Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42

Thread: scorpions athens

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Vaal
    Τσιμπινουδάκης.
    Greece attacks και necrology

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Nigel Foxxe
    Καλός ήταν, και στους Flames (False Alarm, άπειρα ) και στους Thanatos - Nigel Foxxe's inc (το War of the Godz ήταν ωραίο δισκάκι)
    Όμορφες εποχές.

Για το live Scorps (για να μαστε και λίγο οντόπικ), αρχίζω να μετανιώνω που δεν ήρθα από αυτά που διαβάζω. Βλέπω και το playlist.. Ήθελα να δω ξανά και Spitfire. Μάλλον μαλακία έκανα. Τεσπα.

Quote Originally Posted by mrmaiden View Post
    Επίσης θετική εντύπωση μας έκανε η εταιρεία που οργάνωσε το live, καθώς μετά το τέλος της συναυλίας λειτούργησε και το τραμ και ο ηλεκτρικός, πράγμα που θυμίζει Ευρώπη ως προς την αντιμετώπιση του κόσμου.
    Να και κάτι που πιθανόν κανεις δεν περίμενε.. Λες να στρώνει σιγά σιγά το πράγμα;;
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by Mr Mojo Rising View Post
    ΥΓ Για τους πρώτους δε συγκράτησα καν πώς λέγονται καθώς που φάνηκαν τελείως της σειράς. Όχι κακοί απλά τίποτα το ιδιαίτερο.
    ελπίζω να έπαιξαν κι άλλοι πριν τους spitfire, γιατί αλλιώς σε αυτό το forum θα τα έχουμε ακούσει όλα πια
    Για όσους δεν ξέρουν ΝΙΩΣΤΕ

συνέβει αυτό που φοβόμουν... στους Spitfire αναφερόταν ο μίστερ μότζο... αυτή η ατάκα πρέπει να μπει στο πάνθεον μαζί με το (πρώην πια) σιγκ του γουϊτσκίλλερ
    Last edited by Raven Lord; 08-07-2009 at 01:01.
    Rock or Nothing

ρινς antimusic's Avatar

οι spitfire σας αρέσουν αρέσουν, ή τους ακούτε για τη συγκίνηση που ήταν απ τους πρώτους έλληνες χεβιμεταλλάδες;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post

ελπίζω να έπαιξαν κι άλλοι πριν τους spitfire, γιατί αλλιώς σε αυτό το forum θα τα έχουμε ακούσει όλα πια
    Για όσους δεν ξέρουν ΝΙΩΣΤΕ

συνέβει αυτό που φοβόμουν... στους Spitfire αναφερόταν ο μίστερ μότζο... αυτή η ατάκα πρέπει να μπει στο πάνθεον μαζί με το (πρώην πια) σιγκ του γουϊτσκίλλερ

5-6 κομμάτια άκουσα και πραγματικά όπως είπα και στο πρώτο ποστ όχι κακοί απλά ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο. Δηλαδή κομμάτια με ΜΗΔΕΝ πρωτοτυπία, βλακώδεις μεταλο-κλισέ στίχους, καμιά καλή ιδέα γενικότερα που να με κάνει να πω "να το ψάξω αυτό το κομμάτι" (εκτός ίσως από ένα σημείο που λίγο μου σηκώθηκε αλλά ξανάπεσε σχεδόν αμέσως στο ρεφρέν). Βασικά αν ήμουν μεταλάς ή μάλλον χεβιμεταλάς και πήγαινα δευτέρα γυμνασίου και την είχα δει με βραχιόλια με καρφιά και κολανο-τζινάκια μπορεί και να γούσταρα αλλά έχω περάσει προ πολλού αυτήν την ηλικία και ποτέ αυτή τη φάση. Φαντάζομαι κατά την κρίση σου δεν είμαι true μεταλάς αλλά στον μμπάπαρο (όχι απλά στον πάπαρο)!!
    Επιμένω ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    οι spitfire σας αρέσουν αρέσουν, ή τους ακούτε για τη συγκίνηση που ήταν απ τους πρώτους έλληνες χεβιμεταλλάδες;
    Βασικά αυτό ήθελα να πω αρχικά αλλά με πρόλαβες.
    Last edited by Mr Mojo Rising; 08-07-2009 at 05:22.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Το First Attack στα σημεία κερδίζει ακόμα και το πρώτο demo Sarissa ως η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα τα 80s και δεν είχε απολύτως τίποτα να ζηλέψει από πόσα και πόσα του εξωτερικού τότε. Δηλαδή Explosion(ειδικά αυτό - νιώστε), Street Fighter, Evil Thoughts Around, χωρίς καν να μετράμε χιτάκια τύπου Lead Me On και Lady Of The Night πχ. Ακόμα και τώρα είναι στα κορυφαία 5 albums που έβγαλε αυτή η χώρα imo, μαζί με κάτι Crush, Innerwish κι έτσι.

