όταν λέω αυτό, εννοώ ότι στα παπαρια μου με την ΜΑΚΑΤΖΑΚΑ υστερία που επιασε τους παντες ξαφνικα, στα παπαρια μου που το ακούω όπου κι αν παω 2 μέρες τώρα, στα παπαρια μου που δεν τον ήξερα, μια χαρα μου φταναν αυτα που εβγαλε,
τα ακούω και γουσταρω. Το τι θα πω εγω και ο καθένας δεν θα αλλάξει την ιστορία του. Σταματα ρε φίξξερ να μιλάς για αντιδραστικά ποστς. Εγραψα ενα "στα αρχίδια μου" (εχω να ποσταρω κατι μέρες -δεν εχω χρόνο-) γιατί ετσι είναι. Έχουμε ενα σωρό προβλήματα και καθόμαστε και κλαίμε γιατι πεθανε ο μάικολ και ο καθε μάικολ. Εχουμε 3,132,654 θρεντς με RIP στον τάδε.Νεκροταφείο γίναμε. Ε ελαχιστους είδα να λένε ότι εγω στεναχωριέμαι γιατί περίμενα καποιο αλμπουμ του και τωρα δε θα βει ποτε ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ. Όλοι καθονται και μυξογράφουν σα να πέθαναν και τα παλιά του άλμπουμ επειδή πεθανε αυτός. Αμάν πια. Και ναι το ποστ είναι αντιδραστικό, όχι προς τον μάικλ, αλλα προς όλους εσας που αμα πεθανει κανενας που όντως γνωρίζετε, δε θα βρείτε πιο θλιμμένες εκφρασεις και εικονίδια για να εκφρασετε τη θλίψη σας μιας και τα χετε χρησιμοποιήσει όλα στον Μαικολ.