Page 11 of 34 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 499

Thread: MICHAEL JACKSON RIP

Senior Member jkstigma's Avatar

krima
    αλλα ο M Jackson
    θα μεινει στην αιωνιοτητα

κριμα για τον υπολοιπο κοσμο
    ο κοσμος των τεχνων ειναι φτοχωτερος πλεον

δεν θα πω τιποτα για το μεγαλειο του

συγκινηση μονο

ΜΙCHAEL JACKSON
    Ενας μεγαλος καλιτεχνης....

εδωσε πλουτο στην τέχνη και θα σε θυμομαστε για παντα

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post

Μπράβο, έχετε μεγάλα, τιτανοτεράστια αρχίδια.
    τα @@ είναι όντως ροζ

κατά τα άλλα, παίρνω το σπαθί μου, φοράω το τσίγκινο (ή γούνινο) βρακί μου και πάω να σφάξω οπαδούς του μαϊκλ.
    Rock or Nothing

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Το θεμα μου δεν ειναι ο μακο τζακο φιλτατε κανσερ αλλα εισαι οπως παντα πολυ ηλιθιος για να το καταλαβεις. Αλλου εστιαζεται το προβλημα. Εχεις ομως δικιο οτι γινομαι γελοιος γιατι αν περιμενα ποτε διαφορετικες αντιδρασεις απο το "κι αλλοι αγαπησανε αλλα δεν κανανε ετσι" σε τετοιο θρεντ στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται, ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες οντως! LOL?!
    auto to ifos "skaste giati penthoume" poly mou ti dinei, de 8a apotrepseis kanenan apo to na pei o,ti 8elei na pei. anti8eta w8eis kati tipous san emena na pane sto allo akro apo kei pou vriskesai. elpizo na min einai poly diskolo.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post

Μπράβο, έχετε μεγάλα, τιτανοτεράστια αρχίδια.
    τα @@ είναι όντως ροζ

κατά τα άλλα, παίρνω το σπαθί μου, φοράω το τσίγκινο (ή γούνινο) βρακί μου και πάω να σφάξω οπαδούς του μαϊκλ.
    Κανένα πρόβλημα από μένα, απλώς λέω ανοίξτε θρεντ και πείτε τα, αυτό εδώ με τέτοια ποστς το πηδάτε.

νομίζω ο κανσερ καλά τα λέει. μην κατηγορείτε το ruthless μετά όταν προσβάλλεται για τη μουσική που γουστάρει.

στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται
    επίσης, μετά τη σφαγή λέω να ΓΑΜΗΣΩ
    Rock or Nothing

Phoenix ifinoi's Avatar

ολα τα ριπλαιζ του μπερνι +1

RIP κινγκ οφ ποπ (
    Omnia Mutantur, Nihil Interit

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by cancer View Post
    Το θεμα μου δεν ειναι ο μακο τζακο φιλτατε κανσερ αλλα εισαι οπως παντα πολυ ηλιθιος για να το καταλαβεις. Αλλου εστιαζεται το προβλημα. Εχεις ομως δικιο οτι γινομαι γελοιος γιατι αν περιμενα ποτε διαφορετικες αντιδρασεις απο το "κι αλλοι αγαπησανε αλλα δεν κανανε ετσι" σε τετοιο θρεντ στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται, ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες οντως! LOL?!
    auto to ifos "skaste giati penthoume" poly mou ti dinei, de 8a apotrepseis kanenan apo to na pei o,ti 8elei na pei. anti8eta w8eis kati tipous san emena na pane sto allo akro apo kei pou vriskesai. elpizo na min einai poly diskolo.
    Λες εμενα γελοιο, αλλα εσυ που το γραφεις και στα ισα οτι εισαι αντιδραστικος περιμενεις να μην χαρακτηριστεις γραφικος? Αυτο λεω κι εγω τοση ωρα, οτι σταρχιδια μας τα αρχιδια του Ρειβεν, και στην τελικη σταρχιδια μας και ο θανατος του μακοτζακο, καλυτερα που πεθανε βασικα ετσι που ηταν, αλλα αυτος ο κομπλεξισμος του στυλ "πωωω λιωσαν ολοι, παω να γραψω την αντιθετη αποψη" ειναι ακομα πιο γελοιος κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειμαι σε κανενα ακρο να σαι σιγουρος, γενικα θεωρω τη χρηση της φρασης ΡΙΠ ανουσια και νομιζω δεν την εχω γραψει ποτε. Κριμα ξερω γω, οκ, δεν πεθανε και κανα φιλαρακι μου.

μάθαμε ότι το να έχεις αντίθετη άποψη είναι κομπλεξισμός... μάλιστα

ΟΟΟΟΟΛΟΙ το ΛΕΝΕ! θα'ναι σωστό!
    Rock or Nothing

Senior Member 00i00's Avatar

ρε μαλακες διακοσα ριπλαις και ολα μια παπαρια και μιση

τον παραχωσαν τον καημενο κι εσεις εκει

πειτε ενα γαμημενο Θεος Σχωρεστον και κανα σχολιο για τον ρολο του στην μουσικη βιομηχανια θετικο η αρνητικο και τελειωσε το μουχαμπετι

και ριξτε και κανα δακρυ για τον Sky Saxon ρε δε μπορει να μην εχετε ακουσει εστω μια φορα Seeds...δε διαλεξε ο καημενος να πεθανει την ιδια μερα με τον Τζαξον

lcsgp FIXXXER's Avatar

@ ρειβεν
    Αυτο καταλαβες εσυ? Βγαλε τους μανογουορ απο το σιντι, μειωνουν και το δικο σου IQ περα απο το δικο τους που δεν παει πιο κατω.

