frantic bleep είμαστε!!!!!
frantic bleep είμαστε!!!!!
Χμ περίεργη.
Όχι πολύ περίεργη δηλαδή. Από Rise Above βγήκε το ομώνυμο, μπορεί να λέω μαλακίες αλλά πρέπει να έχουν και μέλη Cathedral, ο Virus τα ξέρει καλύτερα, αυτός μου τόκανε δώρο, εμένα αυτό που μου θυμίζουν είναι Fantomas του Suspended Animation στο ΠΟΛΥ πιο νορμάλ, Mr. Bungle και τέτοια. Αλλά λίγο, δεν είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πολύ στους Παττονοφάνς.
Είναι ωραίοι, αυτό αρκεί.
Last edited by Amnesiac.; 31-07-2009 at 00:29.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Με κάλυψε ο ικονοχλατς. Παπατζομπλιμπλικαδες σαν σαν τους cirle. Αντι-τετοιοι είμαστε.
Εντάξει τότε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ναι ναι, γι'αυτους τους απαράδεκτους με τη μηδενικη ταυτότητα και της ξεπέτες των 8 άλμπουμ ανα έτος γραμμένες την ώρα που χέζουν λεω.
οκ οκ...εσυ προτιμας ποστ ροκ κελαρισματα και μπαντες με πανισχυρη προσωπικοτητα οπως οι Russian Circles πχ...το γεγονος οτι οι Circle ηταν απο τις πρωτες μπαντες μαζι με το team της Kranky που αναβιωσαν τον krautrock ηχο δε σε λεει τιποτα προφανως
αλλα απο krautrock αγαπας τους NeKtar και τους Eloy οποτε οκ...ειναι λογικο να μην εχεις επαφη
περι ξεπετες...ενα ονομα...Frank Zappa,και στην τελικη τι σε νοιαζει? λες και τα σταζεις
εεεεεεε...................ΟΧΙ
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Γελάω.
Ω, Μεγάλε ΠΑΤΕΡΑ της μουσικής! Διδαξέ με! ΕΣΥ που ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Βαλε με στο σωστό δρόμο! Μάθε μου να εκτιμώ το ΚΑΛΟ ΚΡΑΟΥΤ ΡΟΚ και όχι κάτι πεταμένους σαν τους ελόυ και τους νέκταρ!
Σοβαρά τώρα, ξεκαβάλα λίγο μινμιν. Στο μουνί μας και οι circle και όλες οι δήθεν ψαγμένες μαλακιάρες που ακούς, που στην τελική σε συναίσθημα δεν πιάνουν ούτε μια τρίχα απ'ταρχίδια των ελόυ.
μινμιναρε αν αγαπάς circle να κάνουμε θρεντάρα να τους δείξουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι.
επειδης σαν ψαγμενος που ειμαι δεν σκαμπαζω απο μουλτικουοτινγκ...
1ον...με τι ακριβως γελας? με τον εαυτο σου που αυτοαναιρησε στο 3ον?
2ον...της ειρωνιες κρατατες για καναν αλλον...ξερεις οτι ποτε δεν πουλησα μουρη...το αντιθετο μαλιστα...τις συγκεκριμενες μπαντες τις ανεφερα οχι γιατι ειναι κακες αλλα επειδης ειναι της ξεκαθαρα prog φασης του kraut με την οποια οι Circle προφανως δεν εχουν καμια σΚεσις
3ον...αν το να μιλαω για μουσικη το θεωρεις καβαλημα καλαμιου τοτε ναι θα το καβαλαω το τσουμακι για πολλα χρονια...επισης για το ''Στο μουνί μας και οι circle και όλες οι δήθεν ψαγμένες μαλακιάρες που ακούς, που στην τελική σε συναίσθημα δεν πιάνουν ούτε μια τρίχα απ'ταρχίδια των ελόυ '' καλα βρε μαναμ απο user με περισσοτερες μουσικες γνωσεις με εκανες μπαζοακροατη?
εχω απορια παντως να με πεις καναδυο απο αυτες τις μαλακιαρες...πραγματικα
@ ikoklast...για πιο λογο μωρε? δεν προκειτε να φτασει χτακοσες σελιδες οπως του Michael Jackson
Σχεδόν οτιδήποτε ακούς μου είναι παντελώς αδιάφορο καθώς είναι ΚΑΜΜΕΝΟ μέχρι αηδίας, οπότε δεν θα διεισδύσω σ'αυτή τη συζήτηση, ειδικά αφού εισαι κι εσύ τόσο υπεράνω των δικών μου ακουσμάτων.
Κι όσο για το καλάμι, φυσικά και το χεις καβαλήσει, καθώς θεωρείς πως σε κάθε κουβέντα έχεις το ΑΛΑΘΗΤΟ.. Μάλιστα τη στιγμή που μιλάμε για γαμημένη ΜΟΥΣΙΚΗ.
Εσυ εκανες τη βλασφημια να αποκαλεσεις μια μπανταρα σαν τους Σιρκλε μαλακιαρες και ψευτομπλιμπλικαδες.Να υποθεσω απο τους οχτω δισκους το χρονο εχεις ακουσει.........
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι