Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 355

Thread: Άσυλο, ξύλο, αλητείες

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by animae View Post
    Αραγε ποιά τακτική των ίδιων αυτών χώρων έχει καταφέρει να δώσει τροφή στα μιντια ώστε να τον παρουσιάζουν στα μέτρα τους?
    Μη μπερδεύεσαι χαζούλη, είναι ήδη στα μέτρα τους!

Φέρε μου τον μαικλ μου.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    γιατί οκ, το ξύλο ΔΕΝ είναι λύση, οι φασίστες μάλλον αυξάνονται, τα είπε κι ο αμνήζιακ.
    το ότι αυξάνονται οι φασίστες δεν έχει καμία σχέση με πόσο ξύλο πέφτει, πίστεψε με εάν θέλεις βέβαια, ότι χωρίς ξύλο και χωρίς καμία αντίδραση θα ήταν πολύ περισσότεροι. Οι φασίστες και γενικότερα ο απολυταρχισμός είναι ένα φαινόμενο που διογκώνεται σε καιρούς κρίσεων, άνοιξε λίγο την βικιπέντια σε παρακαλώ και δες πως και που και σε τι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες εμφανίστηκε ο φασισμός και τι ανάγκες κάλυψε και ποιες συνθήκες του επέτρεψαν να εμφανιστεί. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα τότε ο κόσμος ψάχνει για εύκολες και ακραίες λύσεις και για μαύρο άσπρο, πιθανόν από όλες τις πλευρές. Θα δείτε λοιπόν φοβάμαι και στο μέλλον ότι θα έχουμε πολλούς κοντά μας, και ότι με το να τους αφήνεις ήσυχους να αναπτυχθούν το μόνο που κάνεις είναι να μη βοηθάς. Σου έδωσα ένα παράδειγμα με τον Μουσολίνι πιο πριν, διάβασε λίγο και για το NSDAP και τα ξαναλέμε εάν θες.

Για το κίνδυνο των συμμοριών των μεταναστών θα σου απαντήσει κάποιος άλλος φαντάζομαι.
    Δεν είπε κανείς να τους αφήσεις ήσυχους να αναπτυχθούν, τόση ώρα λέμε για το πώς να αποτρέψεις την αναπαραγωγή των ιδεών τους. Επειδή δε την παλεύω να ανοίξω τη βικιπέντια, πώς περιγράφει την εξέλιξη του φασισμού; Συνεχώς αυξανόμενος; Περιορισμένος σε καλές περιόδους; Γενικά γράφει κάπου για ξύλο σαν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης ιστορικά; Υπήρξε κάποια περίοδος που αγνοώ που ο φασισμός περιορίστηκε μέσω της αναρχικής βίας; Και μη πεις πάλι για χίτλερ και τέτοια, πλιζ.
    Δε θα κάτσω να κάνω έκθεση για σένα αμνέζιακ, σόρυ. Σίγουρα ο μόνος τρόπος να εξαφανιστούν είναι να υπάρχει μία ουτοπία ισότητας, δημοκρατίας, παιδείας, σεβασμού, παγκόσμιου πολιτισμού, και τα λοιπά, αυτά που θέλουμε "όλοι" δηλαδή, και δε ξέρουμε αν θα το έχουμε ποτέ και σε πόσα εκατομμύρια χρόνια. Ναι πρέπει να δουλέψουμε για αυτό όλοι. Λουλουδάκια και Τζέφερσον Έερπλέιν.

Μέχρι τότε όμως κεφάλια σπάζονται, μαχαίρια μπήγονται και σπίτια καίγονται. Το θέμα είναι τι θα γίνει με αυτά. Σήμερα. Αύριο. Μεθαύριο. Ο δρόμος που λέει ο Έμπερορ. Αυτό δε μπορείτε να απαντήσετε ακόμα δυστυχώς, και ούτε εγώ πέρα από τις λύσεις που έχουμε προαναφέρει.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Παιδιά αν δε σας πειράζει ασχοληθείτε και λίγο μαζί μου. Αισθάνομαι κοινωνικά αποκλεισμένος. Πιστεύετε όντως ότι τα φασιστικά κρούσματα έχουν περιοριστεί; Και ότι αυτό έχει γίνει λόγω της χρήσης βίας από τους αναρχικούς;

