Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94

Thread: Tι οθονη εχει ο ERiτης?

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Εγώ θα έλεγα την Philips που είναι 16:10 και υποστηρίζει μέχρι και 720p ( 1680x1050 ) και έχει και refresh rate στα 75hz.

edit: Τώρα είδα ότι τελικά δεν είσαι και απόλυτος για κάποια από αυτές τις 2 οπότε και γω λέω να πάρεις μεγαλύτερη. Για την ακρίβεια όσο πιο μεγάλη μπορείς.
    We revel in our time.

Senior Member cloud's Avatar

22" δεν είναι πολλές και σίγουρα δεν είναι κουραστικές, αντιθέτως οι μόνες λιγότερο κουραστικές θα είναι οι 24".
    Αλλά όπως και να 'χει, αφού διαβάζεις ότι οι Samsung έχουν καμμένα pixel (ισχύει σε κάποιο βαθμό) γιατί βάζεις 1 από τις 2 επιλογές samsung; Philips δεν τις έχω σε υπόληψη και 160euro είναι πολλά για 20" ειδικά αφού δεν δίνει το κάτι παραπάνω σε χαρακτηριστικά.

Εγώ θα σου πρότεινα LG. Ουδέποτε είδα καμμένο pixel σε LG και λογικά τώρα πια πρέπει να δίνει εγγύηση 0 καμμένα pixel στις 20άρες (ήταν η πρώτη που το έκανε στις 19άρες).

edit: ναι όντως δίνει 0 pixel, δες π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169519

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    φιλος μου εχει αυτη η σαμσουνγκ αν δεν κανω λαθος....γαματη του βγηκε...και για αυτο που λες για καμμενο πιξελ απο οτι θυμαμαι ειχε παει στο πλαισιο και ειχε ζητησει να την βαλουν σε λειτουργια και αν λειτουργει κανονικα να την αγορασει και ετσι εγινε
    ρε εδω εγω την LG που πηρα μετα απο 5-6 μηνες μου βγαλε προβλημα και με την αντικαταστησαν με νεα χωρις καμια επιβαρυνσις και με το κουριερ πλερουα απο αυτους

το δε αστειο ειναι το προβλημα ηταν απο μαλακια μου...τραβουσα την οθονη μπροστα στο γραφειο για να ξαπλαρω να δω ταινεια στην καναπεκλα και εκανε τσαφ το τροφοδοτικο

Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Εγώ θα έλεγα την Philips που είναι 16:10 και υποστηρίζει μέχρι και 720p ( 1680x1050 ) και έχει και refresh rate στα 75hz.
    Έλα τώρα το refresh rate δε παίζει ρόλο.

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post

edit: ναι όντως δίνει 0 pixel, δες π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169519
    DVI ομως?
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

Quote Originally Posted by Razor View Post
    Quote Originally Posted by cloud View Post

DVI ομως?
    Ναι οκ, το πρώτο μοντέλο στη σειρά είδα για να τσεκάρω την εγγύηση.

Υπάρχει κι αυτή στην τιμή της Philips http://www.skroutz.gr/s/61430/LG-W20...2527%2527.html (επίσης έχει 0 πίξελ το τσέκαρα).

ti o8oni exoyme einai to thread?

exw mia SAMSUNG FT 26" 1900x1200

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντικαταστήσω την 17" CRT Philips με μια πιο σύγχρονη οθόνη. Σκέφτομαι αυτό το μωρό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168068 Τί λετε;
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Όχι.

Δεν ξέρω για τι χρήση την θες αλλά 20" είναι λίγες για καινούρια οθόνη. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στις 24" (FullHD) και γενικά καλό είναι να έχει HDMI η οθόνη καθώς και βάση ρυθμιζόμενη καθ'ύψος (αν και λίγο δύσκολο να βρεις).

My 2 cents
    We revel in our time.

