Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Quote Originally Posted by HAVOC View Post
Πω, ξεκολλα λιγο, δεν θελω το κακο σου, θελω ενα χωρο οπου να μπορω να κανω κακο στον εαυτο μου χωρις να σε ενοχλω.
Δεν θα βγω στους δρομους μεθυσμενη/φτιαγμενη με αυτοκινητο να σου γαμησω τα πρεκια, δεν παραγω βιομηχανικους ρυπους, ψαχνω να βρω καθαρο νερακι να ποτισω τα λαχανικα μου που τρωνε τη βρωμα, τα λιπασματα και το σκατονερο των γυρω μου καθημερινα, φτιαχνω smart home και παρακολουθω τα ενεργειακα σεμιναρια μου τακτικως, δεν χρησιμοποιω αυτοκινητο στις μετακινησεις μου, για πυρηνικα ουτε λογος, λοιπον, θελω οταν πινω καφε να κανω 2-3 γαμημενα τσιγαρα. Οχι στη μαπα σου, εννοειται.
Α, εχω και καλη ασφαλεια, δεν θα σε απασχολησει και ο καρκινος μου.
Μα δεν είμαι κατά των χωριστών χώρων, όταν γίνονται σωστά. Πχ αυτό με τα δύο μέτρα χώρισμα είναι γελοίο. Επίσης είμαι κατά των μαγαζιών μόνο για καπνίζοντες, ειδικά όταν το όριο είναι τόσο μεγάλο (70 τμ), θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να πάω σε όποιο μαγαζί θέλω χωρίς να πάθω καρκίνο, όπως έχω το δικαίωμα να μην τρώω πόρτα και να μη μου σερβίρουν μπόμπες. Απλά πράγματα. Αν κάποιο μαγαζί είναι πολύ μικρό για να έχει ειδικό χώρο για τσιγάρο, ας κάνουν οι καπνιστές υπομονή ή ας πάνε σε μεγαλύτερο μαγαζί με χώρο. Αυτοί έχουν την ενοχλητική συνήθεια, είναι αυτονόητο για μένα ότι αυτοί θα κάνουν κάποιες υποχωρήσεις. Ούτε μισώ τους καπνιστές ούτε θέλω να πεθάνουν ούτε τίποτα.
Δεν διαφωνω σε κατι.
Και τα παρατραγουδα στο αντιθετο ακρο νομιζω ειναι αναμενομενα πριν ερθει ισορροπια.
Εχω αρκετο κοσμο αυτη την περιοδο που μου ζηταει προτασεις για καταστηματα.
Θα δουμε πως θα εξελιχθει το πραγμα.
Αλλα οπως και να χει, στοιχιζει, και αν δεν υπηρχει η ελληνικη ατιμωρησια θα ειχαν ολοι προετοιμαστει καταλληλα, γιατι νομοθεσια υπηρχε απο την εποχη των ολυμπιακων.
Απλως τωρα ειπαν να εφαρμοστει και κατι, και αντι να κοιτανε την ουσια, την καταλληλη διαμορφωση χωρων, οι μεν ιδιοκτητες δεν θελουν να σκασουν φραγκα για εξαερισμο, και οι δε ρουφιανοι πανε για εισπραξεις απο προστιμα και καταγγελιες.