Page 10 of 34 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 499

Thread: MICHAEL JACKSON RIP

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Xtikio έχεις συνδέσει εγκέφαλο με αφαλό, κι εμένα συμπαθής καλλιτέχνης είναι ο mj, και το μόνο ποστ μου στο θρεντ πριν αυτήν εδώ την παράνοια ήταν /β/κού περιεχομένου. Το θέμα μου είναι ότι σκάνε ξέρω γω μερικοί και γράφουν "στ' αρχίδια μας" και κλαψουρίζετε οι ΜΑΤΣΟ ΚΑΦΡΟΥΛΗΔΕΣ λες και σας έθιξαν.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ειναι λιγο κακογουστο να πεθαινει ενας ανθρωπος και να βγαινει να λεει ο αλλος μαλακιες, δεν ειναι το θεμα "μου πειραξαν τον μακο τζακο", εγω προσωπικα θα μπορουσα να υπερασπιστω και ατομα που δεν συμπαθουσα καν αν καθεται ο αλλος και γραφει τετοιες μαλακιες.
    Welcome to electricrequiem.com!

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε φάει τρελή κακοποίηση μικρός απ τον πατέρα του σε φάση π.χ. να τον κρατάει ανάποδα απ το πόδι και να τον βαράει. Τον πίεζε αφόρητα στις πρόβες μαζί με τα αδέρφια του και άμα δε το κάνανε καλά τους έδερνε κιόλας. Από κει και πέρα είχε και προβλήματα υγείας, λιποθυμούσε, δεν έτρωγε, τελικά του βρήκαν ότι έχει δερματική ασθένεια που τον κάνει να ασπρίζει (και όχι ότι έκανε πλαστικές γι αυτό όπως λένε).
    Δηλαδή ο πατέρας του τον έκανε μαύρο στο ξύλο, και ο τύπος μετά άσπρισε, από ασθένεια ή από πλαστικές(δε με νοιάζει).

Μου φαίνεται σα να μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz MoRmEnGiL's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε φάει τρελή κακοποίηση μικρός απ τον πατέρα του σε φάση π.χ. να τον κρατάει ανάποδα απ το πόδι και να τον βαράει. Τον πίεζε αφόρητα στις πρόβες μαζί με τα αδέρφια του και άμα δε το κάνανε καλά τους έδερνε κιόλας. Από κει και πέρα είχε και προβλήματα υγείας, λιποθυμούσε, δεν έτρωγε, τελικά του βρήκαν ότι έχει δερματική ασθένεια που τον κάνει να ασπρίζει (και όχι ότι έκανε πλαστικές γι αυτό όπως λένε).
    Δηλαδή ο πατέρας του τον έκανε μαύρο στο ξύλο, και ο τύπος μετά άσπρισε, από ασθένεια ή από πλαστικές(δε με νοιάζει).

Μου φαίνεται σα να μπήκαν τα πράγματα στην θέση τους
    μήτσο μη γίνεσε χαζός.

My morning sun is the drug that brings me near
    To the childhood I lost, replaced by fear

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Xtikio έχεις συνδέσει εγκέφαλο με αφαλό, κι εμένα συμπαθής καλλιτέχνης είναι ο mj, και το μόνο ποστ μου στο θρεντ πριν αυτήν εδώ την παράνοια ήταν /β/κού περιεχομένου. Το θέμα μου είναι ότι σκάνε ξέρω γω μερικοί και γράφουν "στ' αρχίδια μας" και κλαψουρίζετε οι ΜΑΤΣΟ ΚΑΦΡΟΥΛΗΔΕΣ λες και σας έθιξαν.

Ειναι λιγο κακογουστο να πεθαινει ενας ανθρωπος και να βγαινει να λεει ο αλλος μαλακιες, δεν ειναι το θεμα "μου πειραξαν τον μακο τζακο", εγω προσωπικα θα μπορουσα να υπερασπιστω και ατομα που δεν συμπαθουσα καν αν καθεται ο αλλος και γραφει τετοιες μαλακιες.
    Welcome to electricrequiem.com!
    Η ουσια ειναι οτι αν πεθανει ο ΝτιΜαιο, που σταρχιδια μου τον εχω και τωρα που ζει εκτος απο τις στιγμες που μας χαριζει γελιο, εγω δε μπω να γραψω πουθενα οτι σταρχιδια μου, γιατι οντως σταρχιδια μου. Μονο κομπλεξισμο μπορει να βγαλει ενα ποστ που λεει ποσο σταρχιδια του εχει καποιος κατι, φανερωνει ακριβως το αντιθετο. Λολ, δεν προσβαλλομαι για μαλακιες που λενε για μενα, θα προσβληθω για τον μακο τζακο? Ελεος.

