Page 16 of 67 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 226 to 240 of 1005

Thread: Smoking ban update

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by distortionofperception View Post
    ε τι τα θες μωρε να μαυρίζουν τα δαχτυλα σ, καλύτερα αστα, βγάλτα και βάλε λιόσπορα, παίζει να είναι επιδοτούμενα. Ακόμη καλύτερα βάλε ροδια.
    χαχχαχ...ακου ροδια (καλινες τα λεμε ρε φλωροι )

Senior Member

Quote Originally Posted by Blanket View Post
    ναι φυσικα να πει οτι ενοχλειται και να αρχισουν τα σουξουμουξου στο παρεακι τυπου "να εμενε σπιτι του/της","φορα μασκα","σε γυαλα μεγαλωσε?".ετσι σκεφτεται ο περισσοτερος κοσμος,ειτε το θες ειτε οχι.και τελος παντων γιατι δεν καταλαβαινεις οτι απο τι στιγμη που δεν ειναι μονο βλαβερο για σενα αλλα και για τον διπλανο σου (ακομα πιο πολυ),δε θα πρεπει να καπνιζεις?γιατι να περιμενεις πρωτα να δειξει δυσφορια?θα κανεις το καλο παιδι μετα σβηνοντας το?
    Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι βλαβερο αλλα δεν προκειται να το καταλαβει καποιος απο εναν νομο. Τ' αλλα ειναι φακτς.

η σουμα σου με αφησε καγκελο.
    Ευτυχως που το μαθαινω.

Δεν λεω να καπνιζει ο κοσμος μες τα μουτρα μας, αλλα ο νομος δεν βοηθαει σε κατι.
    with change we'll explode and live

Senior Member

τα ζώα συνετίζονται μόνο με νόμους,μπουλάκο

Εγώ παιδιά είμαι καπνιστής και είμαι υπερ του μέτρου, αυτά.

Δράκος ikonoklast's Avatar

ναι φυσικα να πει οτι ενοχλειται και να αρχισουν τα σουξουμουξου στο παρεακι τυπου "να εμενε σπιτι του/της","φορα μασκα","σε γυαλα μεγαλωσε?".
    Αυτό.

Πάντως προχτές και σήμερα στο πλοίο πολύ κυριλέ, κανείς δεν κάπνιζε. Είχε πλάκα ένας 19χρονος δίπλα μου που καθόταν επί 10 λεπτά με το τσιγάρο στο χέρι και κοιτούσε γύρω γύρω αν θα κάνει κανείς άλλος το πρώτο βήμα για να το ανάψει κι αυτός, τελικά απελπίστηκε και έκανε τα ατελείωτα δέκα (10) μέτρα μέχρι την πόρτα.
    Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    kala mporeite na lete o,ti 8elete, apo tin stigmi pou den me 3erete k etsi den mporite na gnorizete an exw tis dinatotites ;i oxi.
    Γιε γιε, απλά γελάω με τέτοιες δηλώσεις γιατί συνήθως είναι άκυρες. Τι εννοώ. Γιατί ΔΕΝ το κόβεις ενώ μπορείς πολύ εύκολα; Επειδή σου αρέσει; Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις την ευχαρίστηση της ωραίας γεύσης (μπλιαχ, αλλά οκ γούστα) από την ευχαρίστηση/ανακούφιση του εξαρτημένου που παίρνει τη δόση του; Δεν είναι τόσο απλό όσο το "μπορώ αλλά δε θέλω γιατί μ'αρέσει".
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member cloud's Avatar

Κι εγώ σαν καπνιστής ήμουν υπέρ του μέτρου, αλλά τώρα που βλέπω ότι όσα μαγαζιά έχω πάει έχουν κάνει χώρο καπνιστών το χειρότερο σημείο του μαγαζιού (εκεί που πριν δε πάταγε κανείς ποτέ), χωρίς εξαερισμό, χωρίς a/c, ακόμα και με κλειστά παράθυρα επειδή λειτουργεί το a/c στον χώρο των μη καπνιστών, δε μ'αρέσει καθόλου.

Νομίζω ότι ο νόμος δεν επιτρέπει να κάνεις το "καλό" μέρος του μαγαζιού καπνιστών, πχ μπάρα, πρώτο τραπέζι πίστα κλπ για να μείνουν αυτά για τους μη καπνιστές που είναι και ο "ντιφόλτ" χώρος. Ως "ειδικός χώρος" ο χώρος των καπνιστών είναι λογικό να μην είναι ο καλύτερος. Στην τελική μπορείς να κάθεσαι σε καλό σημείο και να πετάγεσαι για τσιγάρο ή στο καπνιστήριο ή έξω, δεν είναι τόσο τραγικό.

Senior Member cloud's Avatar

Και τα υπόλοιπα;
    Εγώ πάντα πίστευα ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους ανθυγιεινούς χώρους διασκέδασης το είχαν οι μαγαζάτορες. Το καλό που θα μπορούσε να κάνει ένας αντικαπνιστικός νόμος λοιπόν είναι να συνετίσει εκείνους πρώτους, αν απλά υπάρχει για να κάνει τη ζωή των καπνιστών δυσκολότερη, meh. Επειδή είναι κάποιος καπνιστής δε σημαίνει ότι συχνάζει σε τεκέδες.

Τεσπα αρχή είναι θα μου πεις.

saiks & kaltses Lethargica's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post
    χωρίς εξαερισμό, χωρίς a/c, ακόμα και με κλειστά παράθυρα επειδή λειτουργεί το a/c στον χώρο των μη καπνιστών

wtf? σοβαρά μιλάς?
    if your heart holds any riches, lend a helping hand

Senior Member Mostos's Avatar

το πιο αστείο απο όλα είναι που μερικοί λένε χαφιέδες όσους κάνουν "καταγγελίες" για παράβαση του νόμο. χαχ

Χμ, πάντως είναι υποχρεωμένοι να έχουν εξαερισμό και στο χώρο των καπνιστών οπότε μπορείς να πάρεις για καταγγελία στο 1142. Μόνο μην το μάθει ο καντιρού και σε πει ρουφιάνο (btw ΓΑΜΗΣΕ η φάρσα, )

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Mostos View Post
    το πιο αστείο απο όλα είναι που μερικοί λένε χαφιέδες όσους κάνουν "καταγγελίες" για παράβαση του νόμο. χαχ
    δεν είναι χαφιέδες, απλά βαρεμένοι καθυστέρες χωρίς ζωή. κι είμαι αντικαπνιστής.

Senior Member Mostos's Avatar

ναι ναι βαρεμένος καθυστέρας είσαι οταν εισαι σε ένα μαγαζί και βλεπεις τον χψ μαλάκα να καπνίζει την πουράκλα του και τον μαγαζάτορα να του λέει "αραξε" επειδη είναι καλός πελάτης ενω και οι δυο γραφουν στα αρχίδια τους το νόμο. αυτό μας λες τώρα εσύ δηλαδή.

Senior Member rage for order's Avatar

ρίξε ένα γαμοσταυρίδι και σήκω φύγε. καλά σας λέει ο antimusic ότι τόσο καιρό δεν λέγατε τίποτα και τώρα τρέχετε στη μαμά σας.