Page 280 of 350 FirstFirst ... 180230270278279280281282290330 ... LastLast
Results 4,186 to 4,200 of 5239

Thread: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

314222 Mitsmann's Avatar

ισως εχω δει λαθος βιδεα. δε ξερω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ελπίζω αυτό που ακούγεται για λέτο να είναι μούφα
    Rock or Nothing

314222 Mitsmann's Avatar

τα ενδεχομενα ειναι 2.

α) ο Λετο κλεινει στον Ολυμπιακο. Αν ο παο δεν προσεξει και αρχισει τις στομφιες (σικ) γινεται ρομπα.

β) μεσα στη χαρα του ο "βλεπω μπρος μου ολη την ωρα τον κοκκαλη" Νικος Πατερας το παιζει μαγκας. ο Κοκκαλης φερνει τον Καρλστρομ (λεμε.) ο παο γινεται ρομπα.

αυτο στην αγγλικη γενικα λεγεται lose - lose situation. Εκτος αν ο Λετο βαλει 20 γκολ του χρονου, που, γενικα, ροφλ.
    "Τι χτυπαω??"

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Βόμβα ή «παιχνίδι» Λέτο;
    Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο σύμφωνα με δηλώσεις του Αργεντινού άσου σε αγγλικά ΜΜΕ. Στο δημοσίευμα του Skysports ο Λέτο εμφανίζεται να λέει: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Λίβερπουλ. Είμαι πολύ κοντά. Οι πιθανότητες είναι 90%»! Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί η δήλωσή του και δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να τον κρατήσει στο λιμάνι!

Οι κακόμοιροι στο gazzetta.gr προσέχουν για να έχουν. Αυτοί και η Πράσινη έχουν εξελιχθεί στα πιο μετριοπαθή Μέσα σχετικά με τις μεταγραφές του Παο.

Ας μην κοροϊδευόμαστε για Κάλστρομ κτλ. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ πρόκειται να δώσει λεφτά για μεταγραφές. Εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια και είναι ελεύθερος ο Κάλστρομ ή είχε τραυματισμούς ή σκατά χρονιές.

Όπως το κόβω είτε θα κατέβουμε με Ζαϊρί AML στους πρώτους προκριματικούς είτε θα πάρουμε κάποιον δανεικό/φτηνό και του χρόνου βλέπουμε.

Μόνη περίπτωση να δώσουμε πάνω από 5-6 εκατομμύρια για παίχτη είναι για κανα επιθετικό όταν με το καλό μπούνε οι Αγγελόπουλοι στην ΠΑΕ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member freak brother's Avatar

για τον πουτσο παιχτης ειναι ο λετο.. και θα ξενερωσω πολυ αμα τον παρουμε .. για να μη λεμε οτι κανουμε κωλοτουμπες..γκολ δεν βαζει ασσιστ δεν βγαζει.. γρηγορος απλα ειναι.. τι σκατα κανει?

εντιντ- α ναι πεταει μπαλες στους προπονητες και κανει ολο μαλακιες ..
    Last edited by freak brother; 22-06-2009 at 18:55.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Βόμβα ή «παιχνίδι» Λέτο;
    Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο σύμφωνα με δηλώσεις του Αργεντινού άσου σε αγγλικά ΜΜΕ. Στο δημοσίευμα του Skysports ο Λέτο εμφανίζεται να λέει: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Λίβερπουλ. Είμαι πολύ κοντά. Οι πιθανότητες είναι 90%»! Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί η δήλωσή του και δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να τον κρατήσει στο λιμάνι!

Οι κακόμοιροι στο gazzetta.gr προσέχουν για να έχουν. Αυτοί και η Πράσινη έχουν εξελιχθεί στα πιο μετριοπαθή Μέσα σχετικά με τις μεταγραφές του Παο.

Ας μην κοροϊδευόμαστε για Κάλστρομ κτλ. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ πρόκειται να δώσει λεφτά για μεταγραφές. Εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια και είναι ελεύθερος ο Κάλστρομ ή είχε τραυματισμούς ή σκατά χρονιές.

Όπως το κόβω είτε θα κατέβουμε με Ζαϊρί AML στους πρώτους προκριματικούς είτε θα πάρουμε κάποιον δανεικό/φτηνό και του χρόνου βλέπουμε.

Μόνη περίπτωση να δώσουμε πάνω από 5-6 εκατομμύρια για παίχτη είναι για κανα επιθετικό όταν με το καλό μπούνε οι Αγγελόπουλοι στην ΠΑΕ.

εχεις και δεν εχεις δικιο.
    εξηγουμαι. Κατ αρχην ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα παμε στον πρωτο (τουλαχιστον) προκριματικο με AML Ζαιρι. Απο κει και περα, ουτε γω θα πιστευα οτι θα παιρναμε Καρλστρομ ποτε (ο οποιος προερχεται απο μια μετρια προπερσινη και μια σχεδον ανυπαρκτη περσινη χρονια σε Λυων, που ομως δεν πουλαει φτηνα ποτε) αλλα ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μιλαμε, οποτε....
    "Τι χτυπαω??"

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Δώστε την κυρία στο βάζελο, η ομάδα του ΒΙΚΙΝΓΚ - ΒΑΡΓΚ δε χωράει ποκαχόντες.

Ζαϊρί και ξερό ψωμί.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

παιδια για σιγουρη και εγκαιρη ενημερωση στα του παναθηναικου www.prasinanea.gr

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

oreos paiktis einai o Zairi , oxi gia na minete mono me afton , alla einai kali metagrafi .
    the game is the game

γιατί λέτο ρε πούστη? γιατί? είναι ο "εύκολος" παίκτης για τον μεγάλο ψυχολόγο τεν κάτε? έλεος, χειρότερες κινήσεις από εποχή μαλεζάνι φέτος. έχω ξαναπεί ότι αν γίνουμε ομάδα θα βγω πρώτος να παραδεχθώ ότι έκανα λάθος για τον κλαριζτή, αλλά πιο πιθανό είναι να μας κόψουν την μπάλλα του χρόνου.
    Rock or Nothing

Ψιλοfail η χρονιά όντως. Γερή μάχη με μπαοκ για δεύτερη θέση.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

http://www.gazzetta.gr/content/view/38011/2/
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

lcsgp FIXXXER's Avatar

Γιατι σας χαλαει ο Λετο? Ενας παικτης με τις ικανοτητες του και 22 χρονων μονο, εχει μεγαλα περιθωρια προσαρμογης και βελτιωσης και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλυτερος του χρονου αν παιξει Ελλαδα. Γι αυτο και δε θελω να τον παρει ο Παναθηναικος, οχι οτι ενας κουκος φερνει την ανοιξη.. Αλλα αυτο που λεει ο Μιτσμανν ισχυει, η λογικη "θα του παρουμε το Λετο" ειναι ηλιθια ακομα κι αν παιξει εκπληκτικα.

με τον λέτο κατάφερε να μαλώσει ο βαλβέρδε, δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει με τον κλαριτζή... αν...
    Rock or Nothing

314222 Mitsmann's Avatar

να συμπληρωσω εδω περα οτι εχω αναπτυξει μια περσοναλ θεωρια, χωρις α) να σημαινει οτι ειμαι σωστος και σας την επιβαλω σαν σωστη και β) δε θυμαμαι τι ειχα πει σαν β) η οποια λεει, οτι μερικοι παικτες κανουν για μερικες ομαδες, και ως εκ τουτου, βασει αυτης, ειναι απιθανο να πιασει ο Λετο στον παο.
    "Τι χτυπαω??"

Tags for this Thread