Page 13 of 34 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 499

Thread: MICHAEL JACKSON RIP

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ρε συ Ρειβεν, και 10000000 φορες να γραψεις οτι δεν τον θεωρεις τοσο σπουδαιο, πραγματικα δε θα αντιδρουσα. Ομως εσυ εγραψες οτι ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ, το οιποιο δε συμβιβαζεται με το οτι εκανες ποστ και πολυ απλα δειχνει οτι δεν ειναι σταρχιδια σου, καποιο λογο θα ειχες να κανεις αυτο το ποστ, κανενας δεν κανει οτι του κατεβει χωρις λογο. Αν ηταν μεταλλας και τον ειχες γραμμενο, οντως δε θα γραφες τιποτα... τωρα γιατι να πεις? Δεν ειναι κομπλεξικο αυτο εστω και ελαχιστα? Οταν πεθανε ο Σιντ Μπαρετ γιατι δεν εγραψες στα αρχιδια σου στο αντιστοιχο τοπικ? Συγκινηθηκες? Η μηπως επειδη αυτο εχει 10000 ριπλαις ενω του Σιντ Μπαρετ ειχε καμια 30αρια επρεπε να δηλωσεις κι εσυ το παρον σε αυτο ενω το αλλο οντως σταρχιδια σου? Ελα τωρα κανε μου τη χαρη.

το "στα'ρχιδια μου" σημαίνει ότι τον είχα γραμμένο όσο ζούσε, τον έχω γραμμένο και τώρα και μου κάνει εντύπωση που ασχολούνται όλοι τόσο και έχουν να πουν μόνο εκθειαστικά σχόλια για κάποιον τουλάχιστο "αμφιλεγόμενο" άνθρωπο και καλλιτέχνη.

για το σιντ μπάρετ δεν έγραψα "στα'ρχιδια μου", γιατί δεν τον έχω γραμμένο. ευχαριστημένος?
    Rock or Nothing

Senior Member Nothingface's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Quote Originally Posted by Nothingface View Post
    ε, ήτανε λιγάκι χαρισματικός στη σκηνή μωρέ..είχε και κατάλληλη φωνή για την μουσική αυτή +τα όποια κολπάκια(ανεβοκατεβάσματα) έκανε...έτυχε να τραγουδήσει και κάποια λίγα τραγούδια που έμειναν στην ιστορία...
    Βέβαια αυτά κλάουντ είναι θέμα performer μόνο. Ούτε που ανέφερε ο Nothingface κάτι για το γράφω μουσική, στίχους, χορογραφίες, κάνω βιντεοκλίπ κλπ.

Και κακά τα ψέματα, στο θέμα performer/εκτελεστής, ο Ρουβάς για την Ελλάδα είναι ότι είναι ο Jackson παγκοσμίως.

Περιμένω λοιπόν, σαν τον φθόγγον, τα δάκρυα, το αίμα και τον ιδρώτα όταν ψοφήσει κι άλλος.

δεν ξέρω, ο χορός είναι τέχνη? το περφόρμινγκ τέτοιου μεγέθους?
    χρειάζεται να είσαι χαρισματικός για να αγγίξεις τόσο κόσμο?
    αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

το παλικάρι πάντως που δε βρίσκει διαφορά μεταξύ των δυο, είτε δεν εστιάζει καλά είτε δεν θέλει να εστιάσει. από τη στιγμή που μιλάμε για έναν καλλιτέχνη ο οποίος έχει ακουστεί -συνειδητά- σε κάθε σπίτι το οποίο είναι εξοπλισμένο με ράδιο, πικάπ, στέρεο κ.λπ. μιλάμε ταυτόχρονα και για τέχνη η οποία είναι επόμενο ότι δεν θα εμβαθύνει σε τεράστιο βαθμό. αυτό δεν την κάνει αυτομάτως φτηνή. στην περίπτωση του ρουβά ναι, στην περίπτωση του τζάξον όχι. είναι ένας άνθρωπος που έχει δημιουργήσει σχολή τόσο σε τραγούδι όσο και σε χορό, μπορεί να μην είναι του γούστου σου, αλλά το ξεκάθαρο κονσεπτ και το όραμα πίσω από τη μουσική είναι εκεί. νομίζω, πως τουλάχιστον αυτό, μπορείς να του το δώσεις. επίσης, η φωνή του δεν ήταν απλώς επαρκής όπως αναφέρθηκε, είναι η απόλυτη ποπ φωνή, οι μελωδίες που έχει τραγουδήσει είναι ευφυέστατες, δεν υπήρχε άλλος πριν από αυτόν που να έκανε κάτι αντίστοιχο και όσοι προσπάθησαν μετέπειτα δεν είχαν να λένε ότι τα κατάφεραν ιδιαιτέρως καλά. επίσης, και δεν το αναφέρω σε σύγκριση με τον ρουβά μιας και θα ήταν αστείο, πάμπολλα από τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει έχουν άριστες ενορχηστρώσεις και μερικές από τις πιο ξεσηκωτικές μπασσογραμμές που έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον. αλλά ακόμα και στους στίχους, παρότι δεν μπορούμε να πούμε για μεγάλο στιχουργό ή κάτι παρόμοιο, ο τύπος τόλμησε να εκτεθεί. δεν βλέπεις πολλούς ποπ σταρς να το κάνουν αυτό (πόσο μάλλον στο επίπεδο του τζάξον). τέλος πάντων, καθένας βλέπει αυτό που θέλει και τον συμφέρει να δει στο κάθε θέμα, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να μην μηδενίζουμε κάποια πράγματα που είναι εξόφθαλμο πως απέχουν από το μηδέν.

