Εγώ πάντως μια φορά είπα κρίμα που δεν θα κλείσει η τριλογία των Nordland όταν πέθανε ο Quorthon. Γιατί αυτό ήταν απώλεια στο πράγμα που λέγεται μουσική τέχνη, όσο χάλια και να έβγαινε, γιατί ήξερα από τότε που άκουγα το 1o πως θα ακολουθήσουν άλλα 2 γιατί έτσι το οραματιζόταν ο μακαρίτης. Και είμαι σίγουρος δεν ήμουν ο μόνος που το είπε αυτό. Θα με πείτε κάφρο βέβαια, αλλά για μένα ο Quorthon(κι ο κάθε Quorthon) πρώτα με νοιάζουν σαν μουσικοί και μετά ως άνθρωποι. Άλλωστε δεν πίναμε μπύρες μαζί, τα albums του όμως τα άκουγα και γούσταρα αρκετά από αυτά.
Αλλά εντάξει, εδώ μιλάτε για ποπ κουλτούρες ξέρωγώ(σικ) και συνεισφορές ως τέχνη, άρα τι να πω. Ειλικρινά όλοι εσείς που κλάψατε όταν το μάθατε φαντάζομαι ακούτε πολύ ποπ γενικά και σας έλειψε ο μέγας τούτος μουσικός(γιατί πλέον σας μείναν οι τζάστινς και οι άλλοι). Να νιώθω και καλύτερα δηλαδή όταν λέω πλέον μαλακίες εδώ, και να πιάνω κι άλλα πέρα από τις μπαφοστονεροντουμιές πχ. Εκτός αν από όλη την ποπ ακούγατε τον Τζάκσον αποκλειστικά για τον ΧΨΖ λόγο, οπότε θα ήθελα πραγματικά να μου εξηγείσετε γιατί μπορεί να σου αρέσει ένας "καλλιτέχνης" που παίζει ένα είδος που σε αηδιάζει γενικά και δεν μπορείς να το ακούσεις.
ΥΓ: Τέλος να αναφέρω ότι εδώ μέσα πέρα δεν κάνει να λέμε κακά πράγματα στα ριπ θρεντς. Πρέπει όλα να είναι διθυραμβικά ποστς επικού μεγαλείου![]()