Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: BEACH'n'ROLL - 27/6 - Paralia Glyfadas

Senior Member mage's Avatar

thanx gia ta comments, kai h kritikh einai ths paroushs, kai nai eimai o tragoudiarhs.....

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Βασικά ψήθηκα να σου επιτεθώ γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πήγες Σουηδίες για λ(L)ιν(N)ιρντ σκιν(N)ιρντ και τοπ ζι ζι , και δεν είμαι και πολύ ευγενικός για να χαρώ με τον συνάνθρωπο .. πιο πολύ της ζήλιας είμαι

Τώρα τα παλικάρια που βγήκαν πρώτα... αν και δεν παλεύω το στυλ που είναι έχω 2 παρατηρήσεις , και οι 2 πάνε στον τραγουδιάρη τους, διάλεξε πολύ "δύσκολα" τραγούδια και νομίζω ότι ενώ έχει τα φωνητικά προσόντα στις ψηλές δεν έχει δουλέψει αρκετά , και ενίοτε η φαλτσαδούρα έκανε μπαμ. (2 σε ένα ήταν οι παρατηρήσεις).
    Για σας τώρα (και πάντα προσωπική άποψη). Μου έκανε εντύπωση κατ αρχήν η καλή άρθρωση δεν ξέρω δεν θέλω να μάθω πως , αλλά το έχεις. Μουσικά ήσασταν πολύ καλοί. Παρατήρηση για το setlist σας. Όταν -εγώ- βλέπω μια μπάντα με διασκευές βαριέμαι σχετικά εύκολα, περιμένω μια μικρή διαφοροποίηση στα κομμάτια ή να παίζονται πιο σύντομα. Μου μένουν τα 2-3 πρώτα λεπτά και μετά περιμένω να ακούσω το επόμενο....

Θέλω οπωσδήποτε να κατανοήσεις ότι, ότι λέω είναι καλοπροαίρετο , πέρασα καλά και θα χαρώ να ξανά ρθω σε λαιβ σας
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member mage's Avatar

thanx gia thn parousia kai gia tis parathrhseis.....

cheeerz

Tags for this Thread