Page 25 of 34 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 499

Thread: MICHAEL JACKSON RIP

Quote Originally Posted by H. View Post
    Quote Originally Posted by clot View Post
    Αχ, η στρατιωτική θητεία με έκανε να χάσω το glory τούτου εδώ του thread το οποίο θα μπορούσε να τιτλοφορείται και ως 'εδώ κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να αποδείξουμε ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι'.

Και μόλις πόσταρε το παραμικρό ο καθένας είμαι πολύ σίγουρος ότι έβαλε το winamp του ή το στερεοφωνικό του για να ακούσει έστω και το παραμικρό του michael jackson για να θαυμάσει τις εξαίρετες μπασογραμμές του (το ακούσαμε κι αυτό). Er, τα μεγαλεία σου...
    Ε, ναι, χρειάζεται μεγάλη ανοιχτομυαλιά για να πεις ότι σου αρέσουν τραγούδια με τα οποία μεγάλωσες κι ότι αργότερα είδες ότι δεν σου άρεσαν απλώς γιατί έτσι, αλλά επειδή είχαν όντως ωραία στοιχεία. Κι ενώ εγώ μπορεί τα προηγούμενα 35 χρόνια να ψωλοβάραγα και να μην άκουγα Jackson, εσύ είσαι σίγουρος πως έχεις ακούσει έστω μισό δίσκο; Χωρίς να ανοίξεις καν το winamp σου, λοιπόν, δες μερικές ανάξιες λόγου μπασογραμμές (μη σταματήσεις στο smooth criminal)...

Τυγχάνει κι εγώ να ανήκω κι εγώ στην ΦΑΣΗ του μεγαλώματος σε παιδική ηλικία με μουτουβού και μάικολ, οπότε θέλοντας και μη, έχω ακούσει πολύ παραπάνω από μισό του δίσκο, έχω δει 3-4 φορές το moonwalker (όταν ΟΛΕΣ οι ταινίες που είχα δει ήταν τόσες σε αριθμό ώστε θεωρούσα αυτήν ως την καλύτερη ταινία όλων των εποχών), γαμώτο ακόμα και στο master system το είχα αγοράσει.

Και όχι μόνο εγώ. Πιστεύω οι περισσότεροι που σχολιάζουν εδώ την έχουν περάσει αυτήν την φάση (ειδάλλως υπάρχει πρόβλημα). Η αλλαγή όμως δεν είναι γιατί έτσι, εκτός αν με το "γιατί έτσι" συμπεριλαμβάνουμε και την διεύρυνση των μουσικών οριζόντων όλων των ατόμων καθώς μεγαλώνουνε και δέχονται περισσότερα μουσικά ερεθίσματα και τα αναλύουνε και πολύ παραπάνω. Κι εκεί ο Μάικολ χάνει το παιχνίδι (at least for me).

Και ναι, σε σχέση με αυτά που ακούμε εσύ κι εγώ και ο άλλος εδώ μέσα, οι μπασογραμμές όλων των τραγουδιών που είδα παραπάνω (δεν περιμένεις βέβαια να κάτσω να τα ακούσω όλα, εγώ δεν έχω τόσο χρόνο) είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανάξιες λόγου (αφού σου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός).

Anyway, rip για τον άνθρωπο σαν μια κοινή ανθρώπινη ψυχή, δεν θα κάτσω να πλαντάξω κιόλα εξαιτίας της μουσικής του παρακαταθήκης.

