minmin mi dextheis poutana na sou steilei pou exei gamhsei o xourafias
kai re malaka den katalava einai filh sou? ti skata einai?
pes re malaka
i estw xerna
kane kati omws
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
τι.είναι.
ΩΠΑ δικε μου μιλαμε δηλαδη για ΚΟΠΕΛΑ?
τοτε συνιστω πεσιμο σε απολυτη ευθεια,καψουροσκονη στην κουρουπα και μετα την κανεις λολο και περιμενεις να νιωσει την απολυτη νιρβανα.
ειναι και θεμα καουκας,να πρεσαρεις γραμμη μινιμινοσυνης μεσα στα κυτταρα του εγκεφαλου της.το χεις.
καλη τυχη ξερω γω.θα κανω και αγιαστουρα με τον νικολα να σου διωξουμε το κακο ομματιο.
μην ακουσεις συμβουλες τις καθε βαζελουκιας μπερνι και τα υπολοιπα ζηροσκυλα,εχεις το ζωντανο περγαμοντο αναμεσα στα ποδια σου και πρεπει να πλασαρεις το προιον σου,δεν εισαι δα και κανενα κουτσαβακη/μακης κουτσαβακης.
Last edited by Reject; 01-07-2009 at 03:18.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
de ta les asxhma
apla egw tha tou ekana pio vathuteri analush esu ta gamas ola
kateutheian sto pshto
san to punk
oute sola kai arxidies
oioi yeye kai shena is a punk rocker
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
τελικα μπερνι,δεν εισαι ωραιος.
εισαι ΠΟΛΥ ωραιος.
και αν στην ζωη αλλαξαν ολα,μινμιν σκισ'την πηδιολα.
100/100 ο μινμιν θα σκασει με γυναικα φιμωτρο και νταμπλ και 100/110 θα ψοφισω...δεν αντεχω αλλη απογοητευσης αλλα το δηλωνω δημοσιας θα αυτοΧτονισω με παρα πολυ δυναμις
περιμενε να γινει πρωτα το μπραφ.
να φυγεις απο τον σαπιομουρη αυτον κοσμο με αναμνησεις θυματων που κατοικοεδρευουν στην οδο παπαναστασιου.ή αλλιως λαλακης ο εισαγωμενος.
αλεξ αμα σε πω τι εκανα γιαυτινα...και ουτε καν ειχαμε σΚεσις
ειμαι τερμα σαπιος ειμαι ΠΑΟΞ
ποθτανα ολα
iola 11
ποθτανα ολα
iola 11
ελα ρε,νταξει.και εγω εσπασα ρεκορ σημερα,5 μερες αγκαλιτσες.
αλλα αυριο τελειωνουν ολα-θα μπουμε στο μπουντρουμι.
υπερενταση,πως να κοιμηθω.
ανεβασω συλλογη με αγαπησιαρικα πανκ για να στηριξω μιχ με ολη μου την ασπρομαυρη καφριλα.
ρε μπερνι δεν κανω χαζα (σορυ) δικα σου...εγω ζεματοκοπιεμε
τεσπα...θελω να παντρεφτω
ποθτανα ολα
iola 11