ονσ-έμπερορ σε σένα αναφέρομαι ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙ.
    Oυάνς παρακαλώ. Και ναι, πιστεύω ότι αν η κοινωνία δεν δείχνει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα τότε αυτά περιορίζονται. Όχι μάλλον όπως το εννοείς εσύ, δλδ ότι πλέον έχουμε λίγοτερα κρούσματα από παλιά αλλά δεδομένης της δράσης (της όποιας δράσης) αυτών που δεν δείχνουν ανοχή στα φαινόμενα αυτά και αντιδρούν (έστω και βίαια) πιστεύω ότι όντως τα περιορίζουν. Δηλαδή, νομίζω ότι αν δεν γινόταν και αυτό το λίγο -και κατακριτέο από πολλούς όπως φαίνεται- ε τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη έξω στο δρόμο. Μπορεί να κάνω και λάθος.
    Last edited by Once_Emperor; 29-06-2009 at 04:29.
    We revel in our time.

Δεν ξέρω, εγώ αυτό που θυμήθηκα τώρα είναι ότι υπάρχει ένα φασιστοβιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια το οποίο έχει καεί πολλάκις, άρα δεν έχει φανεί "ανοχή στα φαινόμενα αυτά". Ο ιδιοκτήτης του σήμερα είναι βουλευτής. Όχι ότι έχει άμεση σχέση, αλλά ξέρωγω, δε θα έπρεπε η βία να έχει κάνει κάτι σε αυτή την περίπτωση; Αν δεν του το καίγανε δηλαδή θα ήταν πρόεδρος της δημοκρατίας;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αραγε ποιά τακτική των ίδιων αυτών χώρων έχει καταφέρει να δώσει τροφή στα μιντια ώστε να τον παρουσιάζουν στα μέτρα τους?
    Μη μπερδεύεσαι χαζούλη, είναι ήδη στα μέτρα τους!

Φέρε μου τον μαικλ μου.
    Πάρε 2 μπας και γράψεις περισσότερο

Και επειδή είμαι χαζούλης, μπορείς να μου πείς και ποιός συνεχίζει να αναπαράγει αυτά τα μέτρα? Ξέρεις, αλλος ένας μαικλ.
    Kill the wise one!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Oυάνς παρακαλώ. Και ναι, πιστεύω ότι αν η κοινωνία δεν δείχνει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα τότε αυτά περιορίζονται. Όχι μάλλον όπως το εννοείς εσύ, δλδ ότι πλέον έχουμε λίγοτερα κρούσματα από παλιά αλλά δεδομένης της δράσης (της όποιας δράσης) αυτών που δεν δείχνουν ανοχή στα φαινόμενα αυτά πιστεύω ότι όντως περιορίζονται. Δηλαδή, νομίζω ότι αν δεν γινόταν και αυτό το λίγο -και κατακριτέο από πολλούς όπως φαίνεται- ε τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη έξω στο δρόμο. Μπορεί να κάνω και λάθος.
    Χμ συγγνώμη αλλά αν η κοινωνία δε δείχνει κάπου ανοχή, αυτό είναι στους αναρχικούς νομίζω.

Ακόμα και αν τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο το "εμείς σκοτωνόμαστε για το καλό τους και οι πούστηδες δε το αναγνωρίζουν", αυτό που μένει είναι το "δεν το αναγνωρίζουν", ε αυτό είναι λιγάκι πρόβλημα όταν δηλώνεις αγωνιστής θαρρώ, εκτός κι αν σου αρκεί ο ρόλος του Σιωπηλού Τιμωρού ή κάτι τέτοιο.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ναι ήταν μαλακία και πλήρως αντιαισθητικό και αντιδεολογικό και αχρείαστο που κάηκε ένα βιβλιοπωλείο, κλαπ κλαπ Ντράγκονλορντ. Θυμήσου τώρα και κάθε μαλακία που έχει κάνει αναρχικός για να αποφύγεις αυτό που ρώτησα στο τελευταίο ποστ.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Ναι ήταν μαλακία και πλήρως αντιαισθητικό και αντιδεολογικό και αχρείαστο που κάηκε ένα βιβλιοπωλείο, κλαπ κλαπ Ντράγκονλορντ. Θυμήσου τώρα και κάθε μαλακία που έχει κάνει αναρχικός για να αποφύγεις αυτό που ρώτησα στο τελευταίο ποστ.
    Ασχετό με το αν κουμπωνονται έτσι οι φασίστες ή όχι, τελικά έχεις το σύνολο ενός πληθυσμού απέναντί σου για αυτές τις πρακτικές? Κοινώς καταφέρνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θες/θελουμε?