Τώρα αν νομίζετε πως αυτά είναι για τους 12χρονους τρου χεβιμεταλάδες τι να πω, όπως είπε κι ο Raven Lord εδώ είναι ER, μπορείς να ακούσεις τα πάντα. Ειδικά αν αναλογιστείς πως δεν πληρούν καν τα sacredsteelικά ή metaluciferικά κριτήρια καλά καλά.

Κι η μπάντα που ψάχνει ο antimusic είναι οι Vice Human, που ορίζουν ακριβώς ότι λέει.

ΥΓ: Raven Lord πες για τη Λάρ'σα.
    Last edited by Ruthless; 08-07-2009 at 09:47.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

χαχα, πραγματικά έλεος. το να πει κανείς, δε γουστάρω spitfire (aka δε γουστάρω heavy metal) - δε μου άρεσε η εμφάνισή τους κτλ. είναι κατανοητό. το να πει όμως ότι οι spitfire είναι μπάντα ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ για 12χρονους χεβιμεταλάδες με σωλήνες, είναι σα να λέω εγώ ότι οι pantera είναι της πλάκας για να τους ακούνε μαϊμούλια. δε θα το συνεχίσω, χτύπησε το κουδούνι κ πρέπει να μπω στο μάθημα
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    ΥΓ: Raven Lord πες για τη Λάρ'σα.
    λίγες ώρες έμειναν. ξέρω κόσμο από εδώ που θα πάνε μόνο για spitfire
    Rock or Nothing

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ε καλα, μην τους δωσεις ομως, κριμα ειναι τα παιδια.

ρινς antimusic's Avatar

τους ξέρουμε όλους έναν έναν. σύνολο 2.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

δε σας χάλασε
    Rock or Nothing

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Setlist Scorpions πολύ καλό...ιδίως ότι έπαιξαν με το θεό Uli.
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    Προσωπικά μου αρέσουν πολύ, έχω το δίσκο τους (first attack) από τότε που βγήκε, 87 νομίζω, και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους δίσκους που έχει βγάλλει Ελληνικό σχήμα και από πλευράς συνθέσεων (Explosion, Street Fighter, Lady of the Night κ.α.) και από πλευράς παραγωγής, πολύ μπροστά από την εποχή του.

Πράγμα που με φέρνει τώρα σ' αυτά που λέει ο Mojo περι κλισέ και γυμνασιόπαιδων: Έλεος αδελφέ, σου απάντησε κι ο Ρέιβεν. Άλλο δεν γουστάρω, άλλο τα ισοπεδώνω όλα. Έχεις γράψει τρανές κοτσάνες πεντέξι ποστς πιο πάνω.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Senior Member

