειμενικά πάντα
Rock or Nothing