και επιτέλους βγάλτε τον μαικλ απο πάνω, είναι σουρεαλιστικό να κάνουμε τέτοια συζήτηση με τον μαικλ από πανω
    Kill the wise one!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΦΕΚΤ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. Άλλο το να βαράς το κεφάλι ενός αρχίδα που έχει βαρέσει και τραμπουκίσει και κάνει άλλα χείριστα επανελλειμμένα και άλλο να καις ένα βιβλιοπωλείο. Βία σε ορισμένες στιγμές, όταν πραγματικά χρειάζεται, αυτό έλεγα από την αρχή και σε αυτό καταλήγω. Γαμώ τους κύκλους μου γαμώ.

Φθόγγε να απαντήσω εγώ;

Προσωπικά είπα ότι δεν υπάρχει άμεση λύση, εδώ δεν υπάρχει άμεση λύση στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, στην καταπολέμηση του φασισμού θα υπήρχε;

Αυτό που είπα και πριν είναι ότι εμένα, δεδομένου ότι κάποιοι άνθρωποι δε γίνεται να αλλάξουν όταν είναι 15 χρόνια στο δρόμο και αλληλοσκοτώνονται, εμένα που λες, πιο σημαντικό μου φαίνεται το πώς θα καταλάβει ο κόσμος ότι φασισμός τζιζ κακό ώστε να μη γίνουν κι άλλοι φασίστες. Ε και αυτό δε γίνεται με το ξύλο κατά τη γνώμη μου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΦΕΚΤ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. Άλλο το να βαράς το κεφάλι ενός αρχίδα που έχει βαρέσει και τραμπουκίσει και κάνει άλλα χείριστα επανελλειμμένα και άλλο να καις ένα βιβλιοπωλείο. Βία σε ορισμένες στιγμές, όταν πραγματικά χρειάζεται, αυτό έλεγα από την αρχή και σε αυτό καταλήγω. Γαμώ τους κύκλους μου γαμώ.

Ναι όμως μόνος σου κάνεις κύκλους. Δεν εξέτασα αν κάποια απο τις 2 πράξεις είναι πιο σωστές ή όχι, αλλά το αποτέλεσμα αυτής.
    Πριν κάνεις έναν ακόμα κύκλο, μπορείς να απαντήσεις λοιπόν?
    Τι σκατά αντίκρυσμα έχει αυτό στον κόσμο? Όχι στους φασίστες, όχι στους αναρχικούς, όχι στους αριστερούς. Στην κυραΤασία.Η κυρα τασια λοιπόν (που δυστυχώς ξεκινάει από τα 25 και φτάνει μέχρι τα 90) πως θα δεί το κάψιμο του βιβλιοπωλείου? Πως θα δεί το πέσιμο στους μπάτσοι-γουρουνια-δολοφονοι? Ε?
    Kill the wise one!

πιο σημαντικό μου φαίνεται το πώς θα καταλάβει ο κόσμος ότι φασισμός τζιζ κακό ώστε να μη γίνουν κι άλλοι φασίστες.
    Ε όχι ρε, εσείς με αναγκάζετε να κάνω κύκλους, γαμώτι μου (!) και αυτό γιατί εδώ αμνέζιακ δεν απαντάς στο ότι ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ετς τα οποία επιζητάνε άμεση πρόληψη ή/και απάντηση. Διότι όχι ρε φίλε, προφανώς δεν είμαι αναρχικός, αλλά δε θα εμπιστευτώ όπως ο Midnight τις αρχές για αυτό το πράγμα, ή μάλλον πολύ απλά θα τους δούμε να σκαπουλάρουν για ακόμη μία φορά. Και αν την σκαπουλάρουν κάθε φορά, χρειάζεται κάποιος να δώσει μία απάντηση για να σταματήσει τον κίνδυνο. Period. Δε προλαβαίνουμε ρε μαλάκες να μάθει ο κόσμος ότι ο φασισμός τζιζ κακό, πως να το κάνουμε δε-γίνεται.

