μισο!
ΟΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
I must have some booze. I demand to have some booze
. & -
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΟΜΤΖΙΡΟΦΛΚΟΥΑΟΥΚΛΠ
ΜΟλις πλακωσε ενα χαλαζι ίσα με ΚΑΡΥΔΙ πω ρε μαλακα ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΖΟΜΙΤΖΙ!!!!!!!!!
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
I must have some booze. I demand to have some booze
δεν θα βγάλεις άκρη άστο. είναι στο πολιτισμικό τους DNA ο θόρυβος. είχα προσπαθήσει και εγώ κάποτε να πείσω τον αδερφό μου να μη φωνάζει όταν μιλάει στο τηλ και με ξυπνάει αλλά κατέληξα ότι είναι κατάλοιπο από το τότες που είμαστε μόνοι μας στα βοσκοτόπια και δεν μας ένοιαζε.
κι εδω χαλαζι...και οκ δεν ειναι παραξενο προφανως,αλλα ολη μερα να βροχαει??? τι σκατα
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
νταξ νταξ πεσατε να με φατε.
μεχρι απρίλη εχω δει.
παρακατ δεν ματάδα.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
O καιρός τον παίρνει και μας αρέσει!
It is known.
τι ξέρουμε για κανονισμούς κτελ?
πήγα να παραλάβω έναν πύργο από υπολογιστή που μου έστειλαν και είδα το τυπάκι που δουλεύει να πετάει κάτω το κουτί αρκετά άτσαλα παρά την ειδοποίηση ''εύθραυστον''(που ντάξει, ο αδερφός μου έβαλε και όχι οι υπάλληλοι) που έγραφε απάνω.
γίνηκε η μανούρα, αλλά στο τέλος μου το έπαιζε ιστορία ο μαλάκας και ότι ''το κτελ δεν μπορεί να έχει ευθύνη για αντικείμενα μεγάλης αξίας κ.λ.π. κ.λ.π....''
το καλό είναι ότι αύριο το πρωϊ ξαναπάω για να στείλω εγώ αυτή τη φορά. τέρμα εριστικός ο μπουχέσας υπάλληλος, θα κάμω φόνο.
i need feminime venoms in order to function with the system.