Senior Member atom_smasher's Avatar

εχει δικιο. ο ρουβας εχει προσφερει τοσα στην Ελλαδα. Μην τον συγκρινεται με εναν ξενο.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member Nothingface's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Σόρυ ρε ντραμσικ αλλά δε μπορώ να βρω οποιοδήποτε περιεχόμενο η αξία στη μουσική και τα χορευτικά και τους στίχους του μάικλ το οποίο να είναι αξιομνημόνευτο πέρα από ότι όλα είναι καλοφτιαγμένα πράγμα που τον διαχωρίζει από τους ρουβάδες όλου του κόσμου.

......
    αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
    ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?

lcsgp FIXXXER's Avatar

@ Ρειβεν αν εσενα σου φαινεται φυσιολογικο να ποσταρεις για καποιον που εχεις γραμμενο και να μην ποσταρεις για καποιον που δεν τον εχεις γραμμενο, εγω τι να πω παραπανω? Ναι, ευχαριστημενος μαλλον.

bi-curious The Good Son's Avatar

on topic: όταν έμαθα για τις τελευταίες συναυλίες και την ποσότητά τους, έχοντας δει τις εμφανίσεις του πριν κάποια χρόνια πραγματικά δεν πίστεψα οτι είναι πιθανό να τις φέρει εις περας. Δεν περίμενα κάτι μήνες μετά να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Απλά αναλογιστείτε πόσο γρήγορα έγιναν sold out και με τί τιμές. Και σκεφτείτε επίσης τί είδους άτομα (φανατικοί και υπερπλούσιοι) καναν sold out εισητήρια με τέτοιες τιμές. Κατα πόσο αυτοί θα επιστρψουν το "εισητήριο της τελευταίας συναυλίας του Michael που δεν έγινε ποτε;".
    Δυστυχώς ο άνθρωπος είχε αρχίσει να χάνεται καιρό τώρα όπως σωστά είπαν κάποιοι. Το δυστυχές για μένα είναι οτι τελείωσε με αυτόν τον τρόπο, γιατί τέτοια είδωλα δεν πεθαίνουν ποτέ. Rip για τυπικούς λόγους λοιπόν, ο jackson δεν πέθανε ποτέ.

ο ορισμός της τέχνης είναι προσωπικός για τον καθένα γιατί όπως και να το κάνουμε μπορώ τώρα να χέσω conceptually να το αποθανατίσω να βάλω μία τεμπέλα και να μη μπορεί να πει κανένας τίποτα. Φυσικά και αποτελεί τέχνη αυτό που έκανε ο τζάκσον, αλλά δεν αποτελεί για μένα μεγάλη τέχνη η σημαντική. Στερείται βάθους και νοήματος και πολυπλοκότητας πράγμα τα οποία ζητάω εγώ προσωπικά από τα πράγματα που με ενδιαφέρουν και τα θεωρώ τέχνη. Αν η μουσική του μάικλ τζάκσον σας ικανοποιεί εσάς βέβαια έχετε το δικαίωμα να τα θεωρείτε όπως θέλετε. Προφανώς διαφωνούμε στον ορισμό.

νάθινγκφέσις παλικάρι μου τι πρόβλημα έχεις με το "βρω"?
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Εντάξει παιδιά, δεν είναι Τέχνη ο Μάικολ, δε τρέχει τίποτα, η Τέχνη παραμένει χωρίς απώλειες, αφήστε τον πια να σαπίσει με την ησυχία του τον άνθρωπο.

