oti kleidnei xekleidwnei
anydvd clonedvd kai eisai magas
oti kleidnei xekleidwnei
anydvd clonedvd kai eisai magas
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
nai re sy ta ksero ayta kai apo to blog. alla den ta anagnorizei kan san dvd. den ta diavazei kan. mono to dvd tou saloniou paizoun kanonika.tespa
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ο tyler έθιξε ένα θέμα που το σκεφτόμουν κ εγώ χτες. κουτάκι με μπύρα έσκασε και στο χέρι μιας κοπέλας από την παρέα. είναι κοντά η ώρα που θα πετύχω κάποιον να σηκώνει το χέρι να το πετάξει... χτες είχα 2-3 στο μάτι, αλλά δεν έκαναν κίνηση. ΖΩΑ!
Rock or Nothing
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Εμμένοντας στην αρχική μου θέση θα σου απαντήσω ότι αυτό ακριβώς που λες, συγκεκριμένα:
"τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει βγάλλει Ελληνικό σχήμα"
δείχνει ακριβώς ότι τους κρίνεις σαν ελληνικό συγκρότημα. Πράγματι σε σχέση με άλλες γελοιότητες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι Spitfire δεν είναι κακοί αλλά σε σχέση με τη διεθνή metal σκηνή δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ακριβώς δηλαδή αυτό που είπα εξ'αρχής ότι "οι Spitfire δεν είναι κακοί αλλά τίποτα το ιδιαίτερο".
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να ακούς ένα συγκρότημα που είναι καλό για τα ελληνικά δεδομένα τη στιγμή που μπορείς να βάλεις να ακούσεις οποιοδήποτε από τα πολλά τεράστια συγκροτήματα της διεθνούς μέταλ σκηνής. Σε άλλα είδη μουσικής, όπως η παραδοσιακή ή η έντεχνη, έχει νόημα διότι είτε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο έξω είτε σε συγκινεί ο ελληνικός στίχος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι σα να κάθεσαι να βλέπεις Α1 μπάσκετ τη στιγμή που έχεις τη δυνατότητα να δεις NBA, σα να κάθεσαι να παίζεις το "1821" τη στιγμή που υπάρχει το "Medeival II", σα να κάθεσαι να βλέπεις Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ μπορείς να δεις απευθείας τις αμερικάνικες σειρές κοκ
Και εν τέλει, εγώ μπορεί να ακούσω ένα κομμάτι και να με συγκινήσει απίστευτα κι εσύ να το ακούσεις και να το θεωρήσεις τελείως αδιάφορο, σίγουρα θα σου έχει συμβεί ν φορές με φίλους σου. Γιατί σου φαίνεται περίεργο όταν συμβαίνει το ανάποδο;; Θεωρείς ότι έχεις ανακαλύψει την απόλυτη αντικειμενική αλήθεια για την αισθητική της μουσικής;; Αν όχι τότε γιατί το γεγονός ότι βάσει της δικιάς μου αισθητικής οι Spitfire είναι της σειράς είναι τρανή κοτσάνα;;
Η ελληνική σκηνή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πάντως. Και μια χαρά μπαντάρες και δίσκους έχουμε βγάλει, αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό μας ως χώρα.
Άρα η λογική σου πως το βλέπουμε ως κάτι ελληνικό και το βάζουμε παραπάνω δεν έχει διαφορά. Σα να λέω κι εγώ πως το Ecstacy and Danger είναι το κορυφαίο album που έβγαλε ποτέ η βελγική σκηνή(που είναι σίγουρα χειρότερη από την ελληνική) και εσύ να μου λες πως το βλέπω τοπικιστικά και όχι με παγκόσμια δεδομένα. Ε και με παγκόσμια δεδομένα να το δεις είναι μεγάλο album(όπως και το First Attack).
Α, κι εγώ προτιμώ το 1821 από οποιοδήποτε album Grave Digger πχ(αφού ανέφερες κάτι παρεμφερές).![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ώπα ψηλέ, επειδή είπα για έναν από τους καλύτερους δίσκους Ελληνικού σχήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν υπάρχει σύγκριση με μπάντες του εξωτερικού, το first attack είναι πολλά σκαλιά ανώτερο από μπόλικες δουλειές "ξένων" συγκροτημάτων της εποχής, μη σου πω και από τωρινές δουλειές. Αν εσύ κατάλαβες ότι τους κρίνω αποκλειστικά σαν Ελληνικά μπάντα, ίσως να ήταν λάθος η διατύπωσή μου.
Τρανή κοτσάνα γιατί γενίκευσες επκίνδυνα. Δεν είπα να γράφουμε σε κάθε ποστ "κατα τη γνώμη μου" με bold και υπογραμμισμένο ξερωγώ, αλλά οπως και να το δεις, άλλο το να λες "μου φαίνονται αδιάφοροι" κι άλλο το να λες "είναι μουσική για πιτσιρικάδες του γυμνασίου". Εγώ τουλάχιστον έτσι το είδα (και τώρα δηλαδή που ξαναδιάβασα το ποστ σου, το ίδιο γενικευμένο μου φαίνεται)
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
παράξενο αλλά στο live χτες δεν πέτυχα πουθενά αυτά τα 2 γυμνασιόπαιδα με σωλήνες που ήρθαν αποκλειστικά για spitfire. τους είδε κανείς?
Rock or Nothing
ψηλο άσχετο με sf, αλλα στο ποσταρισμενο video.... εκτος απο το μουσικο του περιεχόμενο.... τι ειναι αυτο ο πανικος με τις καμερες απο κατω?????? δηλαδη αν "σαρεσει" τοσο πολυ αυτο που γινεται γιατι σηκωνεις την κωλοκαμερα/κινητο οτιδηποτε, να το τραβη3εις και δεν μπαινεις στο mood, αλλα συμβαινει διπλα σου και συ το βλεπεις στην κωλο8ονιτσα?? Ιαπωνες τουριστες τραβαγαν την ακροπολη τι ειναι αυτο ρε γαμωτο? Αν ημουνα εκει μεσα θα ξενερωνα τον κωλο μου... δεν πρεπει να τους απαγορευουν καμερες πρεπει να τους βαρανε αν εχουν τουλαχιστον....