24" θα είναι τεράστια για το γραφείο μου ρε συ. Για γενική χρήση την θέλω όχι κατι εξεζητημένο. Να σου δώσω να καταλάβεις και με την παρούσα 17αρα βλέπω σχετικά ικανοποιητικά ταινίες στο δωμάτιο τηρουμένων των αναλογιών με τις μικρές αποστάσεις που υπάρχουν εδω μέσα. Επίσης επειδή δεν ξέρω ακριβώς: Τι χειροπιαστή διαφορά θα έχει η Full HD απο την συγκεκριμένη;

FullHD εννοώ να υποστηρίζει ανάλυση 1920x1080. Γενικά, καλό είναι γιατί αν πάρεις μια κονσόλα, ένα bluray ή κανα digital tv thingamablob κάποια στιγμή δεν θα ψάχνεις που να το βάλεις αν δεν έχεις HDTV. Για τον ίδιο λόγω προτείνω 24" (είναι και αρκετά φτηνές πλέον).

Γενικά, αν νομίζεις ότι καλύπτεσαι με 20" και τπτ από τα παραπάνω δε σου λέει κάτι, ε πάρε 20άρα αλλά η συγκεκριμένη είναι αρκετά ακριβή (στα ίδια λεφτά βρίσκεις και 22") και έχει και 16:9 display ενώ καλύτερα να βρεις κάτι σε 16:10.
    We revel in our time.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Είναι πανάκριβη. Μέχρι χτες ή προχτές αυτή εδώ δεν είχε εξαντληθεί και ήταν στα 123 ευρά. Και τα έσπαγε. Για τα λεφτά που λες βρίσκεις πολύ καλή 22άρα άνετα. Εδώ στα crazysundays σήμερα το eshop έβγαλε και αυτήν που δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά για τα λεφτά της(40 ευρά κάτω) είναι μια χαρά.

Γενικά αν ψαχτείς στις 23-24 ίντσες, με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις καλύτερη οθόνη. Για τις 22 δεν το συζητάμε, βρίσκεις αρκετά καλύτερη και φτηνότερα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Με μια δεύτερη ματιά, μάλλον έχετε δίκιο. Πλέον λέω γι' αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 η οποία κάνει 13 ευρώ παραπάνω απο την αρχική μου επιλογή, είναι 3" μεγαλύτερη, και είναι πλήρως HD. Αυτό που σκέφτομαι απλά, είναι μηπως είναι πολύ κτήνος στο μέγεθος για πάνω στο γραφείο. Τέσπα. Όπως και να 'χει thanx

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Με μια δεύτερη ματιά, μάλλον έχετε δίκιο. Πλέον λέω γι' αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 η οποία κάνει 13 ευρώ παραπάνω απο την αρχική μου επιλογή, είναι 3" μεγαλύτερη, και είναι πλήρως HD. Αυτό που σκέφτομαι απλά, είναι μηπως είναι πολύ κτήνος στο μέγεθος για πάνω στο γραφείο. Τέσπα. Όπως και να 'χει thanx
    Έχει κάπως μικρό dot pitch (που αναλογεί σε 21"). Το οποίο είναι καλό αλλά μπορεί να το βρεις και κουραστικό σε desktop use. Θα σου πρότεινα να την κοιτάξεις από κοντά σε σύγκριση με μια 24άρα στην ίδια ανάλυση. Αν και έχε υπόψη σου ότι στα μαγαζία συνήθως τις έχουν ρυθμισμένες σε λάθος αναλύσεις.
    Last edited by cloud; 06-09-2009 at 11:37.

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Αυτό που σκέφτομαι απλά, είναι μηπως είναι πολύ κτήνος στο μέγεθος για πάνω στο γραφείο. Τέσπα. Όπως και να 'χει thanx
    Όλοι όσοι κάναμε το άλμα από τις 17 ίτζες σε κάτι μεγαλύτερο, αυτό φοβόμασταν.

Δεν έχω ακούσει κανέναν να το μετάνιωσε.

Εγώ πχ πήγα από 17" σε 21" και η διαφορά στην αρχή ήταν τρομαχτική. Τώρα, μετά από 5 μήνες κάνω τα κονέ να την πασάρω στο μπραδέλι για να χτυπήσω 24" και να γουστάρουμε.

Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά της είναι αυτή, ιμο.

Εικοστέσσερις στυλάτες ίντσες, με κάτι παραπάνω από διακόσα ευρώ. Ε!
    Resistance is useless