Επίσημη τοποθέτηση του Necro για το θέμα του Μίκαελ.
http://www.youtube.com/watch?v=bgDW_mpDgjQ
Επίσημη τοποθέτηση του Necro για το θέμα του Μίκαελ.
http://www.youtube.com/watch?v=bgDW_mpDgjQ
εύχομαι να βρεθεί κάποιος να ευχηθεί "καλό ψόφο" όταν ψοφήσετε κ εσείς (ξέρετε ποιοι είστε).
αντίο στον τεράστιο καλλιτέχνη MJ. ο άνθρωπος MJ δε με αφορά.
τιμή και δόξα στο λόγκο.
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
ρε μαλάκες άμα θίγεστε για τον mj καλλιτέχνη και δε σας νοιάζει ο άνθρωπος, τότε ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ, έχει να ασχοληθεί με την τέχνη 9 χρόνια.
Το 1993 στην Dangerous Tour δεν ειχε ακουστει απλα για live εδω περα, ειχε ανακοινωθει κανονικοτατα και ειχαν κυκλοφορησει και εισιτηρια, απο τα οποια ειχαν προμηθευτει κατι μεγαλυτεροι φιλοι μου, εγω ημουν 12 και δεν επαιζε ουτε για πλακα. Ακυρωθηκε ομως, διαβαζω τωρα οτι ακυρωθηκαν πολλες συναυλιες στο τελος της περιοδειας γιατι ο Τζακσον ειχε προβληματα εθισμου σε παυσιπονα και μπηκε και σε νοσοκομειο, αλλα δε νομιζω οτι ηταν απο αυτες, της Αθηνας πρεπει να ηταν μετα το Τελ Αβιβ και να ακυρωθηκε για αλλο λογο. Τουρκια επαιξε παντως κανονικα.
Ρειβεν Λορντ και Ντιστορσιον, προφανως για να πατατε post reply δεν ειναι σταρχιδια σας, αλλιως ειτε δε θα διαβαζατε καν το θρεντ ειτε δε θα ποσταρατε..
Poli brutalaria sto er re pedaki mou.Bravo pedia etsi true, mi mas poun kai florous.
MJ ειναι μονο ενας, και αυτος δεν ηταν ο Μαικλ Τζακσον.
Κατα τ αλλα θα βαλουμε ενα μεντλευ προς τιμην του καποια στιγμη στην ημερα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Aπό που να ξεκινήσεις γι αυτόν το ξεχωριστό καλλιτέχνη... πραγματικό φαινόμενο, έκανε πράγματα αξεπέραστα, κανείς ποτέ δεν πρόκειται να τον φτάσει στο αντικείμενο του. Έφερε την μουσική σε ένα νέο επίπεδο όσον αφορά τα χορευτικά και τα βίντεοκλιπς, πούλησε τους περισσότερους δίσκους, είχε το περισσότερο κοινό στις συναυλίες, και έδωσε άπειρα λεφτά σε φιλανθρωπίες.
Τώρα για τη ζωή του τι να πεις, πολλά προβλήματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε φάει τρελή κακοποίηση μικρός απ τον πατέρα του σε φάση π.χ. να τον κρατάει ανάποδα απ το πόδι και να τον βαράει. Τον πίεζε αφόρητα στις πρόβες μαζί με τα αδέρφια του και άμα δε το κάνανε καλά τους έδερνε κιόλας. Από κει και πέρα είχε και προβλήματα υγείας, λιποθυμούσε, δεν έτρωγε, τελικά του βρήκαν ότι έχει δερματική ασθένεια που τον κάνει να ασπρίζει (και όχι ότι έκανε πλαστικές γι αυτό όπως λένε). Είχε φάει την συκοφαντία της αρκούδας, κυκλοφορούσαν τα άπειρα ψέματα για τη ζωή του, από παιδεραστής μέχρι τρελός ψυχοπαθής. Όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι αν η ζωή του με τα τόσα εκατομμύρια ήταν καλή. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον σκατά ήταν.
Τέλος πάντων, ο μεγαλύτερος ποπ καλλιτέχνης όλων των εποχών πέρασε στο πάνθεον των θρύλων, θεός σχωρέστον, rip
Είστε τελείως ηλίθιοι, πεθαίνει ο mj -> αυτό δεν έχει καμμία επίδραση σε ο,τιδήποτε μελλοντικό εφόσον έχει πάψει ουσιαστικά να ασχολείται.
Επομένως, όσοι στενοχωριούνται για λόγους συναισθηματικού δεσίματος, καλά κάνουν, όσοι στ' αρχίδια τους, επίσης καλά κάνουν. Τώρα, έρχονται οι πρώτοι και λένε στους υπόλοιπους "ΣΕΒΑΣΜΟ ρε, ο μεγάλος καλλιτέχνης", οι άλλοι απαντάνε "σιγά την παιδέρα" και λένε οι άλλοι "ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ, ΑΚΟΥ ΜΠΙΛΙ ΤΖΙΝ". Ε άντε γαμηθείτε, πέθανε ο mj και θα κάνουμε το ER κοσμοπόλιταν επειδή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε και αγαπούληδες.
@ Sympo
@ Phantomκαι για να μην απλά σε μουτζώνω, το 2001 ο τζάξον έβγαλε απίστευτο Cdακι που για κάποιους λόγους δεν πήγε πολύ μπροστά. Προφανώς η καριέρα του άγγιξε το ναδίρ μετά από αυτό, όμως δεν μπορεί να λες τέτοια παπαριλίκια, περί μέλλοντος και λοιπές ΑΡΧΙΔΙΕΣ που πέταξες. Εγώ σαν αφελής μαλάκας που είμαι περίμενα νέο δίσκο μετά το τουρ και επίσης ήθελα να έχω την ευκαιρία να τον απολαύσω λάιβ κάποια στιγμή. Δεν αναφέρω καν το κοντριμπιούσιον το μουσικό, γιατί δεν θα καταλάβεις ούτως η άλλως.
Last edited by Xtikio; 26-06-2009 at 17:54.
Τι συμπο ρε μλκ, κι αλλο ακκαουντ εχει αυτος? Αποκλειεται. Και με ελληνικα και οχι γκρικλις? Τι πινεις ρε χτικιο? Φαντομ ναι ρε παιδι μου οκ, αλλα το συναισθηματικο δεσιμο ειναι με τη μουσικη του, κανενας δε μπορει να εχει συναισθηματικο δεσιμο με εναν ανθρωπο που δεν εχει πλησιασει ουτε στα 100 χιλιομετρα, ολα απο τη μουσικη προκυπτουν. Ειναι λιγο κακογουστο να πεθαινει ενας ανθρωπος και να βγαινει να λεει ο αλλος μαλακιες, δεν ειναι το θεμα "μου πειραξαν τον μακο τζακο", εγω προσωπικα θα μπορουσα να υπερασπιστω και ατομα που δεν συμπαθουσα καν αν καθεται ο αλλος και γραφει τετοιες μαλακιες.
Ντάξ μη το κουράσουμε, και όλο το ER να βάλει κατά του MJ είναι πραγματικά irrelevant.
I mean, this is MJ we're talking about ε.
Προβολή moonwalker σε σινεμά ΤΩΡΑ.
ΕΔΙΤ: είχε λύκο ε, δεν περίμενε κανείς ότι θα ζήσει μια μακριά και ευχάριστη ζωή.
inb4 wolf jokes: http://en.wikipedia.org/wiki/Systemi..._erythematosus
Last edited by MoRmEnGiL; 26-06-2009 at 18:04.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear