Page 208 of 562 FirstFirst ... 108158198206207208209210218258308 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Senior Member cloud's Avatar

Καλά ναι από εξυπηρέτηση πήρα ήδη μια γεύση

funishment εγώ θα σου λεγα να μην πας connex, και τα disconnects της έχει, και max 1mbps στις ώρες αιχμής, και τις βλάβες της. Όλα τα κλασσικά δλδ που μάλλον δε γλυτώνεις σε καμία εταιρεία, απλά στις άλλες δεν πληρώνεις τουλάχιστον τα 100ρικα του ΟΤΕ. Βέβαια εγώ είμαι Ηράκλειο κι εσείς Αθήνα οπότε ίσως είναι διαφορετικά.

raz smash Abruzzi's Avatar

καταρχας εγω μιλαω για ping

δλδ με connex επαιζα wow με 60ms ξερω γω και τωρα αν ειναι κατω απο 100 αναβω λαμπαδες

και καλα να ειναι εκει ε,τους τελευταιους μηνες σε ωρες και μερες αιχμης που γινονται και τα περισσοτερα (raids κτλ) παιζει να βαραει και 200αρια+ για να μη πω και για τα dc που εχει γαμηθει τελευταια

και οπως και να χει δεν ειμαι μονο εγω ετσι,μια ματια στα φορουμ της hol στο adslgr στα θεματα για ping θα σας πεισει

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

εγώ την Δευτέρα ενεργοποιήθηκα στη HOL - double play
    και φυσικά το τηλέφωνο ΔΕΝ λειτουργεί
    στη "τεχνική υποστήριξη" δεν ξέρουν τι φταίει και γενικά τι τους γίνεται
    και στο browsing με φαίνεται το ίδιο με 1 Mbit Forthnet που είχα πριν...

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    δλδ με connex επαιζα wow με 60ms ξερω γω και τωρα αν ειναι κατω απο 100 αναβω λαμπαδες
    ξέρω γω ρε μλκ, cod έπαιζα μια χαρά. γύρω στα 100 ήταν +- αλλά δεν έπαιρνα πρέφα.

geologiko_karoto καλό κουράγιο, μόλις βρεις γραμμή μίλα στον τεχνικό σαν να είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον οποίο θα μιλήσεις ποτέ, μην το κλείσεις αν δε διορθωθεί το πρόβλημα ή μιλήσεις με καναν ανώτερο.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Αμπρούτζι σε MMO μέχρι 300 ping δε νομίζω να καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά. Σε FPS, ναι.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    καταρχας εγω μιλαω για ping

και καλα να ειναι εκει ε,τους τελευταιους μηνες σε ωρες και μερες αιχμης που γινονται και τα περισσοτερα (raids κτλ) παιζει να βαραει και 200αρια+ για να μη πω και για τα dc που εχει γαμηθει τελευταια

και οπως και να χει δεν ειμαι μονο εγω ετσι,μια ματια στα φορουμ της hol στο adslgr στα θεματα για ping θα σας πεισει
    60ms στο wow δε ξέρω πως το κανες, εγώ με connex ποτέ δεν έπεσα κάτω απο 200 (με forthnet μόνο που είχα 180) και γενικά ότι είπε ο SpiritCrusher ισχύει.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

60 παίζει να έχω πετύχει κι εγώ αλλά ήταν μια φορά στις 5 το πρωί σε κάποια γωνιά του Storm Peaks που δεν είχε ψυχή σε όλη τη περιοχή

Πάντως το 100-140 με Connx ήταν κάτι το νορμάλ θαρρώ. Επίσης ο Αμπρούτζης γαμιέται και μένει πάνω από το DSLAM του ε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

οκ ισως εχω καλομαθει λογω συνθηκων και μου φαινονται καπως ολα αυτα

βεβαια δεν ειναι οτι καλυτερο να μετρας timers στα dots και να εχεις εστω και τοσο lag ε

λοιπον ερωτηση. Αμα τα ηχεια σου παιζουν σαν ινταστριαλ γκραιντ, και τρως
    Bad Direct Sound Error : 80004005
    και δεν εχεις ήχο γενικά, και βαζεις τους drivers της καρτας αλλα εξακολουθει να κανει τακα τακα τακα τακα τοτε ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ?

βοηθατε ανθρωποι πληζ και θενξ.
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

mallon software einai to provlhma, twra ti mporei na ftaiei den kserw sigoura, google to error kai arxise na dokimazeis luseis.

(vale kai kana ubuntu live-cd, h estw mpes safe mode sta windows, na tsekareis an ontws den exei prob h karta)
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

φχαριστω.
    εκανα χτες φορματ, χτες επαιζε κανονικα. Εβγαλα απο το πισι ομως το Φλόπυ και ενα Dvd rom που δε τα ήθελα, εριξα και καθαρισμα και μετα απο κει παπαλα. Τσέκαρα να δω αμα ξεκουμπώθηκε η καρτα. Εκανα τονα εκανα ταλλο τίποτα....

γαμώτη, πρέπει να φωνάξω κανα παιδί απο δω να το κοιταξουμε. μόνος μου χαωνω.
    Ο Μαξ ήταν εγωιστής.

για προτεινετε κανα μαγαζακι που να εχει φτηνες κιθαρες για guitar hero (οχι bundle) για ps3

μεχρι και τα πιο underground κονσολαδικα της γειτονιας(εκτος αττικης απαραιτητο να στελνουν με αντικαταβολη ε)

thnx

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Phantom Duck, επειδή ανέφερες κάτι για αναβολή, τι παίζει με Longest Journey 3;

Κατά τα άλλα μιλάμε για τρελή νέκρα από άποψη κυκλοφοριών ε Έχω φτάσει καμιά 50αρα ώρες στο μετριότατο τελικά virtua tennis επειδή δεν βγαίνει τίποτα άλλο.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

τίποτα, ο tornquist ασχολείται με το Secret World MMO.

παίξε battlefield heroes, δες το θρεντ παρακάτω.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Πφ, κι απ' ότι βλέπω πριν το 2010 δεν θα βγει. Ευτυχώς διαβάζω για conan engines και έλλειψη classes, άντε να αποτύχει γρήγορα μήπως και ασχοληθεί