Μα καλά, κανείς δεν έχει δει IT crowd; Κι όλοι εξυμνείτε κάτι Big Bang Theories;![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
το έχω κατεβάσει εδώ και μία βδομάδα αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.
καλό;
Γαμάει.
Το big bang theory είναι καλύτερο όμως ιμο.
Από πότε η γιαγιάκα στο λεωφορείο κλαίγεται και για το έηρκοντίσιον? Σταδιάλα δλδ. Μαλώνανε 5 γιαγιάδες και ένας αλβανός.
-κλείστοοοο με ζάααλισε
-Αζντην να λέει
-καλέεε οδηγέεεε με ζάααλισε σου λέω
-τι λες καλέ. αν θες να κατέβεις. και γω γριά γυναίκα είμαι και δεν αντέχω τη ζέστη
μιξτέηπ από 3η ηλικία και αλβανία μεριά.
It is known.
από τα πρώτα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση όταν ήρθα στην Αθήνα ήταν το πόσο εύκολα μαλώνουν στα λεωφορεία. σαν να βλέπεις κάθε μέρα και δύο καινούργια επεισόδια από το "Ρετιρέ"![]()
Στην Αθήνα τουλάχιστον έχεις και μετρό κ ηλεκτρικό κτλ κτλ. Εδώ πάνω, πρέπει να ανεχτείς τον κάθε αργόσχολο μαλαπερδίτο.
It is known.
σίγουρα στα λεωφορεία είναι χειρότερα αλλά έχω δει και στο μετρό-ηλεκτρικό αρκετές σκηνές απείρου κάλους..
Άμα έχω μαζί μου κάμερα, στηρίζω τέτοιες σκηνές. Αλλά αν όχι, άντε γεια. Έξω έχει 34 βαθμούς, μέσα 35+ και η γριά σου φωνάζει για το έηρκοντίσιον. Και να πεις ότι έχει ρευματικά κτλ πάει στο διάλο -σεβασμός-, αλλά να κλαίει επειδή "βουίζει" πολύ, ε όχι. Πάρε ταξί και πιες και μόσιον αν είναι.
It is known.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Στο ίδιο ύφος με του Καρότου
Ο Zack από το Saved By The Bell
και τώρα στο Raising The Bar
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δεν γινεται αυτο ρε μαλακες,δεν γινεται.
δερς του ματς κονφουζιον.
διακοπες,αμεσα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.