μόνο μην πάθει το αντίθετο![]()
μόνο μην πάθει το αντίθετο![]()
Rock or Nothing
Zoonchild δε τα μπορώ αυτά, όταν πάω για δουλειά θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, άσε που και καναδές τώρα, ξενέρωτες θάναι σίγουρα, θα μας πρήζουν και με τα αρχαιολογικά τους όλη την ώρα.
![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σταυρό μάλλον θα πάω και γω φέτος. Έλα μωρή κότα Amnesiac να σχολιάσουμε για το τι θα δούμε φέτος στον Αυτιά![]()
και αλλος γειτονας
χαχ, Βαρκα δεν την γλιτωνεις....
Υ.Γ.: αν και θα ειναι καλυτερα ατον σταυρο αποτι στα τρικαλα......
...μαλλον
Last edited by Zoonchild; 02-07-2009 at 12:52.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
σκάνε καναδές στον Σταυρό ή έτυχε; Εγώ Τσέχες θυμάμαι. Ε και πολύ Σερβία και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ![]()
σταυρο παιζει κυριως σερβια, τσεχια, ρουμανια. Γενικα βορεια βαλκανια.
οι καναδες ειναι συγκεκριμενες και ειναι παραδιπλα στην ασπροβαλτα. καθε χρονο ερχονται με το παν/μιο του μοντρεαλ αν δεν κανω λαθος, για την ανασκαφη στην αρχαια αργιλο(ακα κερδυλλια). Αλλα αν εχεις αυτοκινητο ολα μια γειτονια ειναι![]()
και στην Ασπροβάλτα θα μείνω \m/
δεν παλεύεται!!! γιατί κάθε καλοκαίρι έχει την περισσότερη δουλειά?![]()
Rock or Nothing
Ένας φίλος μου είναι από τον Σταυρό. Είχα πάει και πριν κάτι χρόνια και έμεινα 4-5 μέρες. Πήραν σπίτι στην Ασπροβάλτα τώρα και λέω να το τιμήσω φέτος και φυσικά θα πάμε κάθε μέρα Σταυρό να μας πεθαίνει η γιαγιά του στο φαΐ. Αν δεν φάμε του σκασμού στεναχωριέται, μόνο τα κλάματα δεν την παίρνουν. Και μαγειρεύει και γαμώ.
Ασπροβαλτα - Βρασνα - Σταυρος...η ανιερη τριαδα
καγκουρια κι αγιος ο θεος...για θαλασσα δε μιλαμε,καλυτερα κανε μπανιο στον Στρυμωνα
καλυτερα τραβηξου μετα τον Σταυρο που εχει κατι κολπακια
Ωραιος! να μου κρατησεις οτι περισσευει σε κανενα ταπερ, εχω βαρεθει να τρωω απο την Κων/πολη(εστιατοριο με μαγειρευτα εξω απο την ασπροβαλτα αν το ξερεις)...
ραντεβου τις πεμπτες στις ΘΡΑΣ βραδιες του versus![]()