Quote Originally Posted by Mostos View Post
ρεαλιστικά πιστευεις δηλαδή οτι ο νόμος αυτός μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς τέτοιου τύπου διαμαρτυρίες, σωστα;

εγω δεν έιπα να πάρεις να ρουφιανέψεις στην πολεοδομία οτι ο απέναντι έκλεισε τον ημιυπαίθριο επειδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις, είπα οτι αν δεν πληρώσει ο καταστηματάρχης πρόστιμο που κάνει επιλεκτικά τα στραβά μάτια, ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, οπως σχεδον όλοι οι νόμοι αυτού του κράτους.

αν δεν συμφωνείς με αυτό, νομίζω οτι δεν είναι η καταγγελία το πρόβλημα σου αλλα το μέτρο αυτό καθεαυτό και τότε μεταπηδάμε σε άλλο θέμα.
Το πρόβλημά μου είναι πως το μέτρο (αν και με βολεύει) είναι όσο λάθος χρειάζεται ώστε να μη χρειάζεται το αίσχος της καταγγελίας συμπολίτη σου. Επίσης μιλάμε με υποθετικά σενάρια πάνω σε υπαρκτά ζητήματα. Δεν έχω δεν ποτέ κανέναν να καπνίζει σε χώρο που απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα, και το ίδιο θα συνέβαινε (και προφανώς θα συμβεί και τώρα), ΑΝ αυτό το μέτρο εφαρμοζόταν σε σωστές βάσεις.

Είπα παραπάνω τα προβλήματά μου με την καταγγελία αυτή καθεαυτή, ακόμα και για ΟΛΟΣΩΣΤΟΥΣ νόμους, στους οποίους οι τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας δεν έχουν και σοβαρό ιστορικό.