Καταρχάς, ευχαριστώ που απάντησες σαν άνθρωπος. Κατά δεύτερον, οκ, μπορεί σε εσένα και στον 00i00 να μην αρέσει το μπάσο σε κανένα από τα παραπάνω τραγούδια, αλλά δεν ήταν καν αυτό το point μου (να σου αποδείξω ότι είναι καλό δηλαδή). Στο προηγούμενο ποστ σου αυτό που ουσιαστικά είπες ήταν ότι δεν γίνεται να αρέσουν σε κάποιον αυτές οι μπασογραμμές (που νομίζω εγώ είχα γράψει για το μπάσο μόνο) και ότι τα γράφουμε αυτά για να φανούμε ανοιχτόμυαλοι! Ε, μπορεί να μη σου κάθεται καλά, αλλά ναι, μου αρέσουν ακόμα, γιατί είναι πιασάρικες, γκρουβάτες και καλογραμμένες. Και κοιτώντας γενικότερα το ζήτημα, δεν είναι παράξενο να αρέσουν σε κάποιον από τη στιγμή που είναι από τα κυριότερα στοιχεία, αν όχι το κυριότερο, της μουσικής του, μιας μουσικής που απευθύνεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια κόσμου. Πόσο παράξενο είναι να υπάρχουν κι εδώ κάποιοι που γουστάρουν; Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι προσωπικά έχετε ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα και προσπαθείτε να βγάλετε τα κόμπλεξ σας με το να αλληλοχώνεστε, αλλά χαλαρώστε λίγο ρε

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Τράβα γαμήσου που θα μας χαλάσεις το φόρουμ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

cabrón Xtikio's Avatar

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΛΟΚΙ.

The Patient H.'s Avatar

Ούτε τον εαυτό σας καλά καλά δεν πείθετε ότι ακούγατε mj για τις μπασσογραμμές του και τους sessionάδες του. Συνέλθετε, ο δηθενισμός σας έχει βαρέσει κατακούτελα..

εδιτ: η απάντηση από Λόκι είναι δεδομένη, όπως και το περιεχόμενό της.
    Last edited by H.; 01-07-2009 at 11:22.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member

ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ με mj ρε μουνή, θα μας πείς εσύ για τους σεσσιονάδες του;

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ με mj ρε μουνή, θα μας πείς εσύ για τους σεσσιονάδες του;

Αυτό ακριβώς.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Ούτε τον εαυτό σας καλά καλά δεν πείθετε ότι ακούγατε mj για τις μπασσογραμμές του και τους sessionάδες του. Συνέλθετε, ο δηθενισμός σας έχει βαρέσει κατακούτελα..

εδιτ: η απάντηση από Λόκι είναι δεδομένη, όπως και το περιεχόμενό της.
    ...είπε ο άνθρωπος με τον Randall Blythe για άβαταρ.
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

(μια ακομα) ειλικρινης απορία:

Λοκι και λοιποι συνομηλικοι, καπου 19 δεν εισαι; γιατι μεγαλωσες με τζακσον; εννοω, η εποχη που μεσουρανουσε ειχε περασει οταν ησουν 13 (κι απ'τα 5 σου να ακουγες). πoιο το ερεθισμα;
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member

ειρωνικό ήταν, ο h. με λέει δήθεν επειδή ακριβώς δεν μεγάλωσα με jackson αλλά έχω το θράσος να μιλάω για τις μπασογραμμές του και να τις λέω και καλές. παράλογοοο;

The Patient H.'s Avatar

Μισή αλήθεια = ολόκληρο ψέμμα. Ας μην τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε όμως και όχι όπως είναι γιατί δε μας τιμάει ε. Δήθεν οι LoG και ο σίνγκερ τους, μια ευχάριστη προσθήκη και από το troll της γειτονιάς σας.

Το θέμα όμως είναι ένα. Ακούγαμε mj, έστω και σαν απλά καθημερινά mp3 όσο ζούσε ή πεταγόμαστε σαν μεσημεριανές εκπομπές να γράφουμε διθυράμβους για έναν άνθρωπο που μόλις πέθανε και εξαιτίας αυτού και μόνο τον πήραμε στα σοβαρά για πρώτη φορά? Προφανώς πιστεύω ότι συμβαίνει το 2ο

ναι βρε H., αλλά είσαι και προφανώς βλάκας, οπότε ουδείς ενδιαφέρεται για το τι πιστεύεις =]]

cabrón Xtikio's Avatar

ΠΡΟΦΑΝΩΣ

The Patient H.'s Avatar

Η Χ τι έχει να πει?

THRASHER Razor's Avatar

να πει η να πιει
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