@ reject: Κλασσικός τρόπος άμυνας όταν κάποιος στερείται επιχειρημάτων για να στηρίξει τη θέση του: επίθεση στην αντίθετη μεριά.
@ fixxxer: Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις την τελευταία παράγραφο στην οποία συνοψίζω την άποψη μου πάνω στο θέμα.
@ reject: Κλασσικός τρόπος άμυνας όταν κάποιος στερείται επιχειρημάτων για να στηρίξει τη θέση του: επίθεση στην αντίθετη μεριά.
@ fixxxer: Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις την τελευταία παράγραφο στην οποία συνοψίζω την άποψη μου πάνω στο θέμα.
Last edited by Drumsick; 25-06-2009 at 14:17.
γαμώ τα κουτάκια που βάζετε τα πράγματα.
όλα είναι διαφορετικά, όλα είναι ξεχωριστά. ποιός άντρας που σπέρνει απογόνους και ποια ευαίσθητη γυναίκα και παπαριές?
τα βιώματα τα καθορίζουν όλα αυτά, όχι το φύλλο.
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
Τελικά μάλλον δεν παρέλειψε μόνο ο φιξξξερ την τελευταία παράγραφο..
φιξξξα,
η αληθεια ειναι πως ενα καλο κρεβατι μια γυναικα ΜΠΟΡΕΙ να το δει ρομαντικα,εστω και σε μικρο ποσοστο.
ενας αντρας δυσκολα να το δει ετσι,θα αποτελει για αυτον ενα πολυ καλο πηδημα.
ειναι ενα κλικ πιο συναισθηματικες πανω σε αυτο το ζητημα,ειναι αληθεια.
μια γυναικα δυσκολα θα παει με καποιον ο οποιος ειναι τρισμεγιστος μαλακας,αλλα ωραιος.εκτος αν την ελκυουν οι κοπανοι.
ενας αντρας θα παει πολυ ανετα με μια ηλιθια η οποια θα ειναι οχι ωραια,απλα θα βλεπεται...αν μιλησουμε για περιπτωσεις θεογκομενας τοτε ας ειναι και μπετοστοκος,
αντρας=ερεθιζεται με αυτο που βλεπει.
γυναικα=ερεθιζεται με αυτο που τις βγαζει ο απεναντι της συνολικα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ωπ, κιάλλα κουτάκια.
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
δεν ξέρω τι λένε τα στερεότυπα σου.
αυτό που έχω δει όμως στον εαυτό μου και έχω αναγνωρίσει και σε αρκετά άτομα στον περίγυρο μου είναι πως αυτά τα πράγματα εκτός την από κατασκευής διαφορά που παίζει στο κάθε ιντιβίντζουαλ(άτσα!), μεταβάλλονται ανάλογα και με τις ανάγκες που φέρνει η κάθε εποχή.
δηλαδή έχει υπάρξει περίοδος που είχα τρομερά την ανάγκη να με αγαπήσει κάποια γυναίκα και έχει υπάρξει και περίοδος που το μόνο που ζήταγα ήταν σεξ.
τι με κάνει αυτό και σε ποιό στερεότυπο με βάζει?
αλλάζουν αυτά είναι η γνώμη μου.
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
Παιδιά ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό σαν του Φίξξξερ αλλά δε τα κατάφερα γιατί κάθε 1,5 λεπτό σκεφτόμουν το σεξ. Για να καταλάβετε, εκεί που έγραφα "καλά τα λέτε, η ανθρώπινη φύση δε μπαίνει σε καλούπια, υπάρχουν και τα συναισθήματα, ο έρωτας, η αγάπη, η επικοινωνία" έσκαγε η φλασιά και σκεφτόμουν "θα σας γαμήσω όλες παλιοπουτάνες".
Δε γράφω άλλο, 3 μαλακίες τράβηξα μέχρι να πατήσω το submit.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ναι αλλα ναθινφεης παντα υπαρχει μια νορμα πανω στην οποια κινεισαι στην ερωτικη σου ζωη.
καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος,αλλα ετσι αντιμετωπιζει και τις σχεσεις του.πολυ σπανια θα βρεθει εξαιρεση στον κανονα της ερωτικης του ζωης,και τοτε θα μιλαμε για ερωτα.
η φαση που περιγραφεις ως "αναγκη να με αγαπησει μια γυναικα" ειναι απλα αναγκη επιβεβαιωσης της εν γενει παρουσιας σου(εμφανιση,χαρακτηρας,συμπεριφορα) απο εναν αλλο ανθρωπο.
αν ελεγες "αναγκη να αγαπησω μια γυναικα" τοτε θα μιλουσαμε διαφορετικα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.