Προτιμώ να αποφεύγω τέτοιους γλοιώδεις τύπους στη ζωή μου.
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάστασή σου.
Ευχαριστώ πάντως που ξεκαθάρισες τι από όλα είσαι. Να ξέρω και τι θα περιμένω από την πάρτη σου από εδώ και μπρος δηλαδή.
![]()
Προτιμώ να αποφεύγω τέτοιους γλοιώδεις τύπους στη ζωή μου.
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάστασή σου.
Ευχαριστώ πάντως που ξεκαθάρισες τι από όλα είσαι. Να ξέρω και τι θα περιμένω από την πάρτη σου από εδώ και μπρος δηλαδή.
![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
επιτέλους ένα επικό ποστ.
ειστε ολοι πουστηδες και εχετε και ενυδρειο.
egw pali gkomenitsa eimai k exw friksei me th fash aytwn twn posts re paidia..ypitithetai kseroume k apo mousikh. san ekeino ton blaka p m lege oti portishead,almodovar k cramps einai amigws gynaikeies protimhseis.k an aresoun se antra eiani gay...ara k oi beatles k o kabafhs k oti etsi den myrizei testosteronh. ara k h skhnh ths dubstep me thn idia logikh einai 80%antrikh e??? eeeeeeleos!!!!!!!
ikonoklast, δεν είναι αστείο.
Εγώ μυρίζομαι χολκ.
τελικά έχω 2 απορίες , με τον όρο πούστη απευθυνόμαστε στον ομοφυλόφιλο άνδρα? και αν ναι , τον cross dresser τον ψαγμένο με την τέχνη ή τον τίμιο βιοπαλαιστή που απλά την ακούει αλλιώς?
και δεύτερον ... "τιτοήθελεςτοβόλευλαγέ, " μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο ύπαρξης ?
Μην με παρεξηγείτε δεν είμαι βαζελόφρον απλή περιέργεια
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εισαι πορωτικος παλικαρος αλλα ρε μαλακα μη μου τα χαλας.αγαπημενα ασματα απο λατρεμενα αλμπουμ,και δεν ειναι μεταλ ε.βασικα στο μεγαλυτερο μερος τους οι πριστ φλερταραν με το ροκ πιο πολυ απο το μεταλ.τελορπαντων δεν εχει νοημα να σου αλλαξω γνωμη.υά.πόσταρω απο χεστρα.οχι του μπιερσμιρ.την δικια μου
ποθτανα ολα
iola 11
αχαχα επικ θρεντ.
λοιπόν ρούθλες χαίρομαι που το λύσαμε, ο κάρχαρτ είναι ο φασίστας αντιμέταλ μοντ του φόρουμ με την άδειά μου, ελπίζω τώρα που ξεκαθαρίστηκε στο κεφάλι σου να μην έχουμε άλλα ποστ απορίας και διαμαρτυρίας. Συνεχίζοντας να ποστάρεις στο music από εδώ και στο εξής είναι σα να αποδέχεσαι το φασισμό του κάρχαρτ.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Θα μπορώ να τον ανεβάζω ξεφτίλα και να τον κατεβάζω φασίστα όμως ε;![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age