Αγαπάμε μικρό αδερφό με σιδεράκια και λαστιχάκια και φράντζα και όπως είπε κι ένας σοφός, το κανσελέσιο του ακκάουντ woke up the angry gay in him. Το τηλεκοντρόλ ρε, το τηλεκοντρόλ.![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Gayest freak out ever.Μελλοντικος screamo star.
Τώρα με έβαλες σε σκέψεις.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Έχω κι εγώ τις στιγμές μου, τα παραλές.
Γαμανε και τα τρια τζουρασι, γαματο βιντεακι επισης.
!!! Το Μάλκοβιτς/Πινόκιο ήταν όμως δέκα φορές πιο καταπληκτικό. Που πάει και τα βρίσκει όλα αυτά ρε το φάνισμεντ.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
της τα στελνει ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ με ημειλ λογικα![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Mais non, τα συγκεκριμένα έρχονται κατευθείαν από το tumblr. Στο 4τσον και τα παρεμφερή δεν πάμε για τα βίδεο.