Άνιμε ναι τέτοιες πράξεις όταν έχουν μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στην κοινή γνώμη τις θεωρώ κακές και στρατηγικά λάθος που έλεγε και ο Ντάιθορ όπως ακριβώς έκανα και με αυτή στο πρώωωωτο πόστ, αν θυμάστε καλά. Σε κάποιες άλλες που το αντίκτυπο είναι ελάχιστο ή μπορεί και η γιαγιά και ο παππούς να σου πούνε μπράβο παιδιά, καλά του κάνατε του καθάρματος, είχε τρομοκρατήσει όλη τη γειτονιά, πιστεύω ότι αξίζει. Αυτά.

έντιτ: ά, και κάτι άλλο, αφού κόπτεστε τόσο παιδιά στο να μάθουμε στον κόσμο ότι ο φασισμός είναι κακός, ελάτε όταν οργανωθεί μία αντιφασιστική πορεία, εσύ άνιμε, αμνέζιακ, ντράγκονλορντ, άτομσμασερ, και θα ρθω και γω να τα πούμε εκεί. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι μετά μπορεί να μας την πέσουνε από την αντιπορεία και να χουμε ΞΥΛΟ.
    Last edited by phthoggon; 29-06-2009 at 05:04.

ΟΚ θα κάνω και γω κύκλους για να μη νιώθεις παραπονεμένος. Ούτε ΦΟΥΝΤΑ να είχαμε.

Η ΠΡΑΞΗ δείχνει ότι η απάντηση των αναρχικών δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, οκ βαράνε αυτούς που βαράνε μετανάστες, ε και; Της πουτάνας γίνεται από "σκούπες", η αστυνομία είναι περισσότερη, οι φασίστες είναι περισσότεροι, έχει βοηθήσει αυτό το πράγμα σε κάτι πέρα από την προσωπική ικανοποίηση κάποιων ότι "καλά να πάθει ο πούστης, του άξιζε";

Εμένα σαν πολίτη του καναπέ και αποστασιοποιημένου από τις μάχες του δρόμου με έχει βοηθήσει σε κάτι η "συμπαράσταση" των αναρχικών; Έχει βοηθήσει μήπως τους μετανάστες; Είναι περισσότερο ασφαλείς;

Τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ της κοινωνίας είναι όλα προς την αντίθετη κατεύθυνση, "εγώ" σαν μετανάστης ή σαν αριστερός ή σαν αναρχικός που πλέον ταυτίζομαι από την κοινωνία με κάποιο κοινό κακοποιό πρέπει να αισθανθώ κάποια ικανοποίηση με την εξέλιξη των πραγμάτων;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Και επειδή είμαι χαζούλης, μπορείς να μου πείς και ποιός συνεχίζει να αναπαράγει αυτά τα μέτρα? Ξέρεις, αλλος ένας μαικλ.
    Στην πραγματικότητα η βία αυτή καθ' αυτή δεν είναι λύση για μια "κοινωνική παθογένεια", καλά-καλά δεν είναι καθαρό μέσο προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι μια πολύ πρόχειρη και αυθόρμητη αντίδραση που μπορεί να προκύπτει και απο συνειδητοποιημένους ανθρώπους -όπως για παράδειγμα όσοι την υπερασπίζονται σε αυτή την πολύ ωραία κουβέντα που έχετε- αλλά βέβαια και απο ασυνείδητους, μπάχαλους κλπ. Αυτό συμβαίνει γιατί μια γρήγορη βιαίη αντίδραση λειτουργεί στην επιφάνεια των πραγμάτων, δεν αναλύει το πώς και το γιατί, ποιά είναι τα αίτια της παθογένειας και πως θα αποκρούσει τον πυρήνα που την δημιουργεί. Καλή ώρα το να σπάσεις τα μούτρα ενός μαχαιροβγάλτη τραμπούκου παρακρατικού ή ενός μπάτσου δεν απαντάει στο πως γεννούνται φασίστες απο μια κοινωνία ή γιατί αυτή η "κοινωνία" χρειάζεται τους μπάτσους, της κάμερες και τους φασίστες της.

