Page 284 of 350 FirstFirst ... 184234274282283284285286294334 ... LastLast
Results 4,246 to 4,260 of 5239

Thread: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Η ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ή ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ;ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΑΜΕΣΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ
    ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΚΤΙΡΙΟ ΘΩΝ, ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ 1-3 ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 ΣΤΙΣ 13:30

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

αχαχαχ ψήνομαι να είμαι εκεί τότε για να δω έναν τύπο να τα χώνει στη Διοίκηση και ταυτόχρονα να κοιτάζει γύρω γύρω μπας και έρθει κανας άλλος.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member Daffy's Avatar

epitrepste me na panigiriso osan liverpoolianos

ante k ton loukas.sfaxteite

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Αυτα ειναι ρε παναθα!! ειναι παιχταρασ.Ο Λετο δεν μου πολυαρεσει αλλα θα δωσει ποιοτητα αριστερα.(πρωτιμουσα τον ).Να δουμε και τι επιθετικο θα μασ φερει ετσι πιστευω ανεβαζει επιπεδο η παναθα.
    ΥΓ. Κυριε αντωνιου τον Νιλμαρ που δεν κανατε κινηση να τον παρετε τον θελει η Μιλαν!!ελεοσ πια!αχρηστε

Προσπαθώ να μετρήσω πόσες αντιφάσεις μπορεί να έχει ένα ποστ 50 λέξεων και πραγματικά είναι απίστευτο.

έντιτ :

ο αντωνιου πηγε να τον κλεισει? καταλαβα με τι θα γυρισει! ρε κωστα ασε και κανεναν για του χρονου ολους φετος θα τους φερεις στη τρισενδοξη παναθα?

Δεν γινεται να τον κρατησουν και στο Λονδινο και να μην ξαναπατησει στην Αθηνα; Εν αναγκη ας διαπραγματευτεί με τους Αγγλους και την επιστροφή των μαρμαρων. Χα, χα, χα, χααααααααα

Απλά βαριέμαι και σαπίζω στο gazzetta.gr, μην ασχολείστε.
    Last edited by Amnesiac.; 23-06-2009 at 22:55.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

314222 Mitsmann's Avatar

μπες και γραψε οτι στο ΑΘΛΕΤΙΚΣ του ΕΡ εχουμε αγνους παναθηναικους που ανησυχουν κι αυτοι, και να ρθουν εδω να συζητησουν με ΑΛΗΘΕΙΕΣ και το μαχαιρι στο κοκκαλο.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member Daffy's Avatar

ena efxaristo dgialeima

Μιλόντας στον Τύπο της Αγγλίας ο Νίκος Νταμπίζας αναφέρθηκε στον υποβιβασμό της Νιούκαστλ αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή από άλλο πόστο στους “ανθρακωρύχους”. «Οι καλύτερες αναμνήσεις μου είναι από την περίοδο που ήμουν στην Νιουκάστλ. Πέρασα έξι καταπληκτικά χρόνια. Η καρδιά μου ανήκει στην ομάδα. Κάθε χρόνο επισκέπτομαι την πόλη και νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. Παίρνω μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς. Τώρα είμαι στην Λάρισα, είμαι 36 ετών, αρχηγός και ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Μένει ένας χρόνος στο συμβόλαιο μου και θα ήθελα να αγωνιστώ όσο μπορώ. Σίγουρα στο μέλλον θα ασχοληθώ είτε με την προπονητική είτε ως διευθυντής ποδοσφαίρου σε μία ομάδα. Πιθανόν στην Νιουκάστλ» επεσήμανε ο Νίκος Νταμπίζας.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

1) ο ολυμπιακος δεν δινει 1 εκ ευρω παραπανω να παρει την ποκαχοντας
    2)ο παναθηναικος δεν δινει 700 χιλιαρικα παραπανω για να παρει τον μελμπεργκ
    3)ο παναθηναικος δινει 3.5 εκ ευρω να παρει την ποκαχοντας
    4)ο ολυμπιακος δινει 3 εκ ευρω για να παρει τον μπομπο,η μπεσικτας δεν δεχεται και τα λεφτα μενουν.
    wtf γιατι δεν δινει απο αυτα 3 πο μενουν 1 μυριο στη λιβερπουλ αν παρει την ποκαχοντας?
    αφου να τα κρατησει για αλλον επιθετικο δεν παιζει

Kenny Dalglish mrmaiden's Avatar

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    epitrepste me na panigiriso osan liverpoolianos

ante k ton loukas.sfaxteite

Brotherhood Without Banners

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

πάρτε επιτέλους τον καριόλη το Λέτο να ηρεμήσουμε, χρειάζεστε έναν καλό FML

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    . . .
    έντιτ : Γουστάρουμε Ματ (μη πάει στο πόλιτιξ αυτό ε) εννοείται. Και μόνο το ότι είναι Άγγλος αρκεί.

προφέρεται Σέλστρομ ρε, όπως αντίστοιχα προφερόταν Σελάντερ ο Magnus Källander που έπαιξε στον Ηρακλή.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΜΝΙΖΙΑΚ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΟΟΥΤ ΓΚΑΖΕΤΑ ΔΩ ΜΕΣΑ.

Για τον Λέτο αγωνιστικά ο μιτσμάννος τα είπε όλα, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Σε μια άλλη χρονιά δε θα είχα πρόβλημα με τη μεταγραφή και θα ήταν και όντως μικρή "νίκη" επί του γαυρου, φέτος όμως είναι αστείο να το λέμε. Εξάλλου μιλάμε για τη θέση που υποτίθεται πονάμε περισσότερο και ο Τεν Κάτε το λέει τόσους μήνες, σίγουρα περιμένεις κάτι πιο εντυπωσιακό από τα αφεντικά από τον Λέτο, που είναι λίγο αμφίβολος πόσο θα προσφέρει για κάμποσους λόγους (τους έχετε πει μην κουράζω).

Αυτό που με απασχολεί κάπως είναι που βγαίνει ο Χενκ και δηλώνει καθαρότατα ότι φέτος η ομάδα είναι δική του, ενώ του κλείνουν Κατσουράνη (αντί για Ενχελααρ που ήθελε), Λέτο (που δύσκολα τον είχε στις επιλογές) και από φορ ακόμα τίποτα.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Ετσι και αλλιως δεν ελεγε οτι θα αποσυρθει του χρονου?

Είπε ακριβώς ότι η τελευταία του ομάδα είναι ο ΠΑΟ και οτι αν δεν ανανεώσει, θα αποσυρθεί. Δηλαδή θα αποσυρθεί.

ε αρα εχει την δυνατοτητα να πει και καμια μαλακια παραπανω..

ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΜΝΙΖΙΑΚ

ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

http://www.gazzetta.gr/content/view/38033/2/

Tags for this Thread