church sign generator.
EDIT: Κορυφαίο advertisment στο facebook
![]()
church sign generator.
EDIT: Κορυφαίο advertisment στο facebook
![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Γιατί ρε παιδιά; Το να μην προβαίνεις σε αίσχη είναι κλειστομυαλιά; Ο άνθρωπος είναι πολιτισμένος σε αντίθεση με τα ζώα επειδή έχει θεμελιώσει τη ζωή του σε ηθικούς κανόνες. Αν κάπιοιος δρα τελειώς ανεξέλεγκτα σε σχέση με αυτούς προκαλεί πρόβλημα σε αυτούς που τον περιτριγυρίζουν και κατ'επέκταση στην κοινωνία. Το να ξεπερνάς όλα τα όρια και να ονομάζεις κλειστόμυαλους τους εγκρατείς για να δικαιολογείς τον εαυτό σου δεν είναι πρόοδος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά.
λεει οτι μια τυπισσα φιληθηκε με μια τυπισσα και θα παει στην κολαση ρε φιλος. φφς
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Εγώ έχω μάθει και το έχω επιβεβαιώσει από βιώματα ότι ο σωστός δρόμος δίνεται από την σωστή εξήγηση της Αγίας Γραφής. Μπορεί πολλοί σήμερα να την εκμεταλλεύονται προς όφελός τους, αλλά μέσα σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν αποστάγματα τεράστιας σοφίας. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Θεός αποκύρηξε την ομοφυλοφυλία. Ο σκοπός του ανθρώπου όπως και όλων των πλασμάτων είναι να διαιωνίζουν το είδος τους, και πράξεις σαν αυτές παραβαίνουν τους κανόνες. Και η κόλαση θα έρθει, μεταφορικά βέβαια, όχι με καζάνια και φωτιές.
Πείτε μου πως τρολλάρει.. Αλλίως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το ανθρωπινο είδος..
μη γελάς καθόλου.
ό,τι είπα.
inb4 τρολ-χελ μπρέηκς λους.