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by cancer View Post
    Λες εμενα γελοιο, αλλα εσυ που το γραφεις και στα ισα οτι εισαι αντιδραστικος περιμενεις να μην χαρακτηριστεις γραφικος? Αυτο λεω κι εγω τοση ωρα, οτι σταρχιδια μας τα αρχιδια του Ρειβεν, και στην τελικη σταρχιδια μας και ο θανατος του μακοτζακο, καλυτερα που πεθανε βασικα ετσι που ηταν, αλλα αυτος ο κομπλεξισμος του στυλ "πωωω λιωσαν ολοι, παω να γραψω την αντιθετη αποψη" ειναι ακομα πιο γελοιος κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειμαι σε κανενα ακρο να σαι σιγουρος, γενικα θεωρω τη χρηση της φρασης ΡΙΠ ανουσια και νομιζω δεν την εχω γραψει ποτε. Κριμα ξερω γω, οκ, δεν πεθανε και κανα φιλαρακι μου.

re papara sta obituaries stis ksenes efimerides grafoun mono kala logia kai sto kalo 8a mas leipseis? giati na graftoun mono post me kala logia edw, den katalaba. pisteua oti ipervallate ligo alla den ekana post mexri pou post fixxxer kai pige to prama aptin ipervoli sto geloio ruthlessiko, opws epesimane kai o raven. antidraw sti geloiotita, sori.
    pao na kapsw to slipcase tou dangerous kai na lew goodnight sweet prince me mauri koukoula KKK, ban the pariah.

αυτό λες ρε φίλε Fixxxxxxer.
    δεν προσπάθησα να την πω σε κανένα ούτε να κάνω συζήτηση. εσύ "προσβλήθηκες". απλά δεν τον θεωρώ τόσο σπουδαίο. κακό είναι? δε με νοιάζει αν όλοι οι υπόλοιποι τον προσκυνάνε.

ΓΑΜΑΩ το τόπικ
    Rock or Nothing

παιδιά εγώ αν επιτρέπεται να ρωτήσω, αυτό το "μεγάλος καλλιτέχνης" που έχετε γράψει καμιά πενηνταριά φορές μέχρι τώρα στο θρεντ ειλικρινά το πιστεύετε? Που είναι δηλαδή όλη αυτή η μεγάλη τέχνη και κρυβόταν τόσο καιρό? Πείτε μου δηλαδή να ακούσω και γω, αλλιώς περιμένω αντίστοιχο θρεντ και όταν ψοφήσει και ο Ρουβάς, ας πούμε.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Phoenix ifinoi's Avatar
    Omnia Mutantur, Nihil Interit

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε συ Ρειβεν, και 10000000 φορες να γραψεις οτι δεν τον θεωρεις τοσο σπουδαιο, πραγματικα δε θα αντιδρουσα. Ομως εσυ εγραψες οτι ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ, το οιποιο δε συμβιβαζεται με το οτι εκανες ποστ και πολυ απλα δειχνει οτι δεν ειναι σταρχιδια σου, καποιο λογο θα ειχες να κανεις αυτο το ποστ, κανενας δεν κανει οτι του κατεβει χωρις λογο. Αν ηταν μεταλλας και τον ειχες γραμμενο, οντως δε θα γραφες τιποτα... τωρα γιατι να πεις? Δεν ειναι κομπλεξικο αυτο εστω και ελαχιστα? Οταν πεθανε ο Σιντ Μπαρετ γιατι δεν εγραψες στα αρχιδια σου στο αντιστοιχο τοπικ? Συγκινηθηκες? Η μηπως επειδη αυτο εχει 10000 ριπλαις ενω του Σιντ Μπαρετ ειχε καμια 30αρια επρεπε να δηλωσεις κι εσυ το παρον σε αυτο ενω το αλλο οντως σταρχιδια σου? Ελα τωρα κανε μου τη χαρη.

Κανσερ, ρε μπας κι εχεις πιει παλι, 3 ποστς για να σου εξηγησω οτι το προβλημα δεν ειναι να ειπωθει κακος λογος για τον μακοτζακο, κι εσυ ακομα δεν εχεις καταλαβει χριστο ρε αγορι μου, στο λεω κι εγω αν θες να το ακουσεις για να επιβεβαιωθεις, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ο μακοτζακο που κατεστρεψε τον εαυτο του και που ειχε 1000 ψυχολογικα προβληματα ρε ανθρωπε, κι αν οντως βιασε καποιο παιδακι, τοτε να σαπισει και στην κολαση ξερω γω. Αυτο τι σχεση εχει με τα γελοια γραφικα ποστς που χαρακτηριζονται απο ελλειψη χιουμορ?