R+L=J funishment's Avatar

Δε θα βάλει κανείς it's never lupus πιξ;

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Ρειβεν Λορντ και Ντιστορσιον, προφανως για να πατατε post reply δεν ειναι σταρχιδια σας, αλλιως ειτε δε θα διαβαζατε καν το θρεντ ειτε δε θα ποσταρατε..
    στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μας είναι, απλά βαριόμαστε κ γράφουμε ό,τι να'ναι. προσωπικά, ποτέ δεν τον θεώρησα αξιόλογο άτομο. γνώμη μου. τη λέω. τόσο απλά. δεν προσπαθώ να αλλάξω κανενός που τον θεωρεί μέγα. πιο πολύ "στεναχωρήθηκα" με Chuck Schuldiner, Quorthon, ακόμη και το "φρικιό" της περιοχής που το χτύπησε τρένο όταν πήγε να παρουσιαστεί στο στρατό, παρόλο που δεν το ήξερα προσωπικά.
    Rock or Nothing

Ban warning στα δυο ποστ από πάνω για παραβίαση του κανόνα περί χιούμορ σε RIP threads.

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Πολύ πιθανό να έχει δίκιο περί λάθος κονέκτιον που έχω κάνει. Απλά πως να στο πω. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. άμα κάποιον δεν τον νοιάζει ας μη γράψει. γέλα όσο θες με τη μαλακία που με δέρνει, αλλα εμένα με πειράζει όταν ο ρούθλες και λοιποί αδιάφοροι, γράφουν χλευαστικά σχόλια. σαφέστατα η άποψη μου δεν είναι λογική κτλ. αλλα μια φορα στο γαμημένο ηαρ, λίγο κατανόηση.

ξέρω. στο ανέκδοτα έπρεπε να γράψω την τελευταία πρόταση.

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Ρειβεν Λορντ και Ντιστορσιον, προφανως για να πατατε post reply δεν ειναι σταρχιδια σας, αλλιως ειτε δε θα διαβαζατε καν το θρεντ ειτε δε θα ποσταρατε..
    στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μας είναι, απλά βαριόμαστε κ γράφουμε ό,τι να'ναι. προσωπικά, ποτέ δεν τον θεώρησα αξιόλογο άτομο. γνώμη μου. τη λέω. τόσο απλά. δεν προσπαθώ να αλλάξω κανενός που τον θεωρεί μέγα. πιο πολύ "στεναχωρήθηκα" με Chuck Schuldiner, Quorthon, ακόμη και το "φρικιό" της περιοχής που το χτύπησε τρένο όταν πήγε να παρουσιαστεί στο στρατό, παρόλο που δεν το ήξερα προσωπικά.
    κι εγώ όταν πέθανε η γιαγιά μου, ό,τι να ναι
    ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

lcsgp FIXXXER's Avatar

Το γαμησατε και ψοφησε, προφανως κανεις δεν τα εβαψε μαυρα, μια σκεψη του στυλ "παει ο κακομοιρης" και μεχρι εκει ειναι, το θεμα ειναι γιατι να ποσταρεις "σταρχιδια μου" αν οντως ειναι?

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

γιατί είναι η γνώμη μου και δεν τον θεωρώ κακομοίρη που αξίζει να τον λυπόμαστε
    Rock or Nothing

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

fikser den iperaspizesai kanenos ti mnimi mauta pou kaneis, mono ginesai geloios. ki alloi agapisame alla den kaname etsi. arketa.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Το θεμα μου δεν ειναι ο μακο τζακο φιλτατε κανσερ αλλα εισαι οπως παντα πολυ ηλιθιος για να το καταλαβεις. Αλλου εστιαζεται το προβλημα. Εχεις ομως δικιο οτι γινομαι γελοιος γιατι αν περιμενα ποτε διαφορετικες αντιδρασεις απο το "κι αλλοι αγαπησανε αλλα δεν κανανε ετσι" σε τετοιο θρεντ στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται, ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες οντως! LOL?!

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Ρε παιδιά είναι πολύ απλό. Το thread λέγεται "michael jackson rip", και όχι "michael jackson: καλός ή μαλάκας;". Αποτελεί ένα φόρο τιμής σε αυτόν από κάποιους που τον γούσταραν σαν καλλιτέχνη. Τώρα αν μπαίνει ο καθένας σε ένα τέτοιο θρεντ και γράφει "στον πούτσο μου, παιδέρας ήταν", ε μπράβο, είναι σα να πηγαίνετε σε κηδεία και να πετάτε αυγά στο φέρετρο.

Μπράβο, έχετε μεγάλα, τιτανοτεράστια αρχίδια.

ps: Παραθέτω σχετικό στίχο από Σπυριδούλα: "τα κανες κάτω απ'την προτομή και ακόμα περνιέσαι λεβέντης"
    Last edited by Comte de Saint-Germain; 26-06-2009 at 18:35.

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    είναι σα να πηγαίνετε σε κηδεία και να πετάτε αυγά στο φέρετρο.
    φγφδηβςτ διαρροή χαζομάρας στο φόρουμ.