Υπάρχουν κι άλλα εμπορικά σκατά με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    @ Ρειβεν αν εσενα σου φαινεται φυσιολογικο να ποσταρεις για καποιον που εχεις γραμμενο και να μην ποσταρεις για καποιον που δεν τον εχεις γραμμενο, εγω τι να πω παραπανω? Ναι, ευχαριστημενος μαλλον.
    τι θες να πω για τον syd barret? τεράστιοι οι pink floyd? το ξέρουν και οι πέτρες.

για το μιχαλάκη όμως δε συμφωνώ ότι είναι τεράστιος ρε παιδί μου. ένιωσα την ανάγκη να ακουστεί και η άλλη άποψη, πώς να το κάνουμε. όλο RIP και τριαλαρο?
    Rock or Nothing

Senior Member jkstigma's Avatar

αν η τεχνη ηταν ποδοσφαιρο τοτε θα την καταλαβαιναν ολοι

ευτυχως δεν ειναι

o κα8ενας ... ι

δεν θα κατσω να κρινω τι λεει ο καθενας

απο ματαιότητα γεματος ο κόσμος εξαλου

το σιγουρο ειναι πως ολοι θα γινουμε τροφη για τα σκουλικια αργα ή γρηγορα

καλα να περνατε κ μη ξεχναμε....

ολοι θα χαιρετησουμε τον κοσμο.....

αλλους θα τους θυμονται για την βλακεια τους(αν τους θυμονται)

και καποιους θα τους θυμουνται για την προσφορα τους στο όλο.

Κατα τ'αλλα περιτη μαλλον η αποψη μας οταν μιλαμε για,,,,,Αθάνατους

http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0

http://www.youtube.com/watch?v=vdV6Z...eature=related

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    αντιμιούζικ, σκασμός με τις παπαριές σου ε, μη ξεχνιόμαστε.
    I feel repeatedly attacked.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

A rock, an island Drumsick's Avatar

Στηρίζουμε nooba clot.

Φθόγγε εντυπωσιάζομαι τόσο πολύ και αρνητικά με αυτά που γράφεις, που δε θα μπώ καν στη διαδικασία διαλόγου.

Δλδ πραγματικά έλεος, κράχτε οτι και όσο θέλετε, αλλά ο άνθρωπος ήταν μέγιστος μουσικός. Κι οχι αποκελιστικά στον τομέα του (ποπ) που λέτε όλοι. ΓΕΝΙΚΑ. Δεν είναι δυνατόν να εκμηδενίζετε τον άνθρωπο που έγραψε και ερμήνευσε τα Beat it, Billy Jean, Dirty Diana, Earth Song και δε συμμαζέυεται.

phthoggon, εντάξει, δεν σου είπε κανείς να μην έχεις τα δικά σου κριτήρια για το τι θα θεωρήσεις τέχνη, αλλά, εν προκειμένω, νομίζω πως έτρεξες να εξισώσεις πράγματα ανόμοια, ποιοτικά και καλλιτεχνικά, περισσότερο γιατί σε εκνευρίζει η ελαφρά τη καρδία αποθέωση παρά γιατί όντως θεωρείς πως ο τζάξον είναι στο ίδιο κατώτατο επίπεδο με τον ρουβά. αυτήν την εντύπωση μου έδωσε το πρώτο σου πόστ τουλάχιστον και νομίζω πως και τα οι δυο συμπεριφορές είναι το ίδιο "κολάσιμες".

Ο Τζάκσον βαρούσε ακριβώς τον ίδιο ρόλο μέσα σε μία βιομηχανία με το ρόλο που βαράει ο Ρουβάς. Όπως το έχω κατανοήσει εγώ είναι και οι δύο ένα πράγμα το οποίο δε θα το έλεγα προσωπικά μουσική, περισσότερο ένα σόου φτιαγμένο και ραμμένο για εκατομμύρια πωλήσεις, και το οποίο πέρα από όποια ποιότητα μπορεί να διαθέτει (δε λέω ότι κάτι εξ' ορισμού είναι σκατά επειδή είναι φτιαγμένο για αυτούς τους σκοπούς) εμένα δε με αγγίζει, τι να γίνει ρε παιδιά. Ναι είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον από το Ρουβά ο Μάικλ. Κατα τ' άλλα ε συγνώμη που έχουμε και απαιτήσεις δηλαδή. Απο δω και πέρα θα βλέπω εμτιβι.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"