Quote Originally Posted by Mr Mojo Rising View Post
    5-6 κομμάτια άκουσα και πραγματικά όπως είπα και στο πρώτο ποστ όχι κακοί απλά ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο. Δηλαδή κομμάτια με ΜΗΔΕΝ πρωτοτυπία, βλακώδεις μεταλο-κλισέ στίχους, καμιά καλή ιδέα γενικότερα που να με κάνει να πω "να το ψάξω αυτό το κομμάτι" (εκτός ίσως από ένα σημείο που λίγο μου σηκώθηκε αλλά ξανάπεσε σχεδόν αμέσως στο ρεφρέν). Βασικά αν ήμουν μεταλάς ή μάλλον χεβιμεταλάς και πήγαινα δευτέρα γυμνασίου και την είχα δει με βραχιόλια με καρφιά και κολανο-τζινάκια μπορεί και να γούσταρα αλλά έχω περάσει προ πολλού αυτήν την ηλικία και ποτέ αυτή τη φάση. Φαντάζομαι κατά την κρίση σου δεν είμαι true μεταλάς αλλά στον μμπάπαρο (όχι απλά στον πάπαρο)!!
    Επιμένω ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!
    το να μην σου αρέσουν το καταλαβαίνω αλλά μη λες και μαλακιάρες όπως το από πάνω post σου. Χαλάρωσε και πιες ένα φραπέ γλυκό με baylies. Eγώ ας πούμε το First Attack το άκουσα έχοντας καβαντζάρει 15 χρόνια metal και είπα "Πως γαμεί ΄΄ετσι" και καμπόσοι άλλοι............
    Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!

θα έγραφα στα γρήγορα ένα ριπορτ για Λάρισα, αλλά δεν μπορώ να βγάλω το σωλήνα.... αφήστε που έχω και φροντιστήριο αύριο το πρωί. θα επανέλθω μετά τη δουλειά
    Rock or Nothing

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Default Scorpions, Spitfire @ Αλκαζάρ, Λάρισα

Θα γράψω εγώ 2 λόγια που δεν έχω δουλειά αύριο
    Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Spitfire: Πρώτη φορά τους έβλεπα live, (όπως και οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο Αλκαζάρ απόψε) και πραγματικά είχα μεγάλη περιέργεια, γιατί μιλάμε για ένα σχήμα που μαζί με κανα-δυό ακόμη, αποτελούν τους πρωπάτορες της ελληνικής metal σκηνής. Οι μάγκες λοιπόν, έσκασαν μύτη 19:25 (με αναγραφόμενη ώρα έναρξης 19:30) σε ένα γήπεδο που είχε προλάβει να γεμίσει μόλις κατα τα 2/5 του χώρου που ήταν διαθέσιμος. Αυτό μόνο κακό δεν ήταν τελικά, αναλογιζόμενος την σύνθεση του κόσμου που έσκασε μύτη αργότερα. Η μπάντα έπαιξε κανα 45λεπτό, και το set περιείχε περίπου ίσα κατανεμειμένα κομμάτια απο το "First Attack" και το νεό "Die Fighting". O ήχος, καμπάνα και το συγκρότημα σε τρελές ορέξεις, έσπειραν κανονικά και μας υποσχέθηκαν οτι θα σκάσουν μύτη και το χειμώνα σε κανα κλαμπάκι που -κακά τα ψέμματα- τους πάει πιο πολύ. Ειδική αναφορά πρέπει να κάνω και στον Λογγινίδη που είναι απίστευτος θεούλης (και) επι σκηνής, που έπαιζε μες την κάβλα δείχνοντας οτι γουστάρει τρελά κάθε λεπτό.

Ακολούθησε για καμια ώρα και κάτι ψηλά, ο απόλυτος κατ'επίφαση rocker, που προσωπικά, μου ζάλισε τα παπάρια μέχρι να τελειώσει, αν και δεν θα έλεγαν το ίδιο τα πολλά κορτσούδια που γούσταραν τις -σε πολλά σημεία- καρατραβηγμένες "ερμηνείες" του.

Scorpions: Κατά τις 22:30 έσκασαν μύτη και οι φίλοι μας οι σκορπιοί, διατηρώντας τον καλό ήχο που είχε το live ήδη από τους Spitfire, και έδειξαν οτι το έχουν ακόμη στις live εμφανίσεις τουλάχιστον.Πολύ ενέργεια, και ζωντάνια επι σκηνής, κοπάνησαν αρκετά δυνατά, πράγμα που δεν τους το είχα. Το set τους, σχεδόν ίδιο με της Αθήνας, χωρίς τα κομμάτια των guest δυστυχώς, και με τον Βασιλάκη να ανεβαίνει και να σιγοντάρει κι εδώ στο Holiday. "Κλού" της εμφάνισης, ο Kottan που τελειώνοντας το drum solo του, φόρεσε επι σκηνής την φανέλα της ΑΕΛ, ξεσηκώνοντας τς φίλιε Λαρσαίοι ποδοσφυρόφλοι.

