το εχω κανει 1 η 2 φορες και ενιωσα πραγματικα ασχημα. αλλα αν μου εφραζε καποιος το δρομο, δε θα εκανα τιποτα. θα καταλαβαινα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
να συμπληρωσω οτι οταν θελω να βιαστω παω απ τις πετρινες. 99,8% των περιπτωσεων.
αυτα μεχρι το 2005. Μετα εγω και το Μιτσμομπιλ γινηκαμε ενα, και στ αρχιδια μου και σεις και το μετρο σας και οι καθυστεριες σας.
"Τι χτυπαω??"
μιλάω με έναν άνθρωπο που τρέχει όταν δεν βιάζεται;;;
προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν κατακρίνω το δικαίωμα του να είναι ελεύθερη η αριστερή, άλλωστε στη δεξιά κάθομαι πάντα.
Αυτό που με ενοχλεί είναι αυτή η κατά antimusic δυσκοιλιότητα.
Το πρώτο μου μέλημα όταν είμαι στο metro δεν είναι η βιασύνη σου.
Το έχω ξαναγράψει εκατό σελίδες πίσω, ακόμα και αν δεν βιάζομαι, δεν πρόκειται να καθυστερήσω τη διαδρομή μου ούτε για μισό πικοσεκόντ προς χάριν της βιασύνης σου.
Επίσης αυτό το thread θα γίνεται bump για πάντα ε![]()
σε κυλιόμενες μεγάλων σουπερμαρκετ
οταν το καροτσακι του προπορευομενου πιανει και τις 2 λουριδες
τι γινεται?
Ε ο μόνος λόγος να βιαστείς ΤΟΣΟ σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ είναι για να το ληστέψεις, οπότε μάλλον δεν θα το κάνεις έτσι.
το τοπικ γινεται μπαμπ γιατι καθε φορα καποιος χανει κατι για 2 δευτερολεπτα και μας ζαλιζει τον πάπαρο.
"Τι χτυπαω??"
θυμήθηκα το τσαντάκι μου τώρα =[
αποχωρω ρε μουνια, κι εδω με στενοχωρησατε!
(κι εμεις βραδυτητα παντως ειμαστε)
Προφανως δεν τρεχω παντα, ηταν μια φτηνη πουτσοειρωνεια της δηλωσης του τι κανει ο καθενας. Καμια δυσκοιλιοτητα δεν υπαρχει οταν ο καθενας κοιταει να μην ενοχλει τον διπλανο του απο τη στιγμη που μπορει. Δε ζητησε κανεις να ειναι το πρωτο σου μελημα η βιασυνη του οποιουδηποτε, να καθεσαι δεξια αφου μπορεις σου ζητησε. Και απο τη στιγμη που το κανεις και δεν ενοχλεις κανεναν, δεν αποτελεις προβλημα σε κανεναν, γιατι το παιζεις αντιδραστικος? Οπως το κανεις εσυ δηλαδη δε μπορουν να το κανουν κι οι αλλοι? Και ποιος σου ζητησε να καθυστερησεις τη διαδρομη σου? Χανεις χρονο με το να καθεσαι δεξια? Στην τελικη, τι στο διαολο υπερασπιζεται καποιος που θελει να καθεται αριστερα? Την αντιδραση στο μεγαφωνο?
Αυτό λέω. Όταν μπορώ, κάθομαι δεξιά. Έχουν υπάρξει και μιαδυο φορές που είχε "ουρά" για τη δεξιά, γιατί η αριστερή έπρεπε να είναι άδεια. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ΚΟΚ μου, λέει πως "δεν χρειάζεται ούτε να καθυστερήσετε, ούτε φυσικά να βιαστείτε".
Ε ποιος μιλαει για αυτες τις περιπτωσεις ρε συ? Σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχει και γραφικος που παιρνει τηλεφωνο στη γραμμη καταγγελιας και ουρλιαζει για τους εκ των αριστερων καθομενους που καπνιζουν κιολας, οταν ταυτοχρονα ανακοινωνουν απο τα μεγαφωνα (αυτοι οι πουστηδες που μας δυναστευουν και οποιος τους ακουει ειναι προβατο) την αμεση εκκενωση του χωρου γιατι υπαρχει βομβα στο σταθμο Μοναστηρακι και ολοι τρεχουν δεξια (αλητες!!) και αριστερα πανικοβλητοι.
Raven 48