Αν η οποιαδήποτε βία μπορούσε απο μόνη της να επιφέρει βαθιά αποτελέσματα τότε όλοι όσοι έχουν αρπάξει τις γκλομπιές και τα χημικά τους, έχουν φάει μαχαιριές, έχουν τραμπουκιστεί, έχουν συλληφθεί, έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής σε οποιαδήποτε απο τις μορφές της, θα έπρεπε να κάνουν τουμπεκί τώρα. Όμως δε κάνουν, απο τα κοριτσάκια που ξανακατεβαίνουν στις πορείες μέχρι τα πιο ματσό αναρχοφρικιά, όλοι είναι ξανά εκεί για να υπερασπιστούν το ιδεολογικό τους κάστρο. Γιατί ο λόγος που έγιναν αριστεροί ή αναρχικοί δεν θα αλλάξει αν τις φάνε λίγο παραπάνω, αυτό απλά θα τους εξαγριώσει λίγο ακόμα. Έτσι κι αν ένας μαχαιροβγάλτης νιώθει ότι έχει απέναντι του μερικά παλούκια μπορεί να σταματήσει να βγάζει μαχαίρι αλλά άλλοι δέκα θα γεννηθούν σε μια επόμενη φάση. Και αυτό θα συμβεί γιατί η κολυμπήθρα μέσα απο την οποία βαφτίστηκε ο φασίστας, το σύστημα, είναι ακόμα εκεί. Με τις αντιθέσεις του που παράγουν την πόλωση, με την προπαγάνδα του που παράγει το λούμπεν και το ρατσισμό, με τους μηχανισμούς του που επιστρατεύουν τους μπάτσους μαζί με το παρακράτος για να χτυπάνε στέκια, κινήματα, μετανάστες και αγωνιστές.

Άρα πράγματι, η γρήγορη βία είναι αδιέξοδο όταν πρέπει να απαντήσεις άμεσα σε κάτι. Όπως η καταστολή, οι συλλήψεις ή μια επίθεση τραμπούκων δολοφόνων. Το παιχνίδι όμως αρχίζει εκεί και συνεχίζεται στα πιο βαθιά, που είναι η συνεχής διαπάλη για την αλλάγή των συνειδήσεων και η ίδια η πάλη ενάντια στο σύστημα και στην ιδεολογική του θωράκιση συνολικά. Μια πολύ μικρή ιστορική ματιά να ρίξει κάποιος θα δεί ότι σε κάθε περίοδο κρίσης η πόλωση και οι συγκρούσεις έρχονται στα καπάκια. Αυτά συνέβησαν με πολύ μεγαλύτερη αγριότητα σε εποχές πολύ πιο "αθώες" και απλές στον τρόπο που λειτουργούσαν τα πράγματα, τώρα συμβαίνουν και πάλι (ναι, περνάμε κρίση!) και όσο οξύνεται ο πόλεμος, όσο πέφτει το οικοδόμημα που έχουμε μπροστά μας, τόσο πιο πολύ παλεύουν για να το διαδεχθούν η βαρβαρότητα απο τη μία (όπως το '39) και κάτι λίγο πιο όμορφο απο την άλλη. Η κουβέντα δε τελειώνει στο πως θα συντρίψεις απλά την βαρβαρότητα και αν θα το κάνεις με παλούκια ή με διάλογο, αρχίζει στο πως θα χτίσεις αυτό το όμορφο που θα αντικαταστήσει τα πάντα όλα και χρέος των "καλών" είναι αρχικά να ταχθούν με το μέρος του, συνολικά, σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Approved.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.