Διοργάνωση, Παραλειπόμενα και Παπάρες Πρώτα απ' όλα να πούμε πως η σημερινή συναυλία είναι η μεγαλύτερη rock/metal συναυλία, τόσο από πλευράς κόσμου (περίπου 12.000-15.000 τους έκοψα) όσο και σαν όνομα headliner που έχει γίνει ποτέ στη Λάρισα. Αυτό απο μόνο του, δίνει ένα credit στους διοργανωτές, όπως και το φθηνό εισιτήριο (30€ Αρένα). Επίσης ο ήχος ήταν πολύ καλός. Ωστόσο κάπου εδώ σημειώνεται η πρώτη μεγάλη μαλακία: Η σκηνή ήταν τοποθετημένη στο ένα πέταλο του γηπέδου ωστόσο ο χώρος που ήταν διαθέσιμος ως "αρένα" ήταν μόλις τα 3/5 του αγωνιστικού χώρου καθώς ο υπόλοιπος δεν ήταν διαθέσιμος στον κόσμο όντας περιφραγμένος με καγκελάκια "προστατεύοντας" το ακάλυπτο χόρτο του γηπέδου. Πέρα λοιπόν απο την μείωση της αρένας, η "έμπνευση" αυτή κρέμασε κανονικά όσους είχαν εισιτήριο για το τέρμα πίσω πέταλο (ακριβότερο απο της αρενας) αφού δεν έβλεπαν τίποτα τόσο λόγω της τεράστιας απόστασης όσο και του ότι το σπιτάκι της κονσόλας έμπαινε μπροστά τους, χωρίς να υπάρχουν πίσω αντίστοιχα video wall με μπροστά. Και περνάμε στη μαλακία νούμερο 2, που έγκειται μάλλον στην απειρία των διοργανωτών σε τέτοια events: άφησαν όσους ήθελαν μπύρα να πάρουν με το τσουβάλι κουτάκια, τα οποία κάποια ΖΩΑ απο αυτούς, τα πέταγαν όντας γεμάτα, στα 10 μέτρα ύψος και αυτά με τη σειρά τους έπεφταν σε ανυποψίαστα κεφάλια. Εμένα μου έσκασε μια στο χέρι και μου το γάμησε και μιά άλλη σχεδόν με έλουσε.Και να φανταστεί κανείς οτι όλα αυτά συνέβησαν στο set του "ρόκερ".Τα ίδια μουνιά άνοιξαν πιτ στο "νέγρο θερμαστή απο το Τσιμπουτί" (!!!) και πραγματικά με έφεραν στα όρια πρώτη φορά σε live να πάω να γαμήσω κανένα. Και ρωτάω, ρε γαμόζωα τι στο διάλο την θέλετε την κωλομπύρα αφου δεν μπορείτε να την πιείτε; Κι αφού δεν την θέλετε γιατί δεν την πετάτε κάτω ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν την βάζετε στον ΠΑΤΟ σας;;;

Αυτά εν πολλοίς, και μιας και υπήρξε καλή ανταπόκριση απο το κοινό, ελπίζω να μας τιμήσουν και άλλα αντίστοιχα ονόματα του χώρου.

Άσχετο Υ/Γ:
    Spoiler
    Στους κατασκευαστές της Ιαπωνικής έκδοσης του "Family Jewels" που πήρα απο τον πάγκο με το επίσημο merchandise και που και τα 2 dvd του, δεν παίζουν στο PC. 17 Ευρώ ρε γαμημένοι και παίζουν μόνο σε επιτραπέζιο dvd player???? Μάλλον και σε μένα που το πήρα
    Last edited by Tyler_Durden; 09-07-